Wpisy 1 421 595 – 1 421 694
1 marca 2013 16:57 → 1 marca 2013 19:15, 100 wpisów
tak ale ta 15 bralem po 18 po swojej analizie a15 pasuje do dwudziestek
miisiek
Skoro ci tak wychodzi z Twojej analizy to nie ma sprawy przy okazji ona lubi 32
Skoro ci tak wychodzi z Twojej analizy to nie ma sprawy przy okazji ona lubi 32
agatkaa
Grać możemy tylko, że rewelacji raczej nie należy oczekiwać.
Grać możemy tylko, że rewelacji raczej nie należy oczekiwać.
medea, ale czy występowanie przed sądem jako obrońca czy nawet pełnomocnik nie jest zastrzeżone dla adwokatów względnie w niektórych procesach dla radców prawnych?
ulexxa, dzisiaj taki posiłek, ziemniaczki z sosem z maślaczków i rybka
trisetum od soboty 3 marca do 5 marca potem 12,13 marca ale bardziej 13 a potem dopiero 31 marca
amour
No miejże chłopie litość mnie stąd wypuszczą dopiero za 45 minut a w biurze poza waflami ryżowymi nic jadalnego nie ma
No miejże chłopie litość mnie stąd wypuszczą dopiero za 45 minut a w biurze poza waflami ryżowymi nic jadalnego nie ma
32,41,45,49,60
medea, hehe, przepraszam, myślałem, że ty już w domu po obiedzie hehe
amour
Przed sądem karnym oczywiście może stawać wyłącznie adwokat i radca prawny. W postępowaniu sadowo-administracyjnym oraz cywilnym przed sądem pierwszej instancji pełnomocnikiem strony może być każda osoba posiadająca pełną zdolność do czynności prawnej dopiero od drugiej instancji zaczynają się schody bo tam istnieje przymus adwokacki
Przed sądem karnym oczywiście może stawać wyłącznie adwokat i radca prawny. W postępowaniu sadowo-administracyjnym oraz cywilnym przed sądem pierwszej instancji pełnomocnikiem strony może być każda osoba posiadająca pełną zdolność do czynności prawnej dopiero od drugiej instancji zaczynają się schody bo tam istnieje przymus adwokacki
medea, no właśnie, czyli wystarczy mieć studia prawnicze, lub nawet nie trzeba mieć, żeby reprezentować kogoś w postępowaniu administracyjnym?
zrobiłam skrót myślowy. W postępowaniu administracyjno-sądowym można reprezentować instytucję,w której się pracuje a osoby fizyczne wtedy gdy się jest z nimi spokrewnionym lub w stosunku przysposobienia.
w postępowaniu cywilnym można reprezentować stronę na podstawie pełnomocnitwa ogólnego lub jeśli pełnomocnik jest w stałym stosunku zlecenia z stroną procesu.
Rano zapomniałam o jokerze
Musiałam jeszcze raz iść.Z ch/tr 34.
Musiałam jeszcze raz iść.Z ch/tr 34.
Oskarżony może się bronić sam ale jak mówi stara prawda z amerykańskich seriali prawniczych oskarżony, który broni się sam ma klienta durnia
Monet.
Może w drugim życiu się uda.
Może w drugim życiu się uda.
medea a masz juź przygotowany akt oskarźenia zbiorowy z tąd z multipasko ?
medea, czyli np mimo, że hipotetycznie ktoś nie ma studiów prawniczych może reprezentowac kogoś w postępowaniu cywilnym?
emerytka witam ponownie
No ja też się zastanawiam czy nie dać losowi szansy
No ja też się zastanawiam czy nie dać losowi szansy
ja juź czuję się winnym
fałsz
fałsz
fałsz
fałsz
Medea
Daj mu szansę.
