Wpisy 1 404 561 – 1 404 660
20 lutego 2013 10:36 → 20 lutego 2013 11:57, 100 wpisów
mirnam w ciemno czy sposobem drapka?
kondziu ty sie nie uśmiechaj tylko mów jak wygrac...
kondziu własnie widziałam ze medusia ma nowy sposobik...poczekamy anuż...
a nóż isla
ludzie, bo normalnie nie wytrzymam z tymi waszymi bykami
ludzie, bo normalnie nie wytrzymam z tymi waszymi bykami
cześć islandorka
słuchaj wziołem t.z.n kondi od dzis daje te liczby które w 6 ost... Loso... Niebyły a wyszła 9-ka
6 , 13 , 17 , 34 , 37 , 47 ,53 , 61 , 79 co ty na to ? Na dwa lub cztery los... Kondi ?
słuchaj wziołem t.z.n kondi od dzis daje te liczby które w 6 ost... Loso... Niebyły a wyszła 9-ka
6 , 13 , 17 , 34 , 37 , 47 ,53 , 61 , 79 co ty na to ? Na dwa lub cztery los... Kondi ?
islandorka w keno grałem na swoje parki 9.19 i 66.70 st 2 a drapki biorę pierwsza wolna
kondi zerknij do słownika ty też sie mylisz...
co do medey dopiero coś napisze pozniej...
co do medey dopiero coś napisze pozniej...
ja kondziu raczej nie miewam problemów z ortografią...czasem altu mi sie nie chce przyciskać do polskich zn...
kondziu wszystkiego sie dowiesz w swoim czasie idż spokojnie, tylko uważaj bo u mnie wieje...
mirnam mówiłam o drpakach, a keno nie widziałam też ugrałeś??
Ja mam rozpisana 15 liczb na 8 dziesiątek 2.6.13.47.33.63.57.61.79.77.12.17.46.72.4
franek, hmm, ja mam inne sposoby, ale z tych:
6 , 13 , 17 , 34 , 37 , 47 ,53 , 61 , 79
mogą być
6 , 13 , 17 , 34 , 37 , 47 ,53 , 61 , 79
mogą być
kondziu a słowo a nuż to nie chodzi o nóz do krojenia, wiesz ze w j.polskim jest wiele znaczeń jednego słowa co za tem idzie inaczej sie pisze...
kondziu zapomniałam, że pościsz...
kondziu w takim razie nową metodę wykorzystasz po poście o ile będzie dobra...
mirnam no to jest na granie...
kondziu to co se w kulki lecisz że idziesz do totka...
kondi ano zobaczymy
kondi jak tam dostałeś obiad do stołu? czy obiadem?
islandorka, kondi, mirnam
Przerwa na to i wstąpić do znajomków z MP trzeba
Przerwa na to i wstąpić do znajomków z MP trzeba
medusia
własnie o tobie debatuje...
własnie o tobie debatuje...
medusia ja obserwuje 'wasz" arkusz kalkulac...zostawiłam ci wiadomość...
kondi popatrzyłem
tutaj u góry
po prawo
61 - 17 losowań niebyło reszta na tak
tutaj u góry
po prawo
61 - 17 losowań niebyło reszta na tak
islandorka właśnie część zainwestowalem zobaczymy z jakim skutkiem
medusia wal jak w dym...
mirnam ja wierze tak na prawde tylko w losowania na 22..
islandorka
Nie tyle ja co kolega damianbpl, który mój pomysł z zamykaniem linii na starym kuponie mm bardzo rozwinął przy użyciu metod których niestety jako laik nie jestem w stanie prawidłowo określić. W każdym razie wczoraj co trzeba mu przyznać rozbił bank bo w typowaniach 1/1, 2/2,3/3 oraz 5/5 trafił
Nie tyle ja co kolega damianbpl, który mój pomysł z zamykaniem linii na starym kuponie mm bardzo rozwinął przy użyciu metod których niestety jako laik nie jestem w stanie prawidłowo określić. W każdym razie wczoraj co trzeba mu przyznać rozbił bank bo w typowaniach 1/1, 2/2,3/3 oraz 5/5 trafił
kondi popatrzyłem
tutaj u góry
po prawo
61 - 17 losowań niebyło reszta na ,tak
tutaj u góry
po prawo
61 - 17 losowań niebyło reszta na ,tak
właśnie sprawdzam czy mam go w pracy przy sobie islandorka jeśli nie to z domu wyślę
kondziu
kondziu bidulku pewnie głodny chodzisz...
Problem w tym, że jak pisałam do kolegów bawiących się ze mną tym sposobem na forum jak zaczyna rosnąć bonus to typowanie staje się znacznie trudniejsze. Muszę sie wreszcie pozbierać i do metod astrologicznych czyt. kwadratów wrócić, bo zaniedbałam je totalnie.
islandorka ja też wolę te wieczorem, dlatego rzuciłem propozycje żeby Ts wprowadził na kuponach multi multi możliwość wyboru losowania
kondi własnie jem ciasteczka własnej roboty zapraszam...
nic z tych rzeczy isla,
jak kondi gotuje,
to każdy pauuchy oblizuje
jak kondi gotuje,
to każdy pauuchy oblizuje
kondi
Muszę się przyznać, że moja kalfiorówka curry robi karierę w moim pipidówku. Ostatnio znajoma nieświadoma, że to moje dzieło polecała mi ją jako super zupę na tę pogodę
Muszę się przyznać, że moja kalfiorówka curry robi karierę w moim pipidówku. Ostatnio znajoma nieświadoma, że to moje dzieło polecała mi ją jako super zupę na tę pogodę
mirnam jesli była by opcja wyboru losowania to niech sobie będzie i 5 losowan dziennie, niech gra kto chce...i na którą...najgorzej jak człowiekowi nie po drodze i muszi jechac po 14 zeby zagrac na 22...
medusia a cóz to za smakowitości? kalafiorą lubimy ale z curry nie gotowałam...
niestety medea, póki co nie mam jak podskoczyc do sklepu po składniki, ale tym razem jak żonka przyjedzie,to jej zrobie, bo ostatnio curry z chilli pomyliłem i było
zaniedbujecie
mnie ostatnio nic
nie odpisujecie
wiec znikam powodzenia
pa narka
mnie ostatnio nic
nie odpisujecie
wiec znikam powodzenia
pa narka
"Nuże żywo, nuże dalej,
bo podkówki są ze stali.
