Wpisy 1 421 795 – 1 421 894
1 marca 2013 19:45 → 1 marca 2013 21:23, 100 wpisów
ulexxa, wiadomo, każdy chce to na co ma ochotę, ale realia finansowe sa takie jakie są w przypadku niektórych, są osoby bogate i niebogate niestety
Dawać losowanie.. .
......................
......................
creative , jak sie nie znasz to nie wygrasz a na poważnie to trzeba kalkulować i obstawiać , ten twój koleżka co gra powinien ci objaśnić .
marek33
Oto liczby do lotto i mini niestety wg tej metody typuję zbiorczo do obu gier wtedy trafień w zbiorze jest najwięcej. W losowaniu wtorkowym weszło w takim zestawie 3/6 w lotto+ oraz 4/6 w lotto
Dobra oto liczby :
1,2,3,5,7,10,12,16,18,19,20,21,23,24,25,28,30,31,32,38,42,46,48
Oto liczby do lotto i mini niestety wg tej metody typuję zbiorczo do obu gier wtedy trafień w zbiorze jest najwięcej. W losowaniu wtorkowym weszło w takim zestawie 3/6 w lotto+ oraz 4/6 w lotto
Dobra oto liczby :
1,2,3,5,7,10,12,16,18,19,20,21,23,24,25,28,30,31,32,38,42,46,48
Ulexxa. .
Losowanie może być.. . Za czasów parszywej komuny już było o tej porze po losowaniu.. .
........................................
Losowanie może być.. . Za czasów parszywej komuny już było o tej porze po losowaniu.. .
........................................
Torsan , nie którzy chcą ze względu obaw by nie zamieszkał jakiś cwaniaczek
Amorku..poslucham jeszcze Tego Pana....ii lece z Florka..
http://www.youtube.com/watch?v=vlHaKb30rUs
http://www.youtube.com/watch?v=vlHaKb30rUs
Gdzie jest ta osóbka od szybkich obrotów planet i krzywych torów ???
....................................
....................................
Marek:
Wybierz te liczby, co się dzielą przez....3.
..................................
Wybierz te liczby, co się dzielą przez....3.
..................................
Ulexxa. Nie patrzę na pomyłki.. .
....................
....................
Dotarło dzisiaj...słoneczko na południe Polski ???
...............................
...............................
Kto piję,
temu wątroba ..gniję.. .
..............................
temu wątroba ..gniję.. .
Znikam.. .
LOTTO to złodzieje i oszuści a ci kturzy tu grają i się podniecają to marzyciele marzycie o wygranej a tak naprawdę 100 zł przytulić to trzeba mieć fuksa powinni zlikwidować LOTTO i wszelkie gry hazardowe tylko zostawić powinni kasyna dla tych co lubią hazard,gościu który chodził zemną do wieczorówki ma 4 kolektury teraz w moim mieście jeżdził Astrą potem Hondę Civic ta nową a teraz śmiga Leksusem z górnej półki a my dalej sałatę im zbijamy e
ulexxa..musisz poczekać bo telefonos został w samochodzie a samochód pojechał i wróci gdzieś za godzinkę
Lilus..bede juz chyba w lozeczkowni..jak Bozia pomoze..
jak zawsze sama...
jak zawsze sama...
witam grajacych
mam pytanko do was?
czy te nagrody sa realne ?chodzi mi o te miejsca w lidze punktujacym
Gram regularnie od sierpnia średnio 10-15 zł tygodniowo na lotto i nie wygrałem nawet 8 zł czy mam pecha?
graj w multi
dzieki lila
jak patrze ile jest trafien w te multi to calkiem mnie zniecheca
Lilus..hmm nie mam jeszcze dlugo jak..ii dlugdo nie bede miec mic..jestem wierna jednej osobie..ahh trwa jak jest..chociaz sa chwile..przemilcze lepiej
rocco na Twoim miejscu to dałbym 15zł na kwartał bo pech to mało powiedziane
w lotto ciezko trafic trojke a jeszcze tylko platne 24zl
tak ostatnio rozmyslalem ricardos i ja naprawde mam pecha w ciagu paru miesiecy wydalem calkiem sporo kasy i nic nawet 8 zł masakra
rocco...ja gram od prawie dwudziestu lat w dużego.....i też nic konkretnego nie wygrałem...nie masz pecha tylko poprostu trza mieć szczęście
ja nie rozumiem ,gdzie Ci wszyscy ludzie sa co tak niby trafiaja?
nikt tu nie mowi o wygranych rzedu paru tysiecy ale chociaż 10 zł czy tak dużo wymagam
rocco jak mi zaczął się pech to zacząłem odkładać do świniaka tyle za ile grałem i powiem ci że składka jest konkretna
dziś o 14..wpadły dwie nadłużej oczekiwane trójki oprucz 22,24,62........a były to
43,53,70
53,70,75
a dwa dni z kolei je wysyłałem...dziś nie miałem czasu......to jest pech
43,53,70
53,70,75
a dwa dni z kolei je wysyłałem...dziś nie miałem czasu......to jest pech
właśnie tez sie nad tym ricardos zastanawiam ,ten caly totalizator rżnie mnie na kase az milo
halapek tak większość ma.ja na kartce miałem 7/10,puściłem inne i było 0/10.normalnie szczyt!dr Szczyt
aa teraz sorry ze na tej stronie lottowej..ale i przesymatycznej..powiem tak..
Pan powinien byc mily....uroczy ..objac przytulic..pocalunek...ehh sorry ...rozmarzylam sie......
Pan powinien byc mily....uroczy ..objac przytulic..pocalunek...ehh sorry ...rozmarzylam sie......
ale ja byłem pewien że jak wpadną to dwie na raz.....ale brak czasu i lipa a tak miałbym 20x3/3
dzisiaj nowy miesiąc to się puściłem.jak nic nie ustrzelę to od jutra dalej swiniaka karmię po 5zł dziennie w opcji bez plusa
a to pięć najdłużej oczekiwanych trójek
22,24,46
12,32,52
7,40,70,
6,37,49
6,23,59
22,24,46
12,32,52
7,40,70,
6,37,49
6,23,59