Wpisy 141 640 – 141 739
7 sierpnia 2010 13:54 → 7 sierpnia 2010 19:57, 100 wpisów
Użytkownik Pasko dopisał wyniki Multi Multi - 08,14,20,26,27,31,34,35,39,44,45,47,50,53,54,57,66,67,69,75 - Plusem jest liczba: 57
Jeśli ktoś jeszcze nie widział nowej prowadzącej (losowanie wczorajsze) i chciałby zobaczyć, to zapraszam tutaj:
http://www.multipasko.pl/wyniki-lotto/multi-lotek/nazywo20100806-22/
http://www.multipasko.pl/wyniki-lotto/multi-lotek/nazywo20100806-22/
nowa prowadząca daje rade

Pasko horrory to po północy.jej soczysta wymowa nie pozwala mi na zidentyfikowanie imienia i nazwiska

2,6,10,15,17,18,20,48,68,77 na 22.15 Na 14 gdybym nie zmienił z 67 na 38 było by 7/10 ,a tak tylko 6/10.

na 22 kolejne siódemeczk
1)8 34 35 46 52 61 70
2)11 12 29 31 51 55 58.
w końcu trafiłam 4/7. odżyła nadzieja na wygraną
1)8 34 35 46 52 61 70
2)11 12 29 31 51 55 58.
w końcu trafiłam 4/7. odżyła nadzieja na wygraną
sprawdzam i lepszy numer zrobiłem ,bo na starym kuponie wysyłałem ,a więc pierwsze pole zaznaczyłem jako błąd i w drugim podałem swoje cyfry.Oczywiście w pierwszym była 7/10 .Olał- najważniejsze że coś drgnęło. REAL na 22.15 2,6,7,15,18,20,24,29,65,77/////2,6,10,15,17,18,20,48,68,77////2,8,23,34,38,39,45,47,73,75
witam
Użytkownik Mariucha dodał nowy komentarz w temacie Blisko 13 000 000 w Oleśnicy !
Użytkownik paskuda dodał nowy komentarz w temacie Blisko 13 000 000 w Oleśnicy !
Użytkownik Mariucha dodał nowy komentarz w temacie Blisko 13 000 000 w Oleśnicy !
Użytkownik szpicbródka dodał nowy komentarz w temacie Blisko 13 000 000 w Oleśnicy !
mariucha...a propos twoich wpisów....chciałabym zobaczyć jak ty wygrywasz chociażby 2 miliony i jak chodzisz i sie z tym obnosisz, pokazujesz wszystkim kupon 

jak wygram to pokaże napewno wszystkim wygrany kupon.przecież on nie zdradzi moich danych.
Bez przesady istnieją ludzie, dla których 2 miliony to tak jak dla nas 200 zł i co? Zabił ich ktoś,powiesił?
Nie- żyją sobie i mają się całkiem dobrze - są to też osoby publiczne i wcale nie kryją się ze swoim majątkiem.
Nie- żyją sobie i mają się całkiem dobrze - są to też osoby publiczne i wcale nie kryją się ze swoim majątkiem.
dobra..ja nie chce się sprzeczać w tym temacie nie lubię kłótni wszystkich tu lubie i szanuję ale swoje zdanie mam.
mariucha jak wygrasz czego życzę, to robisz wielką bibę i zapraszasz nas na pierogi

mariucha....ja wygrałam tylko 5000, a ktos przekręcił że 50000 i miałam pełno chętnych żeby im kase pozyczyc, życze powodzenia w chwaleniu się
nie ma sprawy Ricardos...Katyhy>>> słyszałem tu już kiedyś że miałaś taki przypadek...mnie chodzi tylko o sam kupon.
Dobry argument dla TS "ochrona szczęśliwców" pic na wodę fotomontaż.
jak pokażą kupon to powiecie że sfabrykowany, tak źle i tak nie dobrze 

oczywiście,że tak by kasiu było.ludzie wygrywają i nie jest to żaden pic.mój sąsiad 5 lat temu trafił w ówczesnego expresa piątke.nie musiał pokazywać kuponu bo widziałem jak z dziada zrobił się pan.kupił wóz rozdał dzieciom ale długo nie pociągnął bo i tak zawał dostał ale wygrał.
Wysokich wygranych i spełnienia najskrytszych marzeń za pomocą kuponu !!!
ps a ja widziałam to i jeszcze tamto,a czego nie widziałam hoho
ps a ja widziałam to i jeszcze tamto,a czego nie widziałam hoho
nie przesadzaj grasz już pół roku na multipasko i jakoś nie widzę taaaakiej wygranej u Ciebie 

Właśnie..porostu nie mam szczęścia ani tu ani w miłości więc mit powalony na kolana.

kathy> gdzież bym śmiał ,kobitka nawet jak by mi na odcisk nadepła to jest bezkarna.To mariucha z całym szacunkiem tu się wymądża i z mojej 6/10 się naigrywa.

mariucha jakie piekne kwiaty dostales od bogusia wiec nie narzekaj na brak milosci
Użytkownik SirMavins dodał nowy komentarz w temacie Blisko 13 000 000 w Oleśnicy !
ty Boguś jesteś z wrocka ja z Brzegu za tydzień bede w tym fajnym mieście.Dam ci te 12 zł.a nagrode 6 z 10 niech se wsadzą.
tego nie wiesz, może i jakaś laska się podkoc***e w Tobie,a TY chodzisz koo niej i nic.Radzę się obejrzeć dokładnie wokół i najlepiej atakować po kolei jak w wojsku eliminując wszystkie cele.Ja bym zaczął od najatrakcyjniejszych i o innej płci ,a po tem....

