Wpisy 1 401 286 – 1 401 385
18 lutego 2013 17:37 → 18 lutego 2013 18:37, 100 wpisów
Multi.
To była moja odpowiedź na przywitanie.Czat tak szybko leci.
To była moja odpowiedź na przywitanie.Czat tak szybko leci.
emerytka 46 ale to i tak ładnie miał gratulację dla tej osoby
Kocur.
To nie są moje wpisy,
Nie gram za tyle pieniędzy.
To nie są moje wpisy,
Nie gram za tyle pieniędzy.
emerytka 46 ok ja tylko tak dla uwagi
No ładnie trafił.
emerytka 46 a daj numer wpisu może być na @ jeżeli chcesz adres mam w profilu
Najwięcej to w zeszłym roku za 50 zeta w keno zagrałem na 25 losowań i co było ?
jackwar
kocur ja w keno nie gram , dla mnie to oszustwo , najwięcej miałem 6/10
Kiedyś kiedyś to multi lotka za 20 zeta puszczałem a teraz za 80 zeta na mc. nawet mniej
hej,macie jakieś pomnysły na najbliższe losowanie mini lotto?
jackwar to prawda bardzo słabe wygrane
kiedyś to multi puszczałem 9 zakładów i wychodziłem na zero
teraz puszczam 4 i mam straty
teraz puszczam 4 i mam straty
Jackwar.
kocur najbardziej mnie to denerwuje że od 1 marca nie będzie codziennych losowań w telewizji co miały być oczywiście ale się wycofali z tego pomysłu
Multi.
Nie chcę robić zamieszania.
Nie chcę robić zamieszania.
rocco8412 jak gdzieś jedziesz to proponuję na chybił trafił ja też tak robię
Multi ja korzystam z tylko z internetu i nie wiem jak w necie będzie ale mimo wszystko wyniki beda na bierząco
Nie multi nie jade,ale nie bede mial czasu na siedzenie na forum
w jokera , jak puści się 4 zakłady to ma się szanse 1/9 na zwrot kasy
emerytka 46 ok ale jakby co to wiesz @ ja nikogo nie wydam jakby co ale jak chcesz
rocco8412 rozumiem
Multi.
Nie chcę podawać mojej @.
Nie chcę podawać mojej @.
kocur no wiadomo internet to wiedza informacji także w sferze gier lotto ale jak dla mnie to losowania wieczorne powinny być w telewizji ale w internecie także jak kto woli bo gracz powinien mieć wybór i jeszcze jedna sprawa w internecie nie zawsze emisja losowania jest ciągła nieraz są przeszkody i dlatego stawiam na telewizję
kocur choć ok o 14:00 może być tylko w internecie
emerytka 46 ok szanuję twoją decyzję nie gniewam się
multi , ja oglądam w internecie , wszystko zależy od sprzętu i łącza
A w necie jest wszystko. Ja osobiście tu nie oglądam tylko już po plosowaniu sprawdzam kupon w***ia mnie to tak na szybko . jak się pojawi losowanko ma stronie to sprawdzam
jackwar fakt teraz uruchomiłem sobie jakiś czas temu operę mini też jest ok i bez przeszkód ale telewizja to telewizja inne emocje
jackwar szczególnie wieczorem
multi ja czytam wpisy również przez operę mini na komórce ale nie dodaje komentarzy bo mnie to wkarwia
kocur w komórce też mam ale w komórce tylko typuję kiedy jestem w terenie i jestem także "śledziem"
kocur typujesz tak samo jak przez komputer
multi teraz moje typy to prototypy nie mam kasy na wysyłanie ale typuje na zasadzie iż liczby trafione usuwam a dodaje nowe i tak co dwa losowania . Dzisiaj miałbym 15 bo mnie się śniła ale dupa
trisetum 1 401 329 to ruchu Palikota on poluje na fotoradary
dobra to na mnie już czas życzę wszystkim wysokich wygranych o 22:15 cześć do poklikania.
Nie mogę wyjść z tego archiwum,A chyba dostanę kręćka i będę zmuszona zmienić nick.
Wpis.
Rozwiązanie zagatki przekrętu jest takie że po uruchomieniu maszyny włąnczane jest pole elektromagnetyczne o niskim natężeniu od dołu tak a by kulki które mają nie wpaść kręciły się w bębnie podejrzewam że mają jakieś drobne ilości metalu ,a te które wpadają są z samego plastiku Tak robią nas w trąbe
Wpis.
Rozwiązanie zagatki przekrętu jest takie że po uruchomieniu maszyny włąnczane jest pole elektromagnetyczne o niskim natężeniu od dołu tak a by kulki które mają nie wpaść kręciły się w bębnie podejrzewam że mają jakieś drobne ilości metalu ,a te które wpadają są z samego plastiku Tak robią nas w trąbe
trisetum....orientujes się może ile na godzinę pobiera strona mp .....bo mam limit na internet i nie wiem ile mogę na niej dziennie przebywać????
napiszemy list do tuska zrobi porządek z nimg
Witam wszystkich, niestety od marca nie będzie codziennych losowań LOTTO o 21:40 w TVP Info o czym pisałem wcześniej - wszystko okazało się bez zmian czyli wt,czw i sb
cześć
halapek
halapek
pasko odblokuj mi forum
pewniak
30
30
narazie je pokrzyżykowałem.......pużniej zapytam pasko jak będzie
cześć kaśka
Halapek.. .
Napisz, ile możesz pobrać /przesłać danych. Ja za 25 pln mam prawie 1,2 GB.
-----------------------------------
Napisz, ile możesz pobrać /przesłać danych. Ja za 25 pln mam prawie 1,2 GB.
-----------------------------------
ja bez tego po 4 minutach mało ***icy nie dostane,jak idzie przegladać strony kiedy masz 3 tys reklam wszędzie
triset....ale jak wczoraj posiedziałem cały dzień to zapieprzyło mi z 700 MB