Wpisy 1 412 084 – 1 412 183
23 lutego 2013 21:51 → 23 lutego 2013 22:11, 100 wpisów
Wojciech Inglot nie żyje
Foto: TVN24 Wojciech Inglot nie żyje
W sobotę w szpitalu w Przemyślu (Podkarpackie) zmarł Wojciech Inglot. Założyciel i właściciel firmy kosmetycznej Inglot Cosmetics. Miał 58 lat.
Foto: TVN24 Wojciech Inglot nie żyje
W sobotę w szpitalu w Przemyślu (Podkarpackie) zmarł Wojciech Inglot. Założyciel i właściciel firmy kosmetycznej Inglot Cosmetics. Miał 58 lat.
hipcio , prawdziwe piwo jest napojem bogów , te co w Polsce robią to większość sie nie nadaje .
Lila chyba niedługo pojedynek bokserski gołoty z sałatą,ja stawiam na gołotę jest twardy choć niewiele mówi i raz nawet walczył Taysonem:
hipcio, chodzily sluchy, ze wygrales cos wiekszego i o nas zapomniales
MAX..po co mi kaczka,ja świetnie chodzęnawet jeszcze kopa mogłabym komuś zasadzićw waże prawie 100
Na ulicach Nowego Jorku harcują szczury wielkie jak koty. Na plagę gryzoni, która rozpoczęła się po przejściu superburzy Sandy, skarżą się przede wszystkim mieszkańcy Manhattanu.
ada Manhattanu, na czele z Jessiką Lappin, chce wydać na ochronę mieszkańców przez szczurami pół miliona dolarów.
Za te pieniądze m.in. powołanoby piesze patrole, które zabijałyby gryzonie stanowiące zagrożenie dla zdrowia ludzi.
chyba z łuku
ada Manhattanu, na czele z Jessiką Lappin, chce wydać na ochronę mieszkańców przez szczurami pół miliona dolarów.
Za te pieniądze m.in. powołanoby piesze patrole, które zabijałyby gryzonie stanowiące zagrożenie dla zdrowia ludzi.
chyba z łuku
hipopotan
masz rację, on niewiele mówi
bo ma tak potrzaskany łeb, że nie bardzo skleca jakieś zdania
wszak to waga ciężka
i każde porządne uderzenie to wstrząśnienie mózgu
jak główkowanie w piłce nożnej po szybkim, silnym strzale
masz rację, on niewiele mówi
bo ma tak potrzaskany łeb, że nie bardzo skleca jakieś zdania
wszak to waga ciężka
i każde porządne uderzenie to wstrząśnienie mózgu
jak główkowanie w piłce nożnej po szybkim, silnym strzale
Lila ale sałata ma chyba tylko jedną nerkę,był odwazny i poświecił drugą dla córki,ale chyba teraz musi uwazac i nie moze zbyt mocno trenować:
hipco..musi ale skoro nie ma przeciwwskazań to niech walczy jak chce
hipcio , wiele osób się poświęca a on to walczy dla siebie i kasy .
ja..47 i 61..
hipcio..
fiola.. 13maxa ..chce zabrać twoja córka na zabawy
fiola.. 13maxa ..chce zabrać twoja córka na zabawy
dobra juz ide tam i dzidaaa.