Cze,wejdźta se na mojego profila,
jest tam kwit,dorysujta se kilka
zer i będzieta mieć milionera.
Witam wszystkich jeszcze grających,
życzę rewelacyjnych typowań i
milionowych wygranych.
jest tam kwit,dorysujta se kilka
zer i będzieta mieć milionera.
Witam wszystkich jeszcze grających,
życzę rewelacyjnych typowań i
milionowych wygranych.
Użytkownik SirMavins dodał nowy komentarz w temacie Blisko 13 000 000 w Oleśnicy !
szpicbródka z całym szacunkiem ,ale zdrapki się nie liczą bo nie o samą kasę chodzi ,ale o wytypowanie trafnych liczb.Gdyby mi chodziło o kasę zapisałbym się na posła Palikota i już.
szpicbródka>>> wiesz co??? ja nigdy nie wygrałem an loterii Ts wiecej niż 100 zł.a mam w domu taki sam wydruk jak ty jak to możliwe??
To wklej,obejrzymy.
Zobaczymy czy taki sam.
Zobaczymy czy taki sam.
no może nie taki doskonale sam ale z wygraną na tysiąc.taki wydruk jak ty masz to ja też mam.Każdy zaprzyjazniony kolektor ci go podaruje.To nie świadczy jeszcze tez o twojej wygranej ale wierzę ci że miałeś ten tysiąc.
Jakbym wygrał 13000000 to bym się w angielskim
stylu ulotnił z obecnego miejsca.
Został by po mnie jeno smród i pesel.
Szczelił bym se chałupe gdzieś na wsi
i tam bym se siedział i po***ywał wesoło
stylu ulotnił z obecnego miejsca.
Został by po mnie jeno smród i pesel.
Szczelił bym se chałupe gdzieś na wsi
i tam bym se siedział i po***ywał wesoło

po pie rdywał 

Mam ksero tej zdrapki,
ale nie chce mi się wklejać
bo mam rękę w gipsie.
ale nie chce mi się wklejać
bo mam rękę w gipsie.
szpicbrodka jak na reke w gipsie dobrze idzie ci pisanie na klawiaturze

Albo kupił bym se namiot,śpiwór,rękawice,
ciepłą kurtałe,albo dwie i wyjechał bym
se na Antarktyde,może by się wyrwało
jakąś foczkę
Siedział bym se tam z dziesięć lat
-po prostu lubię być sam ze sobą
ciepłą kurtałe,albo dwie i wyjechał bym
se na Antarktyde,może by się wyrwało
jakąś foczkę

Siedział bym se tam z dziesięć lat
-po prostu lubię być sam ze sobą

wtorek,czwartek,sobota,
na lotto się przerzuciłaś ??
na lotto się przerzuciłaś ??
dzis chce zagrac
Ostatnio trafilam w lotto i miniwiec moze warto bo mmjakos mi nie wychodzi
Ostatnio trafilam w lotto i miniwiec moze warto bo mmjakos mi nie wychodzi

witam proponuje na chybił trafił
nie pasują mi te losowania w internecie wole w TVP INFO.

helooł mag

szpicbródka czy to twój wykaz wygranej jest na twoim profilu?
Mój ci on jest.
hej, mógłby mi ktoś wytłumaczyć od ilu trafień w multi multi bez plusa wypłacane są jakiekolwiek pieniądze? od 4 trafien? 3? a moze juz od 1? nie moge polapac sie z ta tabelka na lotto.pl, wiec bardzo prosze o pomoc i wytlumaczenie jak wyglada sprawa z multi multi. 

to gratuluje ja nie miałem jeszcze takiej wygranej choć gram już długo. 

Witam
))Wszystkich
wygranej

szpicbródka>>> co tam masz na profilu
))) aleś drapał
))))) i ta ręka oooo!!!
))Wszystkich
wygranej

szpicbródka>>> co tam masz na profilu
))) aleś drapał
))))) i ta ręka oooo!!!
czyli trzeba wtedy obstawiac tylko 3, 4, 2 liczby itp. i zawsze miec maksa? czy na 10 skreslen, majac 2 trafione wyplacane jest 16 zl? wybaczcie, ale jestem calkowicie poczatkujaca i ciezko mi sie polapac.
ok, juz rozumiem. majac 4 trafienia na 10, wyplacaja 2 zl. przepraszam za klopot, nie widzialam drobnych cyferek.
wszystko jest podane w tabeli w przypadku z 10 liczb płacą 2zł za 4/10 - musisz trafic 4 liczby z 10 - dostaniesz 2zł

już wypiję se zara , bo cyferki pewne są.