Wpisy 1 411 984 – 1 412 083
23 lutego 2013 21:35 → 23 lutego 2013 21:51, 100 wpisów
hipo ..bo solówki sie skończyły 20 lat temu teraz jest grupa i rura
Lila ja mam teraz tak malą sprawność,że przedszkolak by mnie popchnął a przewróciłbym się na ulicy:
hipcio..też włąsnie,cwani są w stadzie a pojedynczo ciency karwa jak pajęczy mocz
jackwar
nie oglądałem, byłem zajęty odprawą gości, którzy przyjechali z daleka
nie wypadało przy nich ogladać
dopiero, gdy wyjechali, to zajrzałem do kompa
a tu 5 Justyna
8 Stoch korona 3-2 itd.
i teraz muszę, muszę
nie oglądałem, byłem zajęty odprawą gości, którzy przyjechali z daleka
nie wypadało przy nich ogladać
dopiero, gdy wyjechali, to zajrzałem do kompa
a tu 5 Justyna
8 Stoch korona 3-2 itd.
i teraz muszę, muszę
dzikusku...co pewnego dnia? Spotkasz swoją ukochana,nikt Ci jej nie odbierze
Dobry Wieczór wszystkim
hipcio, max,deki72 czyli dawno nie widziani ziomkowie z chatu
hipcio, max,deki72 czyli dawno nie widziani ziomkowie z chatu
jackwar ..oczywiście przegrali ..ale takie wpisy typu ze na kolanach to mnie w***iaja na maxa
WitamMM:5,11,14,17,22,27,35,38,41,43 Taką 10/10 z plusem na dzisiaj
Niestety , nazwiska nie wygrają meczu , wczoraj selekcjoner był na Polonii a dziś w anglii oglądał Majewskiego , pewnie weźmie go do kadry bo dziś bramkę strzelił
deki ..co innego hazardowac a co innego byc z nią na dobre i na złe
lila...kiedyś z dziećmi pojechałam zwiedzać stadion legii i nakupiłam pierduł a później się wyglancowałam tym do pociągu
Lila obliczyłem że przez ostatnie trzy dni jestem na minusie 17zeta,to jest prawdziwy koszmar:
Fiolka z dziećmi to najlepiej zwiedzać ogród zoologiczny,polecam pawilon z hipopotamem...
Lila zobacz film na yutube o filipie z neri,świetym bardzo jest fajnie zrobiony:
hipcio ale jak trafią na małpy to dzieci mogą sie zgorszyć no chyba że już chodzą do szkoły
fiolka ..i po co tyle piwa piłas ..teraz bedziesz jexdziła na rowrze z L do Wawy 2 razy dziennie
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13448034,Oblegaja_kolekture__a_milionera_nie_ma.html
najlepszy komentarz:
Na osiedlu zaroiło się od lornetek . Wszyscy bacznie obserwują siebie nawzajem. Dzieci podsłuc***ą rozmowy dorosłych i stoją pod sklepami by zajrzeć do koszyków i siatek. Kto kupił więcej wołowiny, i kto przeszedł z margaryny ma masło. Codziennie wieczorem narady rodzin. Jedni chcą tylko przestrzelić szczęśliwcy kolana , inni utopić w bagnie , jeszcze inni zamurować w garażu. Tworzą się koalicje Nowaków z Kowalskimi , pokolenia dzielą łup , a młodzi przeglądają żurnale i wystawy Mercedesa. Jest szansa na wyrwanie się z grajdoła , na lot ku gwiazdom. Wszyscy mają już dość kradzieży po tysiąc , czy dwa. Dwadzieścia osiem milionów i życie stanie się prostsze, tylko ku.....rwa gdzie jest ten kupon i jego wredny posiadacz ?
Na osiedlu zaroiło się od lornetek . Wszyscy bacznie obserwują siebie nawzajem. Dzieci podsłuc***ą rozmowy dorosłych i stoją pod sklepami by zajrzeć do koszyków i siatek. Kto kupił więcej wołowiny, i kto przeszedł z margaryny ma masło. Codziennie wieczorem narady rodzin. Jedni chcą tylko przestrzelić szczęśliwcy kolana , inni utopić w bagnie , jeszcze inni zamurować w garażu. Tworzą się koalicje Nowaków z Kowalskimi , pokolenia dzielą łup , a młodzi przeglądają żurnale i wystawy Mercedesa. Jest szansa na wyrwanie się z grajdoła , na lot ku gwiazdom. Wszyscy mają już dość kradzieży po tysiąc , czy dwa. Dwadzieścia osiem milionów i życie stanie się prostsze, tylko ku.....rwa gdzie jest ten kupon i jego wredny posiadacz ?
:przestrzegam przed piciem piwa:rośnie po nim brzuch,choruje prostata,padają oczy,maleje mozg,człowiek traci zdrowie i nie potrafi już czytac książek a na dodatek staje się impotentem i potem wiagra nawet nie pomoże: