Wpisy 1 403 400 – 1 403 499
19 lutego 2013 19:29 → 19 lutego 2013 19:59, 100 wpisów
troche duzo tych 50 ale tak nie bede miał mogłem jak lila miala liczbe moglem krecić liczbe idz do sklepu o drugiej i juz bym miał 170złotych
robal36 pamiętam w 2008 roku jak jeszcze grałem na trójki to też mi nieźle szło raz nawet 3/3 z + czyli 214 złotych miałem
lika...wiem ..słyszałem kiedyś ty nie lubisz real 10/10 jak dziaadostwoo .. ty tak lepsze 3/3 ..po to jest szybko zbiera kasa kasa ..i dobra znikam ..po kawy..
lilka gratulację z 14:00 7/10 miałaś
lila w realu czy tylko profil
tez bym chciał gratki mieć wygrać
multi ..lika tylko profil 10/10 ..aaa 3/3 ona nie wiadomo chce real
przemekm200 to nie ma znaczenia
tobie kiedy sie udalo tym roku wygrać 21lat
lilka (krzysio744) to szkoda
prezes20 daj spokój ...
prezes...możesz Przemkowi zafundować nowy telefon albo dać na naprawę tego starego,150 zeta mu potrzeba
multimulti plus wygrales tym roku ?? moze styczniu albo lutym
nie no sumie 130zł potrzebuje i bym był szczesliwy
przemekm200 jak chcesz zarobic na naprawe tela to nie przez lotto idz do pracy chłopie.
prezes20 choć wiem że tu są "osoby o wielu nickach tak zwane aktywne śledzie" jeżeli wiesz o co mi chodzi (mówiąc krótko osoby o wielu twarzach)
lila
z jednej strony może szkoda, że nie więcej, jakieś takie 9, czy 10 i szarpłabyś nagrodę...
z jednej strony może szkoda, że nie więcej, jakieś takie 9, czy 10 i szarpłabyś nagrodę...
lila to co na profilu zmontowałem
ja sie nie nadaje do pracy
Robalku..gdybym na sucho trafiła 9/10 czy 10/10 to bym się zdeka wkierwiłaco to jest nagroda w postaci zdrapek za 50 zeta w porównaniu do 250 tysiazdrapki to ja sobie mogę sama kupić
przemek...a do czego się nadajesz? Jesteś niezdolny do pracy czy po prostu jesteś nygus?
lilka no tak to prawda
multi...tak szkoda 7/10 ..aa ile razy tafić 7/10 raz miesiąc płata kasa 60 los za 90 zł aa wygrania 140 zł=!!! ..kazdy ludzie mają sprawy jak lubią podkreślą np 5/5 albo 3/3
aa jaki liczby najszybciej wziąc kasa w kolekturzy
aa jaki liczby najszybciej wziąc kasa w kolekturzy
Lila.. .
---------------------------
---------------------------
multi multi..ta 7 coś mi nie leży dzisiajno ale jasnowidzem nie jestem.zobaczymy co wpadnie.Trzymam kciukite u stóp też
lilka dzięki i wzajemnie
WN....widziałam Twoje liczby ,porównałam z moimi i wyszło 12,31 na tak
fiolka
Lila.. .
Zwiększyłaś ilość typowanych liczb.. .
---------------------------------
Zwiększyłaś ilość typowanych liczb.. .
---------------------------------
fioLaa...wczoraj dałaś mi moja bana ..teraz juz nie rozmawiam i znikam...
lilka teraz będzie Rusiecka to może 7 ruszy
WN....tak jakoś wyszło ,że więcejna wieczór też wyszło 21 sztuk.Islandorka mnie zaszczeli jak większość z nich wlezie
Lila.. .
Jutro coś postaram się ..wytypować.. .
.............................
Jutro coś postaram się ..wytypować.. .
.............................
Fiolka.. .
--------------------------------
--------------------------------
multi multi jaki kontakt mamy?? podać emalia
lila oj nie nie mów ja u niej mam teraz szczęście tfuuu...
skalar gratulacie o 14
multi multi...to lepiej nie zapeszaćbo jak znowu łysego w tych czerwonych porciętach zobaczę to chyba się porzygam
2 5 12 20 25 37 niewiem jak moge grać wami czemu umnie nie idzie wlaczy i liczbe pisać
jak słyszę teksty typu, ze sie ktoś nie nadaje. do pracy to mnie szczerze uj strzela.
ale co macie wysłane
skalar pewnie dwie padną z przedziału 01-10
multi ale daje mi sie ze nie beda takie liczby
lila mialem z poczatku wuslac z pieciu a potem zmienilem na 10 no i dobrze zrobilem
lilka na pewno go nie będzie teraz bo sobie suszy słynne czerwone spodnie a innych nie ma
trololoolo..nie tylko CiebieJa nie wiem jak 21 letni mężczyzna nie nadaje się do pracy,to kiedy się będzie nadawał,jak będzie miał 300 lat?No chyba ,że ktoś faktycznie się nie nadaje ze względów zdrowotnych
jak wy gracie tutaj ???
bede moze o 22drugiej po losowaniu ale 4zl albo 12zł mało
SKALAR...jakbym wiedziała ,że wpadnie 7/10to bym puściła stawkę x10 i gra.Dałabym przemkowi na nowy telefon
przemekm200 twoja sprawa to tyle
moglem mieć takie liczby ale niewiedzialem ze padna takie samu od jutra gram wami mozna
amour
lila
rece ma sprawne, bo tutaj pisze i najwyrazniej nozki tez skoro do kolektury moze dojsc. Ale nawet jakby byl na wozku to wybacz ale w dzisiejszych czasach mozna pracowac z domu.
rece ma sprawne, bo tutaj pisze i najwyrazniej nozki tez skoro do kolektury moze dojsc. Ale nawet jakby byl na wozku to wybacz ale w dzisiejszych czasach mozna pracowac z domu.
lila widziałaś to? hehe
http://www.youtube.com/watch?v=SQeNoY1oK4M
http://www.youtube.com/watch?v=SQeNoY1oK4M
trololo...w jego przypadku akurat można ale znam dziewczynę co niestety nie może bo leży w domu sparaliżowana i mimo wszystko na kompie pisze
Pewnie Przemek jest...cyganem, tfu... powinno być Romem.. . Oni nie lubią pracować.. .
----------------------------
----------------------------