Wpisy 1 398 250 – 1 398 349
17 lutego 2013 09:37 → 17 lutego 2013 10:27, 100 wpisów
spartakus/za 2 miechy moga gadać że jeszcze nie znalazł się szczęśliwiec i tak strasznie przykro
Drapek.
A trzy flaszeczki to ile?
A trzy flaszeczki to ile?
Widze,że na forum najwiecej osob gra w MM ,ale jak patrze na strone totalizatora to na caly kraj pare 7/7 sie trafia.Czy jest sens z takim prawdopodobienstwem wygranej?
Miejsca, w których zostały zakupione zwycięskie losy, podane zostaną w poniedziałek.
Czwarta najwyższa wygrana w historii
To pierwszy raz w tym roku, kiedy padła tak wysoka wygrana. Wynik blisko 29 mln zł uplasuje się na czwartym miejscu w historii najwyższych wygranych w Lotto. Wszystkie pierwsze trzy należą do szczęśliwców z zeszłego roku.
Najlepszy wynik padł niemal dokładnie rok temu - gracz z Gdyni wygrał niemal 34 mln zł. Na drugim miejscu uplasował się kupiec, który los wart blisko 31 mln zł nabył w bolesławieckiej kolekturze. Na trzecim miejscu znalazł się szczęśliwiec z Bolimowa, który wygrał ok. 29,5 mln zł.
Czwarta najwyższa wygrana w historii
To pierwszy raz w tym roku, kiedy padła tak wysoka wygrana. Wynik blisko 29 mln zł uplasuje się na czwartym miejscu w historii najwyższych wygranych w Lotto. Wszystkie pierwsze trzy należą do szczęśliwców z zeszłego roku.
Najlepszy wynik padł niemal dokładnie rok temu - gracz z Gdyni wygrał niemal 34 mln zł. Na drugim miejscu uplasował się kupiec, który los wart blisko 31 mln zł nabył w bolesławieckiej kolekturze. Na trzecim miejscu znalazł się szczęśliwiec z Bolimowa, który wygrał ok. 29,5 mln zł.
15 tylko, ale na ćwiartkę wystarczy
z urzędu mi w markiecie sprzedano
z urzędu mi w markiecie sprzedano
Test MM.
--------------------------
20, 23, 24, 26, 29, 30, 31, 33, 36, 38, 42, 45, 48, 49, 50, 53, 55, 59, 60, 64.
--------------------------------
66, 68, 70, 73, 74, 75, 78, 80.
....................................................
--------------------------
20, 23, 24, 26, 29, 30, 31, 33, 36, 38, 42, 45, 48, 49, 50, 53, 55, 59, 60, 64.
--------------------------------
66, 68, 70, 73, 74, 75, 78, 80.
....................................................
drapek z jakich numerków to sie smiałeś w środe 5,10,15,20..... ?
drapek>> dzięki..
Tak szczerze to kilku mocniejszych (od tych niekoniecznie legalnych)nie podałem ze zrozumiałych względów. Nie mam tutaj tylko fanów.
Tak szczerze to kilku mocniejszych (od tych niekoniecznie legalnych)nie podałem ze zrozumiałych względów. Nie mam tutaj tylko fanów.
Drapek.
Za 15 to i "halbeckę" się kupi.
Za 15 to i "halbeckę" się kupi.
Znikam do losowania.. .
---------------------------------------
---------------------------------------
Trisetum.
Trafiło się 4/6 ??To
Trafiło się 4/6 ??To
Monet.
Halb znaczy pół.Reszta wiadoma?
Halb znaczy pół.Reszta wiadoma?
Trisetum.
Drapek.
Ja też nie gawariuuu
Ja też nie gawariuuu
Ja tylko "szprecham"
triset chyba jesteś pierwszą osobą, która skorzystała z moich liczbi cosik skubła
drapek/ ja często skreslam 10,15 a jakoś wtedy te twoje liczby mi sie spodobały
podaje 9/9 z generatora
4,11,14,22,41,50,53,68,76, też wyszły głupie to je... zagrałem na dodatek z +
4,11,14,22,41,50,53,68,76, też wyszły głupie to je... zagrałem na dodatek z +
Witam wszystkich! na prowincji to ..ujówka z tym graniem, nie ma kolektury, a koledzy takie ładne typy, rzucają i mozna sobie tylko na forum zagrać, szkoda ,ze sknery nie dają online w tym TS.
kiepsko Ci wychodzi wanda? Nie czuj się tum wyróżniona.
Tutaj dobre typowanie to też przebłyski ..
Tutaj dobre typowanie to też przebłyski ..
i
i ...
I znikam nara
i ...
I znikam nara
tommek
myślałem, ze całą pakę; wtedy musiałbyś się liczyć ze stratą ok.160zł- no chyba że trafiłbyś jakąś nagrodę niegwarantowaną
myślałem, ze całą pakę; wtedy musiałbyś się liczyć ze stratą ok.160zł- no chyba że trafiłbyś jakąś nagrodę niegwarantowaną
Drapek szkoda by mi było tyle a Ty tak ostatnio narzekales że pewniaka nie możesz trafić