Wpisy 1 421 495 – 1 421 594
1 marca 2013 15:03 → 1 marca 2013 16:56, 100 wpisów
Mam dwa akwaria i zawsze cos tam z mlodziezy rybek sprzedam w miesiacu Akwaria same na siebie zarabiaja i cos jescze kaski zostaje
drapciuu 69 albo 65..wybierz sam...i dobr ide juz
Test MM.
o1, o3, o5, o7, o8, 10, 13, 16, 18, 19, 22, 24, 25, 28, 29, 33, 35, 37, 39, 43.
..............................................
o1, o3, o5, o7, o8, 10, 13, 16, 18, 19, 22, 24, 25, 28, 29, 33, 35, 37, 39, 43.
szansa na wygraną w ok. 200k największa na dzień dzisiejszy jest właśnie ...w ex.p
drapciuu ..no dobrze ..ja juz nie gram ..mam uciete nogi nie mam czym jechać do kolektury
i wpintol znikam...
kocur jak ci nie żal tej piątki, to weź jak to jeszcze ostatnia drapka
Skalar.
Zakładam, że test jest na NIE.
Zakładam, że test jest na NIE.
wygrałem dziś 6zł, a wydałem 7,5, mam debet i nie będzie akwarium
Wiesiek.. .
........................
........................
drape...zartuje jeden raz tak się pisze..jestem zdrowy
drapciuu ..MM+ mówił wczoraj grał real 7/10 ..zobacz tam u korna
Użytkownik maykon dodał nowy komentarz w temacie:
Po 277 losowaniach padła główna wygrana Multi Multi !
Po 277 losowaniach padła główna wygrana Multi Multi !
Szatan o człowieku ,,,
Relacja sporządzona przez znanego jezuitę, o. Oomenico Mondrone, który bezpośrednio doświadczył spotkania ze złym duchem podczas rytualnego wykonywania egzorcyzmów. Myślę, że przeczytanie tego tekstu pomaga w opieraniu się szatanowi, napawa obrzydzeniem do jego postaci...
Nigdy nie zdołasz zrozumieć - mówi szatan - jak bardzo nienawidzę was, ludzi. Jak bardzo jesteście wstrętni. Chlubicie się najwyższą godnością wśród zwierząt, a jesteście z nich najohydniejsi. Wasze istnienie budzi we mnie wstręt. Uważam was za coś gorszego od waszych świń. Sądzicie, że jesteście inteligentni, a okazujecie się bardzo głupi. Wystarczyłoby zobaczyć, co wam podsuwam przez wielu "naukowców", którzy są na mojej służbie, i co daję wam w formie napuszonych, uczonych bredni.
Pomyśl o tym, czym poję i karmię przez moją prasę! Wy mielibyście być Jego najszlachetniejszym stworzeniem? Wystarczy parę świństw, aby was kupić. Zaraz poddajecie się pokusom mych posłańców. Przywiązujecie wielką wagę do waszej wolności, a pozwalacie się schwytać w moją niewolę. Och, jakie kpiny mogę sobie z was stroić w imię tej waszej wolności. Okazujecie wstręt wobec tego, co jest brudne, a tymczasem jesteście zupełnie, ulegli waszym namiętnościom, tarzacie się w waszych obrzydliwościach, jak świnie w błocie... Dla kobiety, czy dla garści złota jesteście gotowi pozarzynać się, co jest cudowne. Wiele zyskał Ten - tam, że przelał krew, aby was odkupić? Odkupić was od czego, od grzechu? Przecież nurzacie się w nim tak, że omal nie utoniecie! A co dopiero mówić, gdy wywołam wśród was ducha zazdrości, oszczerstw, nienawiści, rywalizacji, zemsty.
Relacja sporządzona przez znanego jezuitę, o. Oomenico Mondrone, który bezpośrednio doświadczył spotkania ze złym duchem podczas rytualnego wykonywania egzorcyzmów. Myślę, że przeczytanie tego tekstu pomaga w opieraniu się szatanowi, napawa obrzydzeniem do jego postaci...
Nigdy nie zdołasz zrozumieć - mówi szatan - jak bardzo nienawidzę was, ludzi. Jak bardzo jesteście wstrętni. Chlubicie się najwyższą godnością wśród zwierząt, a jesteście z nich najohydniejsi. Wasze istnienie budzi we mnie wstręt. Uważam was za coś gorszego od waszych świń. Sądzicie, że jesteście inteligentni, a okazujecie się bardzo głupi. Wystarczyłoby zobaczyć, co wam podsuwam przez wielu "naukowców", którzy są na mojej służbie, i co daję wam w formie napuszonych, uczonych bredni.
