Wpisy 1 414 580 – 1 414 679
25 lutego 2013 12:50 → 25 lutego 2013 13:47, 100 wpisów
unhappy..no i co ładna ulexaa ..przyjedziesz do ona kawka
ulexxo, bardzo ladnie sie usmiechasz zdecydowanie powinnaa robic to czesciej
i dobra znikam..
unhappy
pilnują, pilnują - w końcu nawet wspomnieli nam o tym toooo
- jak 'się powinna zgadzać', tooo, czy nie powinniśmy dziś liczyć na duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo prawie wygranych - 4/10 i 3/3 ?
bo wczoraj - mimo dość szczególnego "wysypu" tych zdarzeń n i e było jakoś więcej ?
pilnują, pilnują - w końcu nawet wspomnieli nam o tym toooo
- jak 'się powinna zgadzać', tooo, czy nie powinniśmy dziś liczyć na duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo prawie wygranych - 4/10 i 3/3 ?
bo wczoraj - mimo dość szczególnego "wysypu" tych zdarzeń n i e było jakoś więcej ?
.................................................................
znaczy - znikam
...................................
znaczy - znikam
...................................
robal, w dlugim okresie wszystko sie usrednia i zmierza do czestosci 1:8
teraz dalam inne foto..chociaz moze nie jest techniczne dobre..ale coz mam jakie mam..
cześć ulexxa
dobra Kochani..stleniam sie boo chorowitek chce cus tam znowu..ii wyzywa mnie..pa Wam..bede z doskoku..
hej ale jaja robi ta idiotka na forum POWARZNE PYTANIE DO PASKO jazda na całego
witam galów
panoramix
Ja poluję na całkowicie nieaktywną od kilku losowań piątkę 7,23,39,55,71 bo doświadczenie uczy, że jak jakąś linia na starym kuponie mm jest że tak powiem pusta przez dłuższy czas to potem lubi sobie hurtem wejść. Niestety to jak w progresji trzeba czekać
Ja poluję na całkowicie nieaktywną od kilku losowań piątkę 7,23,39,55,71 bo doświadczenie uczy, że jak jakąś linia na starym kuponie mm jest że tak powiem pusta przez dłuższy czas to potem lubi sobie hurtem wejść. Niestety to jak w progresji trzeba czekać
..Boziu..az nie moge..Idiotka czy Ty nie jestes przypadkiem..m77??..ze tez wczesniej tego nie"lobadalam"..ale wchodze na czat gdy mam tylko chwilke..wiec do tylu nawet sie nie cofam..ahh
wyzwalas mnie kiedys ii nie tylko mnie..jak mozesz nadal tak brnac..nawet nie wiem co powiedziec..brak slow..ehh..........
wyzwalas mnie kiedys ii nie tylko mnie..jak mozesz nadal tak brnac..nawet nie wiem co powiedziec..brak slow..ehh..........
panoramix
Ja cały czas puszczam. Dzisiaj akurat nie było jak na 14-stą więc znając moje szczęście pewnie wejdzie
Ja cały czas puszczam. Dzisiaj akurat nie było jak na 14-stą więc znając moje szczęście pewnie wejdzie
panoramix to chyba jednak wejdzie skoro oboje nie daliśmy rady obstawić
ulexxa..Ty do wyrka a nie do fotelika,w foteliku się siedzi a nie sypia