Wpisy 1 414 480 – 1 414 579
25 lutego 2013 12:08 → 25 lutego 2013 12:50, 100 wpisów
2013-02-25 (11:07)
idiotka
Data rejestracji: 2013-02-17
Ilość postów: 37
wpis nr 607 369
a i jeszcze max69 vel 13max33 vel smoczek vel ... tez od długich miesięcy obrażał opluwał znieważał m77 -> klasyczny przypadek paranoi msciwosci nieuzasadnionej wrogości
idiotka
Data rejestracji: 2013-02-17
Ilość postów: 37
wpis nr 607 369
a i jeszcze max69 vel 13max33 vel smoczek vel ... tez od długich miesięcy obrażał opluwał znieważał m77 -> klasyczny przypadek paranoi msciwosci nieuzasadnionej wrogości
Lila ..ide leżakowaqć zawsze lezakuje po jedzonku by sie wszytko ułożyło
unhappy
moim zdaniem, to tak jak w wyliczeniach dla lotto - bodaj 41 artykuł pod czatem - jest to procentowa ilość szans /ta trzycyfrowa wartość.../
ale dla tej gry - z gwarantowanymi kwotami ciężko mi z takimi szacunkami się jakoś pogodzić... coś mnie uwiera...
mimo, że przyjaciele nasi z teesa -
oprócz prawa wielkich liczb i małych szans dla mocnego trafienia okolice dziewięciu milionów różnych zakładów - za każdym razem od początku liczonych / - choć tu są dwie szkoły ... cóż -
zabezpieczeni są też od pewnych zagrożeń też - regulaminem -
ciekawe - ile osób by wbiło z pewną dychą gdyby ktoś 'szedł w typowaniach' - dziś trafnych siedem, jutro osiem, w środę dziewięć ale, to nie to ... -
- wtedy /a prawdopodobieństwo było takie samo/ kiedy było jedno losowanie dziennie i za dwa razy niższą cenę - i już bez wnikania w wysokość wypłat/ czyli - powiedzmy kiedy gra byłą cztery razy lepsza - nie było dwóch-trzech milionów zakładów - to były okolice jednego - półtora miliona i co jakieś góra 30- losowań padało 10/10 - co się z tym takiego stało, że potrafi być 277 losowań bez ? odgadniesz ?
moim zdaniem, to tak jak w wyliczeniach dla lotto - bodaj 41 artykuł pod czatem - jest to procentowa ilość szans /ta trzycyfrowa wartość.../
ale dla tej gry - z gwarantowanymi kwotami ciężko mi z takimi szacunkami się jakoś pogodzić... coś mnie uwiera...
mimo, że przyjaciele nasi z teesa -
oprócz prawa wielkich liczb i małych szans dla mocnego trafienia okolice dziewięciu milionów różnych zakładów - za każdym razem od początku liczonych / - choć tu są dwie szkoły ... cóż -
zabezpieczeni są też od pewnych zagrożeń też - regulaminem -
ciekawe - ile osób by wbiło z pewną dychą gdyby ktoś 'szedł w typowaniach' - dziś trafnych siedem, jutro osiem, w środę dziewięć ale, to nie to ... -
- wtedy /a prawdopodobieństwo było takie samo/ kiedy było jedno losowanie dziennie i za dwa razy niższą cenę - i już bez wnikania w wysokość wypłat/ czyli - powiedzmy kiedy gra byłą cztery razy lepsza - nie było dwóch-trzech milionów zakładów - to były okolice jednego - półtora miliona i co jakieś góra 30- losowań padało 10/10 - co się z tym takiego stało, że potrafi być 277 losowań bez ? odgadniesz ?
imponujace wysokie (!) wygrane... srednio 100 tys.
http://www.lotto.pl/wysokie-wygrane
http://www.lotto.pl/wysokie-wygrane
13maxa lez w domu i jak chcesz grzebie rur ..najpierw oglądaj sexe filmy dvd pozyczalną są pełne lepsze jakość obraz niz www
13maxa ..no dobrze ..jak wyłączyłem TV ..robiłeś zboczuch w kiblaa i potem sam poszedłeś spać ty dzida jesteś
unhappy
dobra dobra - .t.o. nie jest najważniejsze - o to chyba chodzi - procentowe zwiększanie szans - ale masz -> 'szanse trafienia w totolotku'
i od 'mimo' do "to nie to' - to taki, niekoniecznie potrzebny, dla czytelności rozważań, wpisu - wtręt...