Pomyśl o tym, czym poję i karmię przez moją prasę! Wy mielibyście być Jego najszlachetniejszym stworzeniem? Wystarczy parę świństw, aby was kupić. Zaraz poddajecie się pokusom mych posłańców. Przywiązujecie wielką wagę do waszej wolności, a pozwalacie się schwytać w moją niewolę. Och, jakie kpiny mogę sobie z was stroić w imię tej waszej wolności. Okazujecie wstręt wobec tego, co jest brudne, a tymczasem jesteście zupełnie, ulegli waszym namiętnościom, tarzacie się w waszych obrzydliwościach, jak świnie w błocie... Dla kobiety, czy dla garści złota jesteście gotowi pozarzynać się, co jest cudowne. Wiele zyskał Ten - tam, że przelał krew, aby was odkupić? Odkupić was od czego, od grzechu? Przecież nurzacie się w nim tak, że omal nie utoniecie! A co dopiero mówić, gdy wywołam wśród was ducha zazdrości, oszczerstw, nienawiści, rywalizacji, zemsty.
creativ
Proszę bardzo wg mnie powtórzy się 53 a poza tym jest szansa na 3,7,73,44,55,60,61,62,78
Proszę bardzo wg mnie powtórzy się 53 a poza tym jest szansa na 3,7,73,44,55,60,61,62,78
przestan w mm grac to za tydzien juz cie nie bedzie to tego ciągło ,,,wiem ze to trudne odstawić tak w raz
ale sa plastry TS które uwalniaja stopniowo cyferki do twojego organizmu i z tym dasz rade
Witajcie ponowniew ten cudnie dzien..oj do mnie juz wiosenka zrobila puk puk..
nawet kwiatek w doniczce wypuszcza kwiateczki..(moze dlatego ze z nim..gadam)
nawet kwiatek w doniczce wypuszcza kwiateczki..(moze dlatego ze z nim..gadam)
ulexxa
U Ciebie też kwiatki doniczkowe czują wiosnę U mnie moja orchdea zakwitła po raz trzeci od czasu gdy ją dostałam a i kolekcja fiołków afrykańskich na służbowym oknie rośnie jak na drożdżach
U Ciebie też kwiatki doniczkowe czują wiosnę U mnie moja orchdea zakwitła po raz trzeci od czasu gdy ją dostałam a i kolekcja fiołków afrykańskich na służbowym oknie rośnie jak na drożdżach
Wiesiu..
Tris..(kawki nie proponuje-cisnienie masz wysokie)ale herbatke prosze bardzo..ale leciuchna i z cytrynka
Tris..(kawki nie proponuje-cisnienie masz wysokie)ale herbatke prosze bardzo..ale leciuchna i z cytrynka
jeszcze sie naszczęście jokerem nie zaraziłem
choc mam go na uwadze
choc mam go na uwadze
Medeo..witajja tez sie ciesze gdy Jestes i fajnie jak Ktos sie cieszy ze ja tu zagladne..
musze uciekać
jeszcze o żb zachoczyc
wysokich wygranych życze
jeszcze o żb zachoczyc
wysokich wygranych życze
Medeo..moje dwie orchidee..mam nadzieje ze znow urodza piekne kwiatki..sa mlaajedna lekusi fiolet druga biel..aa zakwitl mi..kaktus..
ulexxa
Ja czekam na osoby umówione na porady prawne i miałam pisać projekt, ale co się zabiorę do pisania to akurat klient wchodzi więc zrobiłam sobie święto lasu (bo i tak będę musiała ten projekt z terminem na poniedziałek dokończyć w domu) tak, że jak tylko klientów nie będzie to będę zaglądać na chat
Ja czekam na osoby umówione na porady prawne i miałam pisać projekt, ale co się zabiorę do pisania to akurat klient wchodzi więc zrobiłam sobie święto lasu (bo i tak będę musiała ten projekt z terminem na poniedziałek dokończyć w domu) tak, że jak tylko klientów nie będzie to będę zaglądać na chat
Medeo..nie czekaj wiec na klientow oder petentow..zrob sobie swieto lasu..i juz
ulexxa
Ja jestem w ciężkim szoku bo to prezent od pewnej pani za pomoc w wygraniu bardzo trudnej sprawy o wydanie postanowienia przez sąd by wypłacał jej wypłatę męża, bo jakoś nigdy do domu nie docierała nawet jej nikła część. Wygląda na to, że orchidea była dana ze szczerego serca bo rośnie jak na drożdżach, choć tutaj w biurze zdarza mi się ją z lekka przesuszyć i to nawet jak na skromne potrzeby orchidei w tym zakresie
Ja jestem w ciężkim szoku bo to prezent od pewnej pani za pomoc w wygraniu bardzo trudnej sprawy o wydanie postanowienia przez sąd by wypłacał jej wypłatę męża, bo jakoś nigdy do domu nie docierała nawet jej nikła część. Wygląda na to, że orchidea była dana ze szczerego serca bo rośnie jak na drożdżach, choć tutaj w biurze zdarza mi się ją z lekka przesuszyć i to nawet jak na skromne potrzeby orchidei w tym zakresie
Amorku..
smacznosci zycze..aa tak z ciekawosci..co bedziesz dobrego..szamcial?
smacznosci zycze..aa tak z ciekawosci..co bedziesz dobrego..szamcial?
