Wpisy 1 396 550 – 1 396 649
16 lutego 2013 14:23 → 16 lutego 2013 16:12, 100 wpisów
jocia choć nie wysłane ale i tak brawa
drapek pasko musiał niedawno dać na stronę generator
drapek za chwilę powiem to co wiem bo wszystkiego nie wiem
Witam.
2/3 i 4/5
2/3 i 4/5
multus
mm+ ja muszę na razie mykać, ale co napiszesz przeczytam późniejnarka i powooo
drapek napiszę tobie na profil
Wzięłam rano pewniaki z grupy B.
Wpadły cztery pewniaki,a piąta była 25 od Kondiego.
Wpadły cztery pewniaki,a piąta była 25 od Kondiego.
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 70 000 zł
emerytka 46
Multi
Witam wszystkich...
Wpadłam na chwilę spisać wyniki. Chwilowo nic, ale puszczone na dwa losowania więc nie tracę nadziei
emerytka, trisetum, mordeath, agatkaa,islandorka
emerytka, trisetum, mordeath, agatkaa,islandorka
Witam medea76 ^^
Mordeath
Za 7/10
Za 7/10
Medea
Agatkaa
Agatkaa
Dzięki... ale przez to, że nie byłem we wro to nie wysłałem;/ a w soboty wysyłam regularnie;/
Japtan.
Bierz z generatora.
Bierz z generatora.
Oj,to szkoda
meduśka super typowanko w arkuszu kalk...
Troche tak... Ale cuż poradzić...
islandorka
No ja w szoku jestem jak fajnie mi idzie to typowanie z tego starego kuponu mm 6/10 no i ta pusta linia ukośna, z której weszło 4/5
No ja w szoku jestem jak fajnie mi idzie to typowanie z tego starego kuponu mm 6/10 no i ta pusta linia ukośna, z której weszło 4/5
medusia 5/9...
gdzie jest ten generator liczb
medusia a te linie to skąd z kw???
islandorka
damianbpl też zaczął typować podobną metodą i jak on trafia to ja nic a jak ja to on ma gorsze wyniki
rzeczywiście 5/9
damianbpl też zaczął typować podobną metodą i jak on trafia to ja nic a jak ja to on ma gorsze wyniki
rzeczywiście 5/9
medusia prosze na @ o wyjasnienia jak to robisz jak dasz rade opisac...
medusia widziałam...
medea dzasz rade wpisac w miare szybko wyniki na 22?
japtan a hasło znasz???
japtan generator to po lewej w narzedziasz a medea używa gwiazd...
islandorka
Pamiętasz jak ci wysłałam kwadraty ? jest tam arkusz oznaczony jako stary kupon tam jest jest ten rozpis na 16 piątek. Piszę z nieswojego komputera więc nie mam swoich plików. Arkusz podrasował mi kolega gieniu więc nie muszę już sama zaznaczac kolorkami
Pamiętasz jak ci wysłałam kwadraty ? jest tam arkusz oznaczony jako stary kupon tam jest jest ten rozpis na 16 piątek. Piszę z nieswojego komputera więc nie mam swoich plików. Arkusz podrasował mi kolega gieniu więc nie muszę już sama zaznaczac kolorkami
medea ok i na co mam patrzec?
medea ok poczekam...
japtan
Używam zamiast mapki takiego starego kuponu do multilotka i odkryłam kilka ciekawych zależności. Niestety metoda bywa skuteczna lepiej lub mniej
Używam zamiast mapki takiego starego kuponu do multilotka i odkryłam kilka ciekawych zależności. Niestety metoda bywa skuteczna lepiej lub mniej
u u uuuu banana uuuuu
islandorka
no to na żywo jak typować(innych przepraszam za zajęcie miejsca i czasu)
najpierw sprawdzamy tzw. zamknięcie linii i liczby zabudowane w czasie wcześniejszych losowań. Na wersji papierowej zaznaczam na czerwono ostatnie losowanie a dwa wcześniejsze jakimś nierażącym kolorem by nie zaburzał percepcji przy czym lubi wpadać dużo liczb z trzeciego z losowań więc warto by oba różniły się kolorami
Po dzisiejszym losowaniu do zamknięcia linii pionowych i ukośnych potrzebne są :
33,6,53,55,72,
Liczby zablokowane "zabudowane" to 1,53,33
Następnie sprawdzam tzw. żelazne zestawy czyli takie układy, które się często powtarzają
najpierw aktywne czyli takie z których wypadła co najmniej jedna cyfra :
3,18,33 pozostało jeszcze 33
49,66 pozostało 49
potem zestawy stałe o małej aktywności, które po takich przerwach mogą wchodzić w całości
mój faworyt to 4,19,34,49 bo jeszcze trzy losowania temu był aktywny
poza tym mamy
2,17
14,31,48
48,63,78
33,50,67 i ten może wejść jeśli w losowaniu o 22.15 zostanie wylosowana 33
Poza tym zauważyłam, że warto stawiać na linie pionowe i ukośne w których od trzech losowań nic nie padło tak jak dzisiaj w linii 6,21,36,51,66
na 22.15 pozostały linie :
14,31,48
7,24,41,58,75
no to na żywo jak typować(innych przepraszam za zajęcie miejsca i czasu)
najpierw sprawdzamy tzw. zamknięcie linii i liczby zabudowane w czasie wcześniejszych losowań. Na wersji papierowej zaznaczam na czerwono ostatnie losowanie a dwa wcześniejsze jakimś nierażącym kolorem by nie zaburzał percepcji przy czym lubi wpadać dużo liczb z trzeciego z losowań więc warto by oba różniły się kolorami
Po dzisiejszym losowaniu do zamknięcia linii pionowych i ukośnych potrzebne są :
33,6,53,55,72,
Liczby zablokowane "zabudowane" to 1,53,33
Następnie sprawdzam tzw. żelazne zestawy czyli takie układy, które się często powtarzają
najpierw aktywne czyli takie z których wypadła co najmniej jedna cyfra :
3,18,33 pozostało jeszcze 33
49,66 pozostało 49
potem zestawy stałe o małej aktywności, które po takich przerwach mogą wchodzić w całości
mój faworyt to 4,19,34,49 bo jeszcze trzy losowania temu był aktywny
poza tym mamy
2,17
14,31,48
48,63,78
33,50,67 i ten może wejść jeśli w losowaniu o 22.15 zostanie wylosowana 33
Poza tym zauważyłam, że warto stawiać na linie pionowe i ukośne w których od trzech losowań nic nie padło tak jak dzisiaj w linii 6,21,36,51,66
na 22.15 pozostały linie :
14,31,48
7,24,41,58,75
u u u u u
uuu u skakam po banana heya banana
uuu u skakam po banana heya banana
medus skopiowałam i poczytam dzieki...