coś, co mnie uwiera -> aż takie zmniejszenie się częstotliwości i ilości trafień...
dobra dobra - .t.o. nie jest najważniejsze - o to chyba chodzi - procentowe zwiększanie szans - ale masz -> 'szanse trafienia w totolotku'
i od 'mimo' do "to nie to' - to taki, niekoniecznie potrzebny, dla czytelności rozważań, wpisu - wtręt...
coś, co mnie uwiera -> aż takie zmniejszenie się częstotliwości i ilości trafień...
krzysio..no pacz jak Ty wiesz jakie filmy mają lepszą jakość,pożyczalne czy nie pożyczalne
Lilius..drzemeczka byla mozeok. 20 min.ol aaaa..ale mi sie papuzka drze..brrr
Witaj lilus..
Witaj lilus..
lika..tam tam pozyczalniaaa oto dom ..DVD ..widziałem rózne cycy foto..ja wziąłem jednaa tylko jednaa sztuka i powrotem odane nie wiecej nie brałem ..tylko horoory śą najnowszxe filmy
unhappy
to ten artykuł, link
http://www.multipasko.pl/news41.html
i ten - wykres -
http://www.multipasko.pl/img/6DL.jpg
hmmmm - trochę inaczej krzywa się układa
to ten artykuł, link
http://www.multipasko.pl/news41.html
i ten - wykres -
http://www.multipasko.pl/img/6DL.jpg
hmmmm - trochę inaczej krzywa się układa
Lilus..ja too juz nie wiem co to jest prawidowy sen..ostatnio w fotelowisku..go mam..
robalku
jesli zawierano 1,5 mln zakladow, to przy zalozeniu, ze polowa byla wysylana na dziesiatki, szansa na trafienie 10/10 (teoretyczna) wynosila ok. 58% w 10. losowaniu (dniu) i 97% w 40. losowaniu (dniu)
jesli zawierano 1,5 mln zakladow, to przy zalozeniu, ze polowa byla wysylana na dziesiatki, szansa na trafienie 10/10 (teoretyczna) wynosila ok. 58% w 10. losowaniu (dniu) i 97% w 40. losowaniu (dniu)
Puszczona.
Lila.
Torsan
Lila.
Torsan
ten rysunek rozumiem... ale nie wiem, co liczyl sindbad... czeba go zapytac
poszedł bym wysłąc ale nie ma zadnego zesatwu chdz 5 by sie zdała
unhappy...czeba czy trzeba ..przestaj zrobiłeś twoje błedne
oj jak bysmy sie poznali w realu spodbało by ci sie bo uwilelbiam sie całować
unhappy
nie wiem ile, wg i c h danych na samym początku 10/10 to około 65% ze wszystkich zawartych
potem spadała, ale coraz mniej można znaleźć oficjalnych danych
oj CZeba znikać
bio zupa będzie za słona
nie wiem ile, wg i c h danych na samym początku 10/10 to około 65% ze wszystkich zawartych
potem spadała, ale coraz mniej można znaleźć oficjalnych danych
oj CZeba znikać
bio zupa będzie za słona
robal, ale 277 losowan i mnie bardzo zaskoczylo
kiedys napisalem tu niby zartem, ze mam wrazenie, ze ktos w ts-ie pilnuje, by liczba wygranych sie zgadzala bo przed tymi 277 losowaniami 2x 10/10 padlo bodajze jednego dnia... po tych 277 dniach tez juz 10/10 padlo 2x w dosc krotkim czasie... wychodzi na to, ze teraz poczekamy ze 2 miesiace... moze nawet padnie 10/10+
kiedys napisalem tu niby zartem, ze mam wrazenie, ze ktos w ts-ie pilnuje, by liczba wygranych sie zgadzala bo przed tymi 277 losowaniami 2x 10/10 padlo bodajze jednego dnia... po tych 277 dniach tez juz 10/10 padlo 2x w dosc krotkim czasie... wychodzi na to, ze teraz poczekamy ze 2 miesiace... moze nawet padnie 10/10+
Lilus mam dokladne ale musialabym wrzucic na komputer..czasu mam brak..aa wogole to mi obejetne..jaestem jaka jestem..liczy sie serducho ii juz..
lika ..nie wyraznie foto ulexxa ..to komórka zrobione ..
prawie jednego dnia 15.08, poten 17.08, po miesiacu 11.09, no i dopiero 28.01
krzysio..o karwa,Ty już wiesz nawet ,że komórkaja ulexie to zdjęcie robiłam