Daj mu szansę.
dajcie
mi szanse
mi szanse
amour
Teoretycznie tak,ale w praktyce raczej dotyczy to drobnych spraw cywilnych lub takich z zakresu prawa rodzinnego no i zazwyczaj jest to po prostu bardziej kumaty członek rodziny. Ja mam często takie sytuacje gdy sprawa jest prosta jak na przykład sprawa o alimenty, ale rodzic jest co smutne to wtórny analfabeta lub osoba bardzo niezaradna lub na granicy niedorozwoju i wtedy najtańszym rozwiązaniem jest upoważnienie krewnego. W sprawach o alimenty, ustalenie ojcostwa, ustalenie kontaktów z dzieckiem taka osoba spokojnie sobie poradzi. W większości spraw do zapłatę jeśli chodzi o niewielką kwotę zazwyczaj też. No i w sprawach o eksmisję.
Teoretycznie tak,ale w praktyce raczej dotyczy to drobnych spraw cywilnych lub takich z zakresu prawa rodzinnego no i zazwyczaj jest to po prostu bardziej kumaty członek rodziny. Ja mam często takie sytuacje gdy sprawa jest prosta jak na przykład sprawa o alimenty, ale rodzic jest co smutne to wtórny analfabeta lub osoba bardzo niezaradna lub na granicy niedorozwoju i wtedy najtańszym rozwiązaniem jest upoważnienie krewnego. W sprawach o alimenty, ustalenie ojcostwa, ustalenie kontaktów z dzieckiem taka osoba spokojnie sobie poradzi. W większości spraw do zapłatę jeśli chodzi o niewielką kwotę zazwyczaj też. No i w sprawach o eksmisję.
aha medea, ale karne już niestety trzeba miec tytul adwokata? hehe
człowiek z niedorozwojem psychicznym i fizycznym
ma rodzine ? Jesli jest wprawdzie niechory a ktoś muwi źe tak są badania od tego biegli a potem dalsze postępowanie
ma rodzine ? Jesli jest wprawdzie niechory a ktoś muwi źe tak są badania od tego biegli a potem dalsze postępowanie
ale
medea to jest
prawda z niedorozwojem zakładają rodziny potem mamy patalogiczne rodziny patalogicznych synów curki
i przez to chore państwo jest JAKA RODZINA TAKA SPOŁECZNOŚĆ JAKA SPOŁECZNOŚĆ TAKIE PAŃSTWO
medea to jest
prawda z niedorozwojem zakładają rodziny potem mamy patalogiczne rodziny patalogicznych synów curki
i przez to chore państwo jest JAKA RODZINA TAKA SPOŁECZNOŚĆ JAKA SPOŁECZNOŚĆ TAKIE PAŃSTWO
napewno kiedyś tak będzie źe alkocholicy i inne tego typu upośledzenia niepowinni zakaz mieć dzieci m.in chłopom takim kastracja kobietom no ten zapomniałem ..narkomani teź nerwusy itp itd
Witam.W Chinach jak dostaje czape,to sam musi zapłacić za kule,albo rodzina
ja uwazam ze 25 na bank wejdzie a jak 25 to i wypadalo by 22 a z ta 29 nie wiem czy nie przytrzymaja i np dadza 32 ;p
na poczatku dzisiaj to myslalem ze 4 dwudziestki wejda tak jak z 23 lutego
Ja jestem

kocur nie zawsze jest tak jak my to widzimy.ts ma swoje ''oko''
Ricardos co do 4 pewny nie jestem a 25 na bank a 32 może jako obok do 35
Niestety byłam tak padnięta, że jak koleżanka podwiozła mnie pod dom to nie miałam siły dowlec się do kolektury czyli dziś wieczorem na sucho
jakby ktoś potrzebował liczb to stawiam na 3,27,53,78,60
jakby ktoś potrzebował liczb to stawiam na 3,27,53,78,60
kocur a 4 to u mnie pewniak a ten obok to obok oboków bo jakoś 35 to nie po sąsiedzku do 32
greg
Jakby nie patrzec mamy piątek wieczór i pewnie nasi koledzy mają ciekawsze zajęcia
Jakby nie patrzec mamy piątek wieczór i pewnie nasi koledzy mają ciekawsze zajęcia
ricardos rozbawiło mnie to ale wszystko się okaże po losowaniu i trzymam kciuki