Wpisy 1 396 650 – 1 396 749
16 lutego 2013 16:13 → 16 lutego 2013 19:01, 100 wpisów
Witam, ja tylko w kwestii formalnej dotyczącej wpisu poniżej
"1 396 630. unhappy 2013-02-16 (15:59)
146 sledzi i nikt nie sprawdzi? dziekuje bardzo za pomoc"
każdy kto wejdzie na główną stronę multipasko automatycznie jest doliczany do liczby na czacie co wcale nie oznacza że ten czat śledzi.... gdyby czat przenieśc na podstronę wtedy liczba by drastycznie spadła...
"1 396 630. unhappy 2013-02-16 (15:59)
146 sledzi i nikt nie sprawdzi? dziekuje bardzo za pomoc"
każdy kto wejdzie na główną stronę multipasko automatycznie jest doliczany do liczby na czacie co wcale nie oznacza że ten czat śledzi.... gdyby czat przenieśc na podstronę wtedy liczba by drastycznie spadła...
u u u u
ulexxa i pozostałym - z doskoku bo bawię sie w kucharkę mamę itp. aa i teściową
afro
u u u u u u
mm+
a te liczby dobierane są całkiem losowo, czy w oparciu o bazę bazującą na dotychczas wylosowanych liczbach we wszystkich losowaniach?
a te liczby dobierane są całkiem losowo, czy w oparciu o bazę bazującą na dotychczas wylosowanych liczbach we wszystkich losowaniach?
coś nie mogę wyjść z tutaj
drapek, mialem problem z siecia... pula rosnie raczej wolno... jednak szybszy przyrost 9 bm. chyba mozna powiazac z efektem "10. dnia miesiaca", czyli wyplaty... a dzis juz rachunki poplacone
musze juz spadac... ide zaraz do filharmonii
musze juz spadac... ide zaraz do filharmonii
1 i 2 generatorze całkowicie losowo na 100% a w 3 generatorze pewnie z oparciu o bazę danych ale tu już nie jestem pewny
ło cym ta gotka
drapek ja jutro albo w poniedziałek
drapek ostatnio swoje zresztą to co w profilu jak zawsze
dobra to już uciekammmmmmmmmmmm bo nie wyjdę cześć wszystkim i powodzenia wieczorem
wyginam śmiało ciało...wyginam śmiało ciało...
dla mnie toooo....
dla mnie toooo....
Użytkownik strzelec-29 dodał nowy komentarz w dziale Zdrapki
35,07,56,19,68,43,10 -> szczęśliwa 7 z generatora na sucho zobaczymy co z tego wyniknie
Idiotka..wlasnie byl sasiad ze Go zalewam..rura pekla..cholera ciemna..co jeszcze mnie spotka..
nie bede mowila..Idioti..tylko..d.ioti..milego wieczorka..
zaraz bedzie ktos..kto zadziala biedzie..
zaraz bedzie ktos..kto zadziala biedzie..
ja na dzisiaj na 14 generowałem 2x 6/6 niestety dylko 2/6
zobaczymy jeszcze wieczorem bo puściłem na 2 losowanka
zobaczymy jeszcze wieczorem bo puściłem na 2 losowanka
------
-------------------------
-------------------------
Znikam.. .
.........................
.........................
mam takie pytanie do administracji. cz byłaby taka możliwość, żeby było można zobaczyć kolejność losowania liczb? a nie tylko to jakie zostały wylosowane?
Witam dawców kasy na tacę dla AMBER LOTTO.
Ino proszę uwijać się do światyń z tacą , bo okazja jest przednia raz na kwartał macie możliwość pożyć kilka godzin nadziejami choć to matka głupich.
Ja Was naiwniaków namawiam ,abyście przy okazji kupili piwo dębowa mocne i po ustawce losowania napiszcie mi który zakup był dla Was bardziej pożyteczny.
Ino proszę uwijać się do światyń z tacą , bo okazja jest przednia raz na kwartał macie możliwość pożyć kilka godzin nadziejami choć to matka głupich.
Ja Was naiwniaków namawiam ,abyście przy okazji kupili piwo dębowa mocne i po ustawce losowania napiszcie mi który zakup był dla Was bardziej pożyteczny.
trololo jest taka możliwość wejdz na wyniki i są tam sortowane lub niesortowane
Aldona
Serdenie dziekuje, nawet nie wiedzialem, nie bede musial juz w takim razie znajomemu dupy truc.
Serdenie dziekuje, nawet nie wiedzialem, nie bede musial juz w takim razie znajomemu dupy truc.
Witam
Co do generatora liczb, który pojawił się wczoraj w dziale "NARZĘDZIA", to właśnie go nieco usprawniono.
Tym razem pulę liczb można ustalić za pomocą dwóch suwaków ustawiając zakres, czyli można np. bazować na puli liczb od numerku 20 do numerku 40.
Pozdrawiam
Co do generatora liczb, który pojawił się wczoraj w dziale "NARZĘDZIA", to właśnie go nieco usprawniono.
Tym razem pulę liczb można ustalić za pomocą dwóch suwaków ustawiając zakres, czyli można np. bazować na puli liczb od numerku 20 do numerku 40.