trisetum
Jak się kiedyś przepisywało różne rzeczy za kasę to się nabrało szybkości w bezwzrokowym pisaniem dwoma palcami
Jak się kiedyś przepisywało różne rzeczy za kasę to się nabrało szybkości w bezwzrokowym pisaniem dwoma palcami
islandorka
Poza tym jak robiłam rozpoznanie do lotto i mini 1396256 w oparciu o podobny układ planet to zrobiłam też test do mm i zbieżność jest spora. Możesz sobie sprawdzić :
2012 rok losowania od 15 do 18 lutego
wypadły z nich już właściwie wszystkie liczby poza :
14,24,41,53,58,60,78,8,48,55,59,76,26,56,75,33,7,61,77,1,23
a że rządy koniunkcji słońca i neptuna potrwają w tym roku do 20 lutego to mam zamiar te cyferki sobie poobserwować
Poza tym jak robiłam rozpoznanie do lotto i mini 1396256 w oparciu o podobny układ planet to zrobiłam też test do mm i zbieżność jest spora. Możesz sobie sprawdzić :
2012 rok losowania od 15 do 18 lutego
wypadły z nich już właściwie wszystkie liczby poza :
14,24,41,53,58,60,78,8,48,55,59,76,26,56,75,33,7,61,77,1,23
a że rządy koniunkcji słońca i neptuna potrwają w tym roku do 20 lutego to mam zamiar te cyferki sobie poobserwować
a to dwoma palcami piszesz strach pomyśleć co by było wszystkimi
trisetum
Nawet kiedyś próbowałam się nauczyć prawidłowego szybkiego pisania, ale okazało się, że to wymaga zmiany zbyt wielu nawyków więc sobie odpuściłam
Dobrze znikam bo właściciel komputera się wkurza Do zobaczenia wieczorem
Nawet kiedyś próbowałam się nauczyć prawidłowego szybkiego pisania, ale okazało się, że to wymaga zmiany zbyt wielu nawyków więc sobie odpuściłam
Dobrze znikam bo właściciel komputera się wkurza Do zobaczenia wieczorem
agatkaa
Zanim zniknę to mam miłą wiadomośc już w poniedziałek będzie czas dla Wodników i Wag
Zanim zniknę to mam miłą wiadomośc już w poniedziałek będzie czas dla Wodników i Wag
kto gra dzis o 30 mln ?
ja też już uciekam życzę wszystkim wysokich wygranych o 22:15 cześć do poklikania
http://finanse.wp.pl/kat,104124,title,Bukmacherzy-stawiaja-na-Malachiasza,wid,15338575,wiadomosc.html?ticaid=110138
Witajcie
Islandi..prawdopodobnie w nastepnym tygodniu jade do de.
pomysl nad liczbami..i napisz mi jesli mozesz na meila.
ulexxa@web.de
Islandi..prawdopodobnie w nastepnym tygodniu jade do de.
pomysl nad liczbami..i napisz mi jesli mozesz na meila.
ulexxa@web.de
bry
mam prosbe... sprobujcie wejsc na gazeta.pl i dajcie znac, czy wyswietla sie wam poprawnie
mam prosbe... sprobujcie wejsc na gazeta.pl i dajcie znac, czy wyswietla sie wam poprawnie
u mnie nie dziala gazeta.pl, ale forum.gazeta.pl juz dziala... tyle ze siedza na innych serwerach
Jeszcze na chwilkę jestem drapek i jak rozumiesz ten temat czy go bardziej omówić
tylko dzisiaj sobota i gdzie niegdzie net zwolniony....tak jak zawsze w wekendy
siec dziala ok... z pelna predkoscia... robilem test... tylko czesc stron sie nie laduje i na pingi nie odpowiada
mam tego banana
no dobra to teraz naprawdę uciekam cześć
heya banana