Wpisy 1 411 441 – 1 411 540
23 lutego 2013 18:45 → 23 lutego 2013 19:38, 100 wpisów
sędziowie !!!!!!!!!!!
Kamil miał przewagę po 1 skoku nad schlizim
i skacząc w 2 skoku 0,5 m bliżej od niego stracił 13 pkt ???????????
śmiechu warte !!!!!!!!!!
Kamil miał przewagę po 1 skoku nad schlizim
i skacząc w 2 skoku 0,5 m bliżej od niego stracił 13 pkt ???????????
śmiechu warte !!!!!!!!!!
emeryt ...ale drugi skok nieudany.....lądowanie nieudane....poślizgnął się...i niskie noty za to
Witam ponownie
W Żabce (czasami nadaję)..dziewczyny drą kupony z niższymi wygranymi.. widziałam na własne oczy..mój podarła Zapytałam dlaczego , to powiedziały,ze TS nie zbiera kupononów z niskimi wygranymi
W Żabce (czasami nadaję)..dziewczyny drą kupony z niższymi wygranymi.. widziałam na własne oczy..mój podarła Zapytałam dlaczego , to powiedziały,ze TS nie zbiera kupononów z niskimi wygranymi
emeryt...ale nieraz mają skoki dłuższe nawet...a suma sumarum punktów mniej....dużo rzeczy na to przecierz wpływa
a u mnie zawsze drukuja potwierdzenie i zszywkami przypinaja do pukonow... nawet tych z 4/10 a w jednej zb nawet przystawiaja jakis stempel
unhappy to chyba w firmowej żb lub markiecie i jeszcze obcinają rogi pukonu
nie ukrywajmy....kamil ten skok.....spierniczył....ale mu wybaczam
dzis sie natomiast dowiedzialem, ze lottomat nie pyta kolektora, czy ma wyplacic wygrane do 100 zl, tylko od razu zaklada, ze ma i wyplaci... okazalo sie, ze roznie z tym bywa, bo podobno na koniec okresu rozliczeniowego musza przekazac przedstawicielowi ts-a cala kase... ts nie zostawia im tzw. pogotowia kasowego... jesli wiec ktos przyjdzie po wyplate np. w poniedzialek z rana moze sie okazac, ze kasy nie ma, a lottomat przyjal, ze wyplata nastapi
poprawka: nie zostawia pogotowia ajentom... podobno inaczej jest we wlasnych zb nalezacych do ts-a
to stąd to najczęstszy błąd mp-wiczów, tak zauważyłem ale każdy umie liczyć ile wygrał czy przegrał
Dobry wieczór.
I liczyć tylko na siebie.
I liczyć tylko na siebie.
Unhappy.
Czytalam Twoje myśli.
Czytalam Twoje myśli.
halapek w lotto nie wygrałem od ok. 1,5 roku ale wysyłam rocznie ok. 20 zakładów
Drapek
Halapek.
e46nie masz ochoty navipa, właśnie w stonce się w nie zaopatrzyłem
drapek...ja dużego wysyłam na każde,,,,mini nieraz ...i mm około 4 razy w tygodniu......przez kilkanaście lat już....bilans pewnie ujemny
Drapek.
Znowu 46 nawaliła?
Znowu 46 nawaliła?
Drapek.
Czasami tak.Do równego rachunku w żb.
Czasami tak.Do równego rachunku w żb.
widzieliscie nowa sonde? ja bym wolal, zeby pasko za wiele nie zmienial, bo istnieje duze ryzyko, ze przedobrzy... usprawnienia za to sa mile widziane... z jednym najwazniejszym: forum...
przydaloby sie forum, na ktorym mozna sie normalnie logowac i miec zgrupowane na swoim profilu wlasne wypowiedzi, by latwiej je wyszukiwac i kontynuowac dyskucje... forum, na ktorym mozna by kategoryzowac watki itd.
przydaloby sie forum, na ktorym mozna sie normalnie logowac i miec zgrupowane na swoim profilu wlasne wypowiedzi, by latwiej je wyszukiwac i kontynuowac dyskucje... forum, na ktorym mozna by kategoryzowac watki itd.
Drapek.
OJ,a chyba dzisiaj się wyturla z bębna.
OJ,a chyba dzisiaj się wyturla z bębna.
Kamil nie wytrzymuje psychicznie dużych imprez, bo pracują nad nim rodzice
są psychologami z wykształcenia
są psychologami z wykształcenia
sam9 walka Saleta-Gołota za około godzinę szukaj tutaj za darmo http://www.ilive.to/channels/Sport
sam9 walka Saleta-Gołota za około godzinę szukaj tutaj za darmo http://www.ilive.to/channels/Sport
halapek jak mini i lotto(po 1.25) były tańsze to grałem częściej; ale to dziwne bo częściej też miałem 3/5 w mini/dawny exl
Halapek.
Mówisz o dużym?
Mówisz o dużym?
drapek, ile kiedys kosztowalo mini? ja zaczalem grac gdy kosztowalo 1,25... wtedy lotto bylo po 2 zl, a 3 losowania pozniej juz po 3 zl
halapekja w zeszły roku z cht miałem 2x3/5 w mini za 10zł i raz też z cht 1x4/6 i 2x3/6 w lotto za 24zł
emerytka...tak grałem wtedy 12 -toma liczbami.....jak bym grał systamem pełnym...byłoby 6/6
Halapek.
Jakby się wiedziało,to
Jakby się wiedziało,to
halapek
ale ja pytam ile razy w roku kalendarzowym: czy np. 4x, czy 10x itp
ale ja pytam ile razy w roku kalendarzowym: czy np. 4x, czy 10x itp
wtedy jeszcze mogłem ryzykować bo system był tańszy ....ale kto wie kiedy wpadnie a kiedy nie....za ryzykowne....dla bidaków
drapek....4/6 średnio ze dwa razy na rok....a 3/6 ...dosyć często....średnio około raz na dwa tygodnie
drapek...nieraz swoje ..a nieraz chybik...wczoraj na chybika 5/7+ w mm
kiedyś na lotto.pl pisało, ze ktoś trafił w mini 5/5 i kilka czwórek na pukonie za.. 10zł
ele w mm największa moja wygrana jednorazowa...tylko 300 pare zeta
w moim powiecie....6/6 w dużego padła już 3 razy.....ale do mnie jeszcze nie trafiłajeszcze