Wpisy 141 740 – 141 839
7 sierpnia 2010 19:57 → 7 sierpnia 2010 21:17, 100 wpisów
witam nowego użytkownika strony multipasko poisoncup.

dokładnie ja rowniez witam
i proponuje sobie potypowac na poczatek a grac w realu na 2 3 liczby
choc z drugiej strony szczescie poczatkujacego pozwala na 10/10
życzę 

i proponuje sobie potypowac na poczatek a grac w realu na 2 3 liczby
choc z drugiej strony szczescie poczatkujacego pozwala na 10/10
życzę 

ok, wielkie dzieki i zycze powodzenia wszystkim na dzisiejszy wieczor! niestety w zdrapkach mi nie poszlo. 

hehe w zdrapki to mozna sie pobawic sporadycznie
szkoda na to kasy
szkoda na to kasyW linii poziomej masz ilość typowanych liczb,
jeżeli grasz na przykład na 5 skreśleń to
maksymalna wygrana to 700 zł bez plusa i
1800 z plusem najniższa wygrana na 5 skreśleń
to 3 z 5 20zł z plusem 4zł bez plusa.
Jeżeli zagrasz z plusem i trafisz tylko plusa
to przy 5 skreśleniach dostaniesz 14zł
a jeśli trafisz plusa i jeszcze jedną liczbę
to dostaniesz 10zł.Mowa o stawce X1.
jeżeli grasz na przykład na 5 skreśleń to
maksymalna wygrana to 700 zł bez plusa i
1800 z plusem najniższa wygrana na 5 skreśleń
to 3 z 5 20zł z plusem 4zł bez plusa.
Jeżeli zagrasz z plusem i trafisz tylko plusa
to przy 5 skreśleniach dostaniesz 14zł
a jeśli trafisz plusa i jeszcze jedną liczbę
to dostaniesz 10zł.Mowa o stawce X1.
dokładnie tak jak napisał szpicbródka
poisoncup> grales juz kiedys w gry liczbowe?
poisoncup> grales juz kiedys w gry liczbowe?haha, mi zdrapki sprawiaja ogrom zabawy i adrenaliny. dzisiaj trafiono 2 zł. może nie majątek, ale chociaż było się czym emocjonować. swoją drogą, polecacie coś, jeżeli już mowa o zdrapkach? macie jakies mile wspomnienia, badz eee... trafienia
? nie, nigdy nie gralam.
? nie, nigdy nie gralam.wiesz co ja mialem podobnie grałem w zdrapke "sto lat" to trzeba miec 3 kwoty takie same zeby wygrac i sie 6 pól
zdrapuje i ja drapie pierwsze pole 100000zł - drugie pole 100000zł
a potem juz kaszana
a potem juz kaszanajest adrenalinka czasami nie da sie ukryc
albo zdrapuje jest pole wygrana ale jeszcze nie zdrapałem pola kwota i są emocje hehe
albo zdrapuje jest pole wygrana ale jeszcze nie zdrapałem pola kwota i są emocje hehei jak, udalo sie wygrac chociaz z 20 zl
? haha, dzisiaj mialam to samo z zodiakiem, ale pocieszylabym sie chociach 100
. typujecie dzisiaj multi multi
?
? haha, dzisiaj mialam to samo z zodiakiem, ale pocieszylabym sie chociach 100
. typujecie dzisiaj multi multi
?no to bardzo ładnie brawo!
ja nie mialem takich wygranych moje najwyzsze to 54zl za 3/3 w multi ostatnio i jakies trojki w lotto i mini lotto
dzisiaj gram tylko w lotto i w mini
ja nie mialem takich wygranych moje najwyzsze to 54zl za 3/3 w multi ostatnio i jakies trojki w lotto i mini lotto
dzisiaj gram tylko w lotto i w minipoisoncup proponuje zdrapki xingo,zodiak,idealna para.

a w multi to gralem stopniowo > najpierw polowałem na 2/2 to udalo sie kilka razy > potem na 3/3 to raz siadło hehe > teraz na 5/5 ale najwiecej kilka razy 4/5 

aha i gram na chybił-trafił bo potem załuje ze czegos nie skreslilem albo nie zmienilem 

a tak wracając do tych 18 lat to koledze nie chcieli sprzedac zdrapki bo miał 17 <haha>
ja trafiłem w zdrapce-pijany zawiadowca-czy cóś takiego
haha, a co powiecie o goraczce zlota i 21? na idealnej parze srednio mi poszlo dzisiaj 

ja trafiam w zdrapkach czesto ale po 2zł 1zł i wymianiam na nową hehe raz to w kolektorze wymieniałem pół godziny to myslalem ze cały dzien bede zdrapywał... a kobita przedemna trafiła 1zł wymieniła i dosała 80zł 

majklasz >> mam prośbę, wejdź na stronkę typ. na żywo
tam podobno jest wpis, kolega ma problem ....jeśli możesz to odpowiedz, podpowiedz co i jak, ok?

tam podobno jest wpis, kolega ma problem ....jeśli możesz to odpowiedz, podpowiedz co i jak, ok?

poisoncup ile najwięcej wygrałeś w realu i w czym?