amour
W sądzie cywilnym mogę stawać za każdego jeśli dostanę pełnomocnictwo. Problemem jest jest jednak świadczenie usług prawnych, które są zastrzeżone dla radców i adwokatów ustawowo. W związku z tym by nie wkurzać korporacji w ramach pracy udzielam wyłącznie porad i pomagam samodzielnie przygotowywać pisma ( najczęściej człowek je pisze a potem je poprawiam czyt. piszę od nowa dobrze _)
W sądzie cywilnym mogę stawać za każdego jeśli dostanę pełnomocnictwo. Problemem jest jest jednak świadczenie usług prawnych, które są zastrzeżone dla radców i adwokatów ustawowo. W związku z tym by nie wkurzać korporacji w ramach pracy udzielam wyłącznie porad i pomagam samodzielnie przygotowywać pisma ( najczęściej człowek je pisze a potem je poprawiam czyt. piszę od nowa dobrze _)
Medeo..orchidee sie nie podlewa z gory doniczki..wstawia sie w glebszy podstawek i uzupelnia go woda..kwiat sam wciagnie tyle wody ile potrzebuje
Witam.
Ulexxa
Medea
Dla Trisetum,jakby był na czacie.
http://photos.nasza-klasa.pl/8168590/874/main/1a4b0d5a14.jpeg
Ulexxa
Medea
Dla Trisetum,jakby był na czacie.
http://photos.nasza-klasa.pl/8168590/874/main/1a4b0d5a14.jpeg
Witam.Medea a jest szansa,na udzielenie mi porady np.na meila ,w wolnej chwili?
Trisetum.
To zobacz co wyżej wkleiłam.
To zobacz co wyżej wkleiłam.
na wieczór
... 32 , 41 , 45 , 49 , 60
... 32 , 41 , 45 , 49 , 60
Emeritidla Ciebie jeszcze Seweryn..
http://www.youtube.com/watch?v=tebVvhZZmW0
http://www.youtube.com/watch?v=tebVvhZZmW0
Ulexxa.Dzięki
15hubi
Zazwyczaj nie ma jeśli znam się na danej dziedzinie prawa. Niestety do końca przyszłego tygodnia mam straszne spiętrzenie spraw zawodowych, ale później nie ma sprawy
Zazwyczaj nie ma jeśli znam się na danej dziedzinie prawa. Niestety do końca przyszłego tygodnia mam straszne spiętrzenie spraw zawodowych, ale później nie ma sprawy
cześć ulexxa
ulexxa nie uciekaj jesteś naszym tlenem
A propos Jokera to moje propozycje czyli : 25,4,2 wzięłam stąd, że :
W losowaniach 18-27 luty wyniki mojej metody matematycznej wyglądały następująco
18 luty Joker 3 liczby parzyste 30,50 liczby nieparzyste 33,41
sumy to 36
różnice to 12,32,30
ilorazy to 24,6,34,16,18,15,22,19
20 luty Joker to 30 liczby parzyste 18,24 liczby nieparzyste 23,31
sumy przekraczają zakres 1-36
różnice 10,2,4,8
ilorazy 25,5,19,1,22,2,27,4
22 luty Joker to 22 liczby parzyste to 6,12 liczby nieparzyste to 31,45
sumy 28,34,
różnice 16,10
ilorazy 22,14,8,17,5
25 luty Joker to 5 liczby parzyste 6,12 nieparzyste to 37,40
sumy to 30
różnice to 20,12,32
ilorazy to 15,10,18
a Joker z 27 lutego to 30
W losowaniach 18-27 luty wyniki mojej metody matematycznej wyglądały następująco
18 luty Joker 3 liczby parzyste 30,50 liczby nieparzyste 33,41
sumy to 36
różnice to 12,32,30
ilorazy to 24,6,34,16,18,15,22,19
20 luty Joker to 30 liczby parzyste 18,24 liczby nieparzyste 23,31
sumy przekraczają zakres 1-36
różnice 10,2,4,8
ilorazy 25,5,19,1,22,2,27,4
22 luty Joker to 22 liczby parzyste to 6,12 liczby nieparzyste to 31,45
sumy 28,34,
różnice 16,10
ilorazy 22,14,8,17,5
25 luty Joker to 5 liczby parzyste 6,12 nieparzyste to 37,40
sumy to 30
różnice to 20,12,32
ilorazy to 15,10,18
a Joker z 27 lutego to 30
a morze odrobinę czarnego humoru
https://www.youtube.com/watch?v=5mOnFqvDp9A
https://www.youtube.com/watch?v=5mOnFqvDp9A
OK,jestem umówiony na porade,ale można popytać w kilku żródłach,na razie i tak czekam na uzasadnienie wyroku,żeby się odwołać
medea
franek to taka ciekawostka, ale jak widać fajnie się sprawdzała
siema macie jakies pomysly na dwudziestki w multilotku? ;p chyba ich 4 albo 3 powinna pojsc
narazie mam cos takiem ;p 25,29,57,68,60,80 ;D co myslicie o tym?
a zastanawiam sie nad 15,21,22,61,51 i 25 ;D siedemdziesiatkami roznie moze byc ;p