Wpisy 141 933 – 142 032
7 sierpnia 2010 22:05 → 7 sierpnia 2010 23:17, 100 wpisów
ricardos juz nie musisz tak ostentacyjnie przy wszystkich tych 200 pokazywać
hmm wydaje się sprawiedliwie
hehe ale jak rozsądzić dziure w skarpecie? hmm
hehe ale jak rozsądzić dziure w skarpecie? hmmkathy tak to jest banknot 200zł tylko czemu nie piszesz że fałszywy

ja dzis nie wyslalam stalych cyfr
nie wyslalam rowniez lotto ani mini. Mam nadzieje,ze moje nie wypadną bo bylabym zla
Mam tylko jakis kuponik wyslany 2 dni temu na 10 losowan z ( kolezanka wyslalam ona dala 5 cyfr i ja 5 cyfr)
nie wyslalam rowniez lotto ani mini. Mam nadzieje,ze moje nie wypadną bo bylabym zla
Mam tylko jakis kuponik wyslany 2 dni temu na 10 losowan z ( kolezanka wyslalam ona dala 5 cyfr i ja 5 cyfr)tak sobie wręczacie te banknoty - darowizna - a jeżeli okaże się, że pan Robert Lotto jest ze skarbówki i dlatego tak milczy 

to ty mi fałszywki oddajesz? to ja cie nie skarże za podarta skarpete a ty z fałszywkami wylatujesz?
proponuje wszystkim fajke pokoju
niech kazdy wezmie bucha i zapije

niech kazdy wezmie bucha i zapije

Użytkownik brazowy dopisał wyniki Multi Multi - 04,06,08,09,10,13,25,27,36,47,48,50,52,55,63,64,66,67,75,80 - Plusem jest liczba: 48
Użytkownik brazowy dopisał wyniki Mini Lotto - 02,14,32,33,42
5261, 07,08,2010 36,13,66,10,67,75,63,64,06,50,25,09,55,80,27,52,04,47,08,48
Użytkownik brazowy dopisał wyniki Lotto - 14,15,18,28,29,49
bardzo wolno telewizja leciala internetowa piłki bardzo po woli cos nie tak to lata od czegos głębokiego ?
haha pieknie 3/3 

54zl sie przyda jak najbardziej
w koncu cos ruszylo xD

54zl sie przyda jak najbardziej
w koncu cos ruszylo xD

pieknaja>>
są tacy, którzy grają TYLKO wtedy GDY NIE MA KUMULACJI
są tacy, którzy grają TYLKO wtedy GDY NIE MA KUMULACJI
ja gram zawsze
nie patrze na kumulacje - wystarczy 200 000zł - co dopiero gwarantowane 2 bańki - a przy małych kumulacjach gra mniej osob i fajna kaska za 4/6 i 5/6
nie patrze na kumulacje - wystarczy 200 000zł - co dopiero gwarantowane 2 bańki - a przy małych kumulacjach gra mniej osob i fajna kaska za 4/6 i 5/6ta brava mi sie przydadza xD kupon zakupiony w Zakopanem haha
mmm fajnie ide kimac z mysla co by tu jutro zakupic 
Good night :*
mmm fajnie ide kimac z mysla co by tu jutro zakupic 
Good night :*
Robal_36
są tacy i tacy
w kazdym razie po losowaniu z czegoś cieszyć się trzeba
są tacy i tacy
w kazdym razie po losowaniu z czegoś cieszyć się trzeba

mam nadzieje ze te 5 liczb ktore trafilas spisałaś ze swojego kuponu za 1,25zł !
naiwni
pięknaja> mi wczoraj baba wjechała w tyłek jak autem jechałem -
- myslalem ze dzisiaj bedzie sie z czego cieszyc
- myslalem ze dzisiaj bedzie sie z czego cieszycpięknaja>>
albo w trakcie, z dowcipu prowadzących,
"zamiast teściowej stewardessa"
prawda, że dobre ?
A szczerze?
szczerze to
albo w trakcie, z dowcipu prowadzących,
"zamiast teściowej stewardessa"
prawda, że dobre ?

A szczerze?
szczerze to

hose186 8/20

W Zgorzelcu na Nysie Łużyckiej ma przejść fala jej wysokość do 7m

W Zgorzelcu na Nysie Łużyckiej ma przejść fala jej wysokość do 7m
3/10... niestety nie poszlo. hm... dobrze, ze jeszcze jutro czas na losowanie 

haha, tylko, zebym sie zbytnio nie zatracila w lotto! coz, trzeba sie podleczyc dobra muzyka 

Pięknaja>>
zależy, co badam...
majklasz >>
podobno należy wyżąć i absolutnie bez odwirowania
ale potwierdź to w it
zależy, co badam...
majklasz >>
podobno należy wyżąć i absolutnie bez odwirowania
ale potwierdź to w it
poisoncup no uważaj na to moja droga bo to jak czarna dziura - wciągnie i nie puści już 

swoja droga, doszlam do wniosku, ze ja na zostanie milionerka mam jeszcze sporo lat 

