Wpisy 140 797 – 140 896
5 sierpnia 2010 15:28 → 5 sierpnia 2010 20:50, 100 wpisów
Darku ja dziś o 14 nic nie puściłem ,za późno wstałem
Na 22 coś na pewno pójdzie
Swoją drogą dobrze powiedziałeś angierskiemu,może w końcu przestanie tu spamować 
Na 22 coś na pewno pójdzie
Swoją drogą dobrze powiedziałeś angierskiemu,może w końcu przestanie tu spamować 
"2 razy w tygodniu trafilem sporo stąd własnie mam tu znajomych" czyli znaczy że jak ja nic nie trafiłem do tej pory to mogę sie pożegnać z fajnymi ludżmi tutaj bo nikt nie bedzie ze mna gadał???

angierski widzisz poczytaj. mariucha nie o to mi chodziło chodziło mi ogolnie widac było mnie czasami ale rzadko a teraz jestem codziennie piszę podaję i poznaje naprawdę fajnych ludzi
Kathy>>wyobraż sobie że mam ale jak ci mam przekazać jedyna szansa to był gdańsk.
Darku>>dla mnie jesteś ok masz rację tu są fajni ludzie,fajne jest to zresztą forum za to że istnieje fajny jest też administrator
itd.itd.

itd.itd.nowe typowania na forum w dziale "hose186 - TYPOWANIA"
ZAPRASZAM SERDECZNIE
ZAPRASZAM SERDECZNIE
ciasteczka herbatka ...ale bez cukru i do tego podają Aspirynkę na ból głowy
O! na ciastka to bym poszedł. Hose załatw na forum jakiś katering...

Jutro mam bal idę do fryzjera a potem po samochód wrócę będę tylko nie wiem kiedy
Witam ponownie.
no tak... niektorzy graja dla zabawy i typuja po jednym zakladzie, a ja mysle nad systemem. Czy mozna trafiac wiecej niz podaje prawdopdobienstwo ??? oczywiscie ze tak - statystyka. Jesli ktos z niej nie korzysta to bedzie na pewno na minusie
.
.Pan Rembiszewski to był moim najlepszym prowadzacym losowania toto.I kiedys tez dał do zrozumienia w jednym z wywiadów ze wszelakie systemy to mozna sobie w ....wsadzić.Wierze mu po dzis dzien.
Lotto- test. Liczby są na .nie., ale 2 są na .tak. . To takie małe utrudnienie.. .
01, 04, 06, 16, 18, 20, 22, 23, 26, 30, 31, 32, 36, 44, 46, 47, 49.
01, 04, 06, 16, 18, 20, 22, 23, 26, 30, 31, 32, 36, 44, 46, 47, 49.
Mag.. . Jesteś???
Wpisy wszystkie czytałem, ale nie mogłem odpisywać, bo nie działał internet. Od dzisiaj działa normalnie. Pozdrawiam.. .
Wpisy wszystkie czytałem, ale nie mogłem odpisywać, bo nie działał internet. Od dzisiaj działa normalnie. Pozdrawiam.. .
czy liczba 28 będzie dzisaj o 22:15 wylowosana ktoś coś wie?hm?

Miłego dnia.. . Wracam wieczorem.. .
Wędrowco obliczyłbyś liczby które nie wpadną w Mini Lotto na dzis?
Zwątpiłem w siłe analiz satystyk i różnych metod, Nieda sie stworzyć systemu bo i tak on kidyś zawiedzie na dłuższą metę, wiec chyba sie pożegnam z lotkiem na dłuższy czas.
statystyki systemy są nic nie warte oferują je ludzie którzy chcą się odegrać na zwyklym czlowieku za to że przegrali w gry toto.
jestem!Q

nie sluchaj NIGDY tych którzy ci oferują system który ci da 100% skutecznosci.Jeśli systemy są takie pewne to dlaczego ten matoł który je podaje nie wygra na nich mega kasy??? dlatego że sam jest głupi i szuka głupszych od siebie by zdobyć łatwe pieniądze.
ja nie kupuje żadnych systemów, te które sam robie to są skuteczne na kilka losowań pod rząd a potem jest załamka 

na jakiej podstawie konstruujesz systemy w które wierzysz że zadziałają na dłużej dając ci stałe zyski bo pewnie o takich marzysz??

