Wpisy 1 403 500 – 1 403 599
19 lutego 2013 19:59 → 19 lutego 2013 20:19, 100 wpisów
lila
Ja mam znajomego ktory w wieku 19 lat trafil na wozek, teraz ma 25 i od 4 lat prowadzi wlasna firme, pełen paraliz dolnej czesci ciala.
Ja mam znajomego ktory w wieku 19 lat trafil na wozek, teraz ma 25 i od 4 lat prowadzi wlasna firme, pełen paraliz dolnej czesci ciala.
amour...za***ił mu kuli,maszynę do pisania,portfel i ubranie kolegi
lila zebym wiedzial to tez byl puscil x10 a Co do przemekm200 i jego wypowiedzi zostawiam bez komentarza
nie jestem cyganem dobra ja juz ide papa lila multi multi plus fiolka wedrowca ide na wspolnej ogladać bede o 22 20 pa skalar
ja nie cygan i też nie lubię jak mi się przy robocie rękawy odrywaja.
trolololo...znajoma jest sparaliżowana po wypadku całkowicie,ale zgadzam się ,że nawet osoby na wózku pracuja ale przemkowi się nie chce
...ostatni widziałam jak małe cyganichy wygrały 50 zeta w zdrapce
skalar
Ide puscic kupony Zycze wszystkim spokojnego wieczoru i trafnych typowan
lila...kiedyś u mnie był taki przypadek że cygan ze szkoły porwał cyganichę, u nich taki zwyczaj ponoć jest
w warsztacie pizga jak w kieleckim (bez urazy jak ktoś jest z kieleckiego ale mi zostało powiedzenie z jakiegoś filmu) bo piec padł. Także w domu jestem szybciej, ale zazwyczaj to wychodzi czlowiek o 6tej wraca o 21 i jakos nie narzeka, takze jak slysze takiego mlodego czlowieka to mnie szlak trafia.
skalar dzięki i wzajemnie cześć
fiolka...tak,jest taki zwyczaj.Porywa i jadą sobie do hotelu,bara teges tages i razem wracają do domu i jest oficjalne wesele
uwaga...uwaga.... z Nasa właśnie wypuścili rakiete......ma przelecie przez houston....pużniej zachaczyć o Koree.....zaliczyć północną polskę....i wylądować na multipasko.
lila...no właśnie, ale karwa ze szkoły?, nie mógł sobie wybrać inne miejsce
amour...jak masz np znajomych cyganów albo sąsiadów to lepsze jak ochronakrzywdy nie zrobią,swoich nie okradają i pomocni są
trololo no wiesz a może to tak jak pisałem "tak zwany aktywy śledż" czyli człowiek o wielu twarzach i może to on się śmieje z nas tu na czacie
Trololo, nie pomyliłes sie , piz,,i i do tego sypie snieg jak ..sk. Na kieleckie to i Pan Bóg się obraził.Witam gremium wieczorkiem, całuje raczki paniom...
lili....no właśnie halapkowo przeleciała i załapałem się do multipasko na gapę
trololo internet to jedna wielka niewiadoma
halapek..jak przeleciała? Cały czas krążymy,szukamy miejsca na lądowanie
Lila, Fiolka, cała przyjemnosc po mojej stronie. Powodzenia w losowaniu..
panoramix(a co nie widać)
marek33
panoramix oj tak aż na klawiaturze mam śnieg
fioLa..ty wiesz 13maxa tak smutas i twarda r jest w domu czyta tutu chata i chiał z kim na lody..
a ty co mmiałaś robić ..jesteś blisko mieszka u maxa wawa i znikam..
a ty co mmiałaś robić ..jesteś blisko mieszka u maxa wawa i znikam..
mm uwierz mi, ze doskonale zdaje sobie z tego sprawe, bo sie nim zajmuje.
Lila
wiem, ale nie szlak trafia bo usilowalem zalatwic jakiegos fachowca do pieca, bo sam nie ukrywam nie bylem w stanie tego naprawic to z 5 osob do ktorych zadzwonilem 1 w ogole nie odebrala, 2 jak sie dowiedzialy ze mam warsztat na powaznym zadupiu kawalek za miastem to powiedzialy ze moze w przyszlym miesiacu 1 to mi powiedziala bezposrednio, ze on dzisiaj to i zlecen nie ma ale na to zadupie to mu sie jezdzic nie chce, a jeden idiota sie umowil i nie przyjechal po czym nie odbieral telefonow. Takze gdzie jest urwa to bezrobocie ja sie pytam
Lila
wiem, ale nie szlak trafia bo usilowalem zalatwic jakiegos fachowca do pieca, bo sam nie ukrywam nie bylem w stanie tego naprawic to z 5 osob do ktorych zadzwonilem 1 w ogole nie odebrala, 2 jak sie dowiedzialy ze mam warsztat na powaznym zadupiu kawalek za miastem to powiedzialy ze moze w przyszlym miesiacu 1 to mi powiedziala bezposrednio, ze on dzisiaj to i zlecen nie ma ale na to zadupie to mu sie jezdzic nie chce, a jeden idiota sie umowil i nie przyjechal po czym nie odbieral telefonow. Takze gdzie jest urwa to bezrobocie ja sie pytam
lika ..ja sam wiem głowie ..jak kto tez zróbią smutas
lili...wiem ....ja terz w lutym miałem 7 i też niewysłane...kiedyś się odrobi
fiola,lili,panoramix,
multi,jareq,trololo,
halapek,amour,skalar,
monet,przemekm,
WedrNet,krzysio marek
witam
was
wszystkich
multi,jareq,trololo,
halapek,amour,skalar,
monet,przemekm,
WedrNet,krzysio marek
witam
was
wszystkich
lika ..no ok ja tez ..i wszyscy tez..
wasyl-piaski
wasyl..
iciekam juz
iciekam juz
lili....a ja prawie wogóle nie wysyłam mm ...praktycznie tylko lotto
lika ..ty juz masz meza na lody ..nie jesteś smutaska
co tam jak tam
lilka czy nie sądzisz że coś się tu robi ciasno na tym czacie bo tu dzisiaj ruch jak na marszałkowskiej