gorączka złota jest spoko
najlepiej zdrapywac kwoty a potem swoje liczby hehe tam chyba najwiecej jest 60 000zł
najlepiej zdrapywac kwoty a potem swoje liczby hehe tam chyba najwiecej jest 60 000złprzepraszam za pomyłkę,
to był chyba szalony pociąg,
w każdym bądź razie cóś z koleją było
to był chyba szalony pociąg,
w każdym bądź razie cóś z koleją było
zdrapki są o tyle spoko, że wygrana w nich jest pewna dla graczy a np. w Lotto to 6/6 moze teoretycznie przez 100lat nie paść
Kocio, u mnie po tej burzy net ledwo trybi
możesz to zobacz co tam jest za wpis?majklasz to głuchy

możesz to zobacz co tam jest za wpis?majklasz to głuchy
multi multi plus 1984 > niestety dzisiaj zaczelam bawic sie w lotto, wiec padlo jedynie 2 zl., jednak znam przypadki, ktorym poszlo lepiej
coz, pozostaje mi czekac na 22.15 i udac sie jeszcze po zdrapki 
coz, pozostaje mi czekac na 22.15 i udac sie jeszcze po zdrapki 
raz skreslilem 6 liczb na 7 losowan w lotto ale nie wysłałem to bym trafił 4/6 a tak to maks 3/6 - za to moj znajomy 5/6 a drugi pierwszy raz grał w zyciu za 4zł 2 zakłady na ch/t to mial 4/6 sick
majklasz to jak przekupa na targu.. napie.....a jak karabin maszynowy.. nie słucha(czyta) co się do niego pisze{

mag.. wyszedłem na 2 minutki nie zauważyłem jeżeli jeszcze akutalne to wbijam

Może mi ktoś pomoże,mam komórkę z ery na kartę,minuty mam i od rana do mnie przychodzą SMS-y a ja nie mogę wysłać mam komunikat"CENTRUM SMS'
giorgio postaram sie cos poszukac na google - ja pierwszy raz slysze o czyms takim, sam mam w plusie na abonament. juz szukam
ja bym rzucił telefonem....
Zobacz na stronie ery, w dziale pomoc
Zobacz na stronie ery, w dziale pomoc
A tu na tej stronie jeden klient ze trzy tygodnie temu
trafił 5z6 w lotto,wziął za to sześć i pół koła
papiera (PLN) minus podatek
trafił 5z6 w lotto,wziął za to sześć i pół koła
papiera (PLN) minus podatek

Zmieniałeś ostatnio telefon ??
http://www.era.pl/pl/indywidualni/telefony/konfiguracja/parametry
giorgio>>
chce wysłać sms i właśnie czasem mam komunikat że brak numeru centrum sms ale telefon włączę i wyłączę i jest ok spróbuję styki na sim też są trochę ''zużyte'' nie są takie słote w 2 miejscach się starły i są srebrne. edit : numer centrum sms mam do....
chce wysłać sms i właśnie czasem mam komunikat że brak numeru centrum sms ale telefon włączę i wyłączę i jest ok spróbuję styki na sim też są trochę ''zużyte'' nie są takie słote w 2 miejscach się starły i są srebrne. edit : numer centrum sms mam do....
Szpcbródka a kto trafił te 5/6 jesli to nie tajemnica???
zgadza się ten numer w ustawieniach sms powienien załatwić problem
Nie mam niestety żadnych namiarów na niego,
ale wiem,że lubi wypić
ale wiem,że lubi wypić

giorgio tak wpisz i potem wyłącz tel i po chwili włącz Numer centrum wiadomości: +48602951111 Typ wiadomości: Tekst/SMS Ważność: Maksimum *Ścieżka odpowiedzi/Odp. Przez to samo centrum: Nie
szpicbródka no wiesz 5 to sie tutaj zdarzaja ale to jest 5/12 w 99% niewysłane
Szpicbródka to jaki nick moze zgapimy cos na dzis bo wlasnie mam zamiar wyslac lotto,nie potrzebuje namiarow
Bardzo możliwe,może mnie się coś pokićkało.
6/6 to tutaj jeszcze nikt nie trafił a fajnie gdyby mozna było tak typować > giorgio > podziękowania dla google przekazujemy 

Mówił o sobie Hans Kllos
mag.. i kocio dzięki.Muszę teraz wyjść z kompa bo burza ,ciemności egipskie.jeszcze raz dziękuję,wygranej wysokiej wszystkim
faktycznie działa
napisał
majklasz nie rycz "bekso"
za pomoc koledze giorgio by mógł do mag napisać
napisał
majklasz nie rycz "bekso"
za pomoc koledze giorgio by mógł do mag napisać

giorgio wygranej.. baw się dobrze...
bez przesady, kobitek nie podrywać(masz jedna w domu)
raz jeszcze udanej

bez przesady, kobitek nie podrywać(masz jedna w domu)
raz jeszcze udanej

przepraszam że długo nie pisałem ale byłem na innych stronach.

ale i tak się zwijam to cześć wszystkim.

Cześć ricardos 

ja własnie wróciłem z kolektury w której wydałem majątek - aż 1,25zł 

Kurna,powiem Wam,że mam olbrzymi problem.