ja nigdy nie grałem żadnym systemem i wiesz co? kiedyś trafiłem 8/9 miałem 1000 gdy MM byl po 1,25 samskreślelem byle jak.
graj na ch-trafil.lub sam skreslaj liczby wejdz na lotto.pl wez 10 ostatnich losowan i kombinuj ja tak robie.
koledzy i koleżanki, czy coś kreślicie na mini?
Ja dostalem na maila po prosbie od ricardosa zestawik na mini i na lotto.mam nadzieje ze sie uda.dzieki ricardos.
pampersie, to może porównasz moje liczby z liczbami Ryśka?
11,17,22,39,42,19,7,21,36. będę grał maxymalnie 9 liczb. zobacz, czy coś się powtarza
4/12. to średnio, piszę do Ricardosa, na gg, ale nie odpowiada. potrzebuję potwierdzenia, i nie wieim
03,04,11,17,22,
27,32,39,42 a z tych podobne jakieś?
27,32,39,42 a z tych podobne jakieś?
troche ma zalamke wiec wybyl sobie.jak chcesz to napisze do niego sms bo mam nr wiec jesli sie zgodzi to tobie podam mailem a ztych to masz 6 liczb
no to jak mozesz to pisz, albo na maila potwierdz mi które to dokładnie liczby, i będzie cacy
to moze gg podam?
4259964
4259964no czekam na gg

no nic nie dostałem..
dobra, napisz tu: daniel.kania@dilmah.pl 

Witam ponownie.. .
20 minut gadali, i się nie dogadali!!
Mag.. . Witaj.. .
hej wydaje mi się że z tej gromady padnie dziś szóstka:
1,3,5,8,9,10,13,17,18,21,22,25,27,33,37,38,41,42,44,45,48
1,3,5,8,9,10,13,17,18,21,22,25,27,33,37,38,41,42,44,45,48
Miłego dnia. Wracam po losowaniu.. .
na 22:00
pewniak 50
oraz dodatkowo coś z tego : 39,42,51,40,45,8,47
pewniak 50
oraz dodatkowo coś z tego : 39,42,51,40,45,8,47
hej, dziś na wieczór takie zestawy liczb
1)3,32,37,44,53,62,71
2)5,7,12,23,52,55,56
Z racji że byłam na wyjeździe i nie miałam się komu poradzić wysłałam oby dwa zakłady. oby coś było
1)3,32,37,44,53,62,71
2)5,7,12,23,52,55,56
Z racji że byłam na wyjeździe i nie miałam się komu poradzić wysłałam oby dwa zakłady. oby coś było
dobry wieczór Panom i Paniom
witam pana
poczytałam trochę to forum i bardzo mi się podoba
poczytałam trochę to forum i bardzo mi się podoba

Mnie równierz dlatego tu jestem od kilku dni codziennie wieczorem oraz rano od 7 do 9 .Podaję swoje typy i wysyłam wiadomości na meila zainteresowanym
Witam wszystkich. Dariusz gratuluje dobrych typów ,bo nie miałam okazji tego zrobić .
Darek aleś ty się ładnie zaprezentował 

rozumiem ja tu jestem dziś drugi raz nigdy nie grałam więc trochę was poobserwuję

lunatyczka oky dobrze.Pamiętaj są osoby i osoby ,ale zawsze służę pomocą
pewnie tak samo jak w życiu są ludzie i ludzie 

no lunatyczce tak się ładnie przedstawiłeś
No jest nową osobą na czacie my to stali bywalcy i zagorzali fanatycy więc trzeba było cos napisać prawda aby nie zrazic
to dziękuję za grzeczność
włączcie tv4. galileo mówią o lotto

ja tu jestem jako dodatek ,bo nie znam sie na tych grach
lunatyczka wszyscy jesteśmy traktowani tak samo .Nie ma stary nowy wszyscy czatowicze to rodzina

: