Wpisy 1 415 281 – 1 415 380
25 lutego 2013 21:37 → 25 lutego 2013 21:58, 100 wpisów
Fioli..mnie nigdy tak po wejsciu tu nikt tak nie wital..jak Ciebie..masz wzgledochy zapewne
istna korea
ihaaaa
Do Donalda Tuska przychodzi jego doradca:
- Panie premierze, jest problem...
- No słucham.
- Mamy sondaż, z którego wynika, że Polakom żyje się dobrze i są bardzo zadowoleni.
- To świetnie, a gdzie problem?
- Sondaż przeprowadzono w Wielkiej Brytanii...
- Panie premierze, jest problem...
- No słucham.
- Mamy sondaż, z którego wynika, że Polakom żyje się dobrze i są bardzo zadowoleni.
- To świetnie, a gdzie problem?
- Sondaż przeprowadzono w Wielkiej Brytanii...
ihaaaa
jak miło słodko
jak miło słodko
fiolka..jakbyś wiedziała co Ci jeszcze zostało to byś się zdziwiła
na lile
fiolka - usmiechnuj się chociaż tu i teraz
Facet chodził po supermarkecie i zauważył, że atrakcyjna kobieta wodzi za nim wzrokiem. Podszedł do niej, a ona powitała go ciepło. Był zaskoczony, bo nie mógł sobie przypomnieć, skąd ją zna.
- Czy my się znamy? - zapytał więc.
- Myślę, że jest pan ojcem jednego z moich dzieci - odpowiedziała.
Teraz jego myśli cofnęły się do czasu, kiedy jeden jedyny raz nie był wierny swojej żonie, i odpowiedział:
- To ty jesteś tą striptizerką z mojego wieczoru kawalerskiego, z którą ostro kochałem się na stole bilardowym, a wszyscy moi koledzy gapili się, stojąc wokół, dopóki twój chłopak nie przywalił mi kijem w tyłek?
Ona spojrzała mu w oczy i odpowiedziała spokojnie:
- Nie, jestem nauczycielką pańskiego syna
Facet chodził po supermarkecie i zauważył, że atrakcyjna kobieta wodzi za nim wzrokiem. Podszedł do niej, a ona powitała go ciepło. Był zaskoczony, bo nie mógł sobie przypomnieć, skąd ją zna.
- Czy my się znamy? - zapytał więc.
- Myślę, że jest pan ojcem jednego z moich dzieci - odpowiedziała.
Teraz jego myśli cofnęły się do czasu, kiedy jeden jedyny raz nie był wierny swojej żonie, i odpowiedział:
- To ty jesteś tą striptizerką z mojego wieczoru kawalerskiego, z którą ostro kochałem się na stole bilardowym, a wszyscy moi koledzy gapili się, stojąc wokół, dopóki twój chłopak nie przywalił mi kijem w tyłek?
Ona spojrzała mu w oczy i odpowiedziała spokojnie:
- Nie, jestem nauczycielką pańskiego syna
tak lila mam
Fiolka..nawet nie odpowiedzialas na moje przywitanie..wiecej z Toba nie gadam.......
mam wyebać kawe na ławe ?
sieeema ..samiec i samiczka teraz zaglądam drugie www ..i znikam..
ja rźzne jak koń ?
ciebie to rybka ?
Czemu masz taką złość co ?
Czemu masz taką złość co ?
kolor...daj dokładnie 1/1 ..ty wogóle nie typowałaś twój profil
lila jak ja řźne jak koń ? O co to chodzi
lika..i fioLaa
lila a ja cie polubiłem
uf
uf
i no dobra juz wychodzę ..