Byśmy ognia wykrzesali,
nuże żywo, nuże dalej"...
...................................
bo podkówki są ze stali.
Byśmy ognia wykrzesali,
nuże żywo, nuże dalej"...
...................................
kondi ..Yota nocna ..pierwsza podała 06...ja nie wezmę
franeczku
Kondi.. .
------------------------
------------------------
islandorka
Przepis jest prosty. Potrzebujesz coś wędzonego (ja najbardziej lubię wersję "dietetyczną" czyli kurczaka) w dowolnej ilości (spokojnie wystarczy na 4 osoby jedno-dwa udka), opakowanie mrożonego kalafiora, dużo świeżego lub mrożonego zielonego koperku, curry, przyprawę do rodzaju mięsa jaki masz ( ja do kurczaka używam Galileo Kurczak orientalny ale doświadczenie pokazuje że może być właściwie każde), jogurt lub śmietanę do podbicia oraz kostkę rosowołową (opcjonalnie). Wędzone mieso rozdrabniasz dowolnie i podsmażasz z przyprawą. Potem wrzucasz kalafiora i leciutko obsmażać razem z miesem. Zalewasz wodą i doprawiasz dużą łychą albo i dwiema ( zależy ile masz wody) curry. Gotujesz aż kalafiorek zmieknie. Sprawdzasz smak i ewentualnie dorzucasz kostkę lub curry i przyprawy do mięsa której użyłaś (ja stosuję ten sposób) Wrzucasz dużo koperku i podbijasz jogurtem najlepiej bałkańskim lub greckim. Pychota
Przepis jest prosty. Potrzebujesz coś wędzonego (ja najbardziej lubię wersję "dietetyczną" czyli kurczaka) w dowolnej ilości (spokojnie wystarczy na 4 osoby jedno-dwa udka), opakowanie mrożonego kalafiora, dużo świeżego lub mrożonego zielonego koperku, curry, przyprawę do rodzaju mięsa jaki masz ( ja do kurczaka używam Galileo Kurczak orientalny ale doświadczenie pokazuje że może być właściwie każde), jogurt lub śmietanę do podbicia oraz kostkę rosowołową (opcjonalnie). Wędzone mieso rozdrabniasz dowolnie i podsmażasz z przyprawą. Potem wrzucasz kalafiora i leciutko obsmażać razem z miesem. Zalewasz wodą i doprawiasz dużą łychą albo i dwiema ( zależy ile masz wody) curry. Gotujesz aż kalafiorek zmieknie. Sprawdzasz smak i ewentualnie dorzucasz kostkę lub curry i przyprawy do mięsa której użyłaś (ja stosuję ten sposób) Wrzucasz dużo koperku i podbijasz jogurtem najlepiej bałkańskim lub greckim. Pychota
Kondi.. .
Jeszcze Testu MM nie robiłem. .
............................
Jeszcze Testu MM nie robiłem. .
............................
medea mówisz? może spróbuje...
medusia ale zupy jogurtem to jak żyje nie podprawiałam...
ok medusia jak cos bedziesz miała to ślij...ide walczyć z kopytkami na obiad...
islandorka
Jogur grecki lub bałkański zastępuje śmieranę bez problemu tylko trzeba go dobrze zahartować. Do zobaczenia
Jogur grecki lub bałkański zastępuje śmieranę bez problemu tylko trzeba go dobrze zahartować. Do zobaczenia
witam
i nic wczoraj trojke mialem no
hejka medea76 kondi1
potrzebuje już tylko 70zlotych
wiesiek77
Nawet mi mini nie wspominaj. Pozostanę chyba już tylko przy typowaniu bo w realu 2/5 to już sukces i to niezależnie czy to dzieło rąk własnych czy też maszyny.
Nawet mi mini nie wspominaj. Pozostanę chyba już tylko przy typowaniu bo w realu 2/5 to już sukces i to niezależnie czy to dzieło rąk własnych czy też maszyny.
nic nie wygrałem
acha mirnam. Ja mam stałe parki, ale gram nimi po wystąpieiu pewnych okoliczno/ści
heja mirnam
kondi ja ta 15 już dawno nie grałem a 2 lata temu weszło 10/15 a ja wtedy kupony zostawiłem w domu na stole i mozle że już czas na nie zagrać
dobra kochani ja juz lece papa
medea,
dla przykładu ja teraz gram liczbami jutrzejszymi na dzisiaj
dla przykładu ja teraz gram liczbami jutrzejszymi na dzisiaj
kondi
Myślę, że teraz do czasu aż bonus padnie czyimś łupem to będziemy mieli czas cudów w maszynie
Myślę, że teraz do czasu aż bonus padnie czyimś łupem to będziemy mieli czas cudów w maszynie
Swoją drogą dawno już nie było 8/10 z jednej dziesiątki. Pytanie tylko z której