Mag.. . Tak to prawda, pękła tama. Czytajcie np. na wp.pl
kathy>jestes? coś chyba trafiłaś grubego bo jestes zbyt cichutko
pochwal się tym swoim 10/10 - bedziesz musiala skarpetke powiekszac i cerowac!
pochwal się tym swoim 10/10 - bedziesz musiala skarpetke powiekszac i cerowac!dobrze, to ja uciekam! milej nocy wszystkim i wysokich wygranych!
pięknaja>>
Rano było 3/3 to pojechałem..., a jak stare przysłowie pszczół mówi ? I żebym nie wiedział...
majklasz>>
co literówka ?
a tak na serio - wysuszyć na zimno
Niech jeszcze popada, to naprawdę nie będzie co śmiechów robić
Rano było 3/3 to pojechałem..., a jak stare przysłowie pszczół mówi ? I żebym nie wiedział...
majklasz>>
co literówka ?
a tak na serio - wysuszyć na zimno
Niech jeszcze popada, to naprawdę nie będzie co śmiechów robić
Zgorzelec zagrożony.. nieciekawie.. znowu te je#%$e powodzie i podtopienia
Trafiłem 5 w lotto gdzie mogę sprawdzić wygrane? Chodzi mi o to ile wygrałem
Dziękuję.

Dziękuję.
Jupiter> lotto.pl jezeli mowisz prawde to moje szczere gratulacje!
Dzięki to mój prezent ślubny dla szwagra
I to oni wygrali ode mnie. Jestem happy i oni też
I to oni wygrali ode mnie. Jestem happy i oni też
Robal_36 za poranne 
ciąg dalszy jakby...do przewidzenia
ale co tam, cieszmy się póki można

ciąg dalszy jakby...do przewidzenia

ale co tam, cieszmy się póki można

grałeś na chybił-trafił? ile zakładów? - mozesz wkleic zdjecie kuponu? oczywiscie zrob cenzure na ten kod paskowy na dole i na te dane term kol
podaj jakies szczegoly chociaz
jestem ciekaw ile zakładów i czy sam skreslales 
jestem ciekaw ile zakładów i czy sam skreslales 
Tak na chybił trafił 10 zakładów ostatni trafiony a fotki nie dodam bo nie wiem jak
A poza tym to mam fotkę z samymi numerami bez daty i numeru kuponu bo nie dałem rady objąć telefonem no i kupon jest u młodych.
A poza tym to mam fotkę z samymi numerami bez daty i numeru kuponu bo nie dałem rady objąć telefonem no i kupon jest u młodych.http://imageshack.us/ tutaj mozesz zalatowac zdjecie i sie pochwalic 

pięknaja>>
wypada podziękować
za morał także
Ludzie ogarnijcie się, CO ? PIĄTEK TAKŻE NIE MA ???
pozdrowienia
dla wszystkich
życzliwych także
wypada podziękować
za morał także
Ludzie ogarnijcie się, CO ? PIĄTEK TAKŻE NIE MA ???
pozdrowienia
dla wszystkich
życzliwych także
Ok pampers nie musisz mi wierzyć ja jestem tylko szczęśliwy że szwagier wygrał kasę ja wysłałem totka zamiast kwiatów i tyle jak jutro będę miał kupon od młodych to go wkleję

Jupiter tutaj naprawde jest ciezko uwierzyc w takie cos
tymbardziej ze w Twoim przypadku prawdopodobienstwo to 10:54 201. czesto wchodza tu ludzie i sie chwala ze trafili szostke czy piatke. jezeli wstawisz zdjecie kuponu to bylo by super 
tymbardziej ze w Twoim przypadku prawdopodobienstwo to 10:54 201. czesto wchodza tu ludzie i sie chwala ze trafili szostke czy piatke. jezeli wstawisz zdjecie kuponu to bylo by super 
a ja się jeszcze raz pochwale! mozecie mi nie wierzyc - nie wstawie skanu kuponu! - trafiłem 1/6 w lotto
Ok wstawię to co mam w telefonie wiem że ciężko w to uwierzyć bo sam miałem z tym problem ale trafiłem co prawda nie dla siebie bo biednemu wiatr w oczy ale cóz szwagier niech się cieszy ze ma taki prezent ode mnie.
poda ktos wyniki multi z 22:15 liczby w kolejnosci takiej, w jakiej byly losowane? z gory dzieki
moim zdaniem na stronie lotto informacja o kumulacji powinna byc ukazana od razu po losowaniu - przeciez oni wiedza czy padła szósteczka w sekundzie a trzeba czekac na info czasem do polnocy. chociaz tyle mogliby podac...
raskol raskol> po losowaniu juz ktos podał w takiej kolejnosci - przejdz na posty ok. godz 22:20