Pozdrawiam
talizma4 , rozumiem że wolisz dębowe mocne , proponował bym jeszcze coś mocniejszego , wyborową . Lubię piwo ale nie rozumiem jak można pić co jest chrzczone , przecież piwa mocne mają dolewany mocny alkohol , gdyż w naturalny sposób nie można osiągnąć powyżej 4,5% alkoholu .
emeryt/to było do przewidzenia z takim przeciwnikiem nie miała szans
jackwar, oczywiscie ze mozna wiecej osiagnac, inna sprawa czy browarom sie chce na to czekac. A ze zazwyczaj sie nie chce to faktycznie czesc dolewa mocniejszych napitkow. Co nie zmienia faktu ze i ja czasem lubie dęba wypić.
wszystkim
ukradł pieniadze z banku
on nie musi czekac na kase
a ja musze czemu
a ja musze czemu
ja tez dzwigalem arbuzy pod pachami
i ni mom nic
i ni mom nic
kursy u buków na wybór papieża
już mozna obstawiać
Wlochy 2.5
Afryka 2.7
Ameryka Poludniowa lub Srodkowa 3.5 28.2. 22:00
Ameryka Polnocna 5
Europa (z wyjatkiem Wloch) 20
Marc Ouellet 5
Francis Arinze 4
27413 Peter Turkson GHA 4
27414 Leonardo Sandri ARG 7
Gianfranco Ravasi NGR 10
Angelo Scola ITA 6
Oscar Rodriguez Maradiaga HON 12
Tarcisio Bertone ITA 7.5
Angelo Bagnasco ITA 15
już mozna obstawiać
Wlochy 2.5
Afryka 2.7
Ameryka Poludniowa lub Srodkowa 3.5 28.2. 22:00
Ameryka Polnocna 5
Europa (z wyjatkiem Wloch) 20
Marc Ouellet 5
Francis Arinze 4
27413 Peter Turkson GHA 4
27414 Leonardo Sandri ARG 7
Gianfranco Ravasi NGR 10
Angelo Scola ITA 6
Oscar Rodriguez Maradiaga HON 12
Tarcisio Bertone ITA 7.5
Angelo Bagnasco ITA 15
no własnie i tu jest problemos
ale zato czak noriss nie ma takiej grypy jak ja teraz
ulexa
gorzej grypsko mnie rozłozyło na łopatki
tesa
emeryt
emeryt , nigdy to ty nie będziesz miał szansy zagrać z Radwańską , chyba że z inną
sport ma to do siebie że każdy ma szansę i zależy to od wielu czynników , dyspozycji dnia , zmęczenia poprzednimi meczami , urazami . Widziałeś te plastry na nogach Radwańskiej ?
emeryt , nigdy to ty nie będziesz miał szansy zagrać z Radwańską , chyba że z inną
sport ma to do siebie że każdy ma szansę i zależy to od wielu czynników , dyspozycji dnia , zmęczenia poprzednimi meczami , urazami . Widziałeś te plastry na nogach Radwańskiej ?
dzis był odciniek kiepsich o losawaniu o 5o mil co s w tym chyba prawdy było
Tesinko..za co ten piekny bukiet?..moja mila kolezanko?..dziekuje pieknie..
gdzies tam u gory masz podane na stronie kumulacje 30 podobno
no dobra sobota, pewnie jakos wczesniej beda zamykac takze trzeba ruszyc dupsko zabrac co moje i puscic cos dalej
jackwar
zgadza sie
ja nie krytykuje jak 90 % na forum
ale stwierdzam fakt
Azarenka tez jeszcze młoda
zgadza sie
ja nie krytykuje jak 90 % na forum
ale stwierdzam fakt
Azarenka tez jeszcze młoda
jak mi sie nie chce dupy ruszyc to az przykre. Jest jakas strona na ktorej mozna puszczac multi multi albo akis bukmacher internetowy ktory przyjmje zaklady na multi multi?
emeryt ty zdaje sie grasz u bukow, jest jakis co przyjmuje zaklady na multi multi?
ja wysyłam na perę dni zawsze ale mam pomysła może zamów pizze i popros o kupon może się uda
szkoda jedzenia, nie bede wyrzucac. Nie ma jak tego zrobic z domu to trzeba ruszyc... pupe trudno. Odbiore przy okazji i jakies piwko kupie na pozniej.
Dzisiaj podróżowałem i w pewnym sporym mieście w firmowej żółtej budzie siedzące tam stare próchno /czytaj emerytka/ stwierdziła, że kolektura dziśiaj BĘDZIE CZYNNA do godz. 17.
Co za cymbał zatrudnia w kolekturach stare LENIWE baby... .
Nazwę tej mieściny przemilczę.. .
----------------------------------
Co za cymbał zatrudnia w kolekturach stare LENIWE baby... .
Nazwę tej mieściny przemilczę.. .
----------------------------------
Cd. Miasto to ma około 25 000 mieszkańców, a kolektura mieści się na Rynku.. .
------------------------------------------
------------------------------------------
Ja nie gram, ale inni mogą być lekko wk..... .
----------------------------------------------
----------------------------------------------
Jak ktoś skaczę ...6 metrów w górę, to muśi mieć tyczkę dłuższą niż...5 metrów.
--------------------------------------
--------------------------------------