Wpisy 1 395 149 – 1 395 248
15 lutego 2013 15:40 → 15 lutego 2013 16:55, 100 wpisów
i po co ja to wszystko pisze..ii tak mnie tu nikt juz nie odbiera..
Tris....czytanie a odbieranie wpisow..i odpowiedz na nie to jak..moze 1-100..ale mi to juz..
ulexxa bo na zwięrzatkach sie nie znam to i sie nie wypowiadam
ale dziw ze 30mln jest do wygrania,chyba na serio zbieraja kase na nowe zabawki
Tris..najlepsze co moze w zyciu byc..to powiedziec prawde..tak jak Ty..nie chodzi tylko o zwierzatka..
No jak wejdą te automaty do zdrapek to w mojej kolekturze to już miejsca nie będzie. Chyba że jak bankomaty w ścianie będą
To tak jakby kupić loda z posypką a sprzedawca by zlizał tę posypkę
dobrze znikam..zycze Milym Kolezankom z Mp.Wielu Duuuuzych Wygranych i samych..Slicznych i Pogodnych Dni....Kolegom rowniez tego samego..
amour..wiesz ze dziś bedzie mozna zobaczy w kosmosie Asteroid prawie około o godz 20 godzi znikam...
krzysio wiem, jest link też podany z NASA, żeby można było oglądać od początku na żywo, ale w polsce nie za bardzo będzie widać
amour ...tak ..ja sam nie wiem..masz zobacz www linki..
-------
http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/koniec-swiata-15022013-relacja-na-zywo-z-konca-swiata-tylko-na-sepl_306963.html
---
-------
http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/koniec-swiata-15022013-relacja-na-zywo-z-konca-swiata-tylko-na-sepl_306963.html
---
www.nasa.gov/ .....>> tu można oglądać przelot astroidy.. .
---------------------------------------
---------------------------------------
też, wszędzie na stronach związanych z NASA można to obejreć, ale transmisja chyba od 20 jest
------
...............................
...............................
Może być...ciekawie.. .
Na trasie przelotu " kosmicznego kamienia" znajdują się satelity telekomunikacyjne, pogodowe, wojskowe i diabli wiedzą jakie inne tajne.. .
--------------------------------------------------
Na trasie przelotu " kosmicznego kamienia" znajdują się satelity telekomunikacyjne, pogodowe, wojskowe i diabli wiedzą jakie inne tajne.. .
--------------------------------------------------
A w tym czasie na świecie przejdzie masa szwindli, niekorzystnych dla ludzi
wn, ciekawe co by było jak by wszystkie satelity GPS i telewizyjne pouszkadzała hehe
Prędkość tego " kamienia" to około 32 - 34 km/sek.
-------------------------------------------
-------------------------------------------
kocur, pewnie, ludzie skupią się na asteroidzie, a na szczytach włądzy będzie cyrk hehe
kocur u nas wystarczy byle co i już to staje się "tematem zastępczym" hehe, masz przykład, Grodzka, a cofnięcie kasy na drogi
amour..kto pierwszy wiedział najwazniejsze zobaczy asteroid..a tu wszyscy nic opowiadał ani nie bylo podane linkii jasne wszystko znikaaaamm..
Amour.. .
-------------------------
-------------------------
Asteroida będzie najbliżej Ziemi, jak będzie przelatywać nad Sumatrą.. .Nic nam nie grozi.. .
------------------------------
------------------------------
ale te meteoryty muszą skądś być, przecież ani NASA ani ruski nie mieli pojęcia o tym
Na stronie NASA jest obraz tej astroidy, ale jeszcze nie na "żywo".
...................................................
...................................................
ale pytanie czy na nich nie było jakiegoś wirusa albo obcego zycia co może zniszczyć ludzkośc
trisetum, oni się zastanawiają czy promieniowania nie ma, oczywiśćie ruski już powiedzieli, że na pewno nie, ale nikt nie wierzy hehe
szukam jakiegoś wirtualnego globusa aby sprawdzić gdzie najbliżej polski będzie przelatywać emeryt
Nie ma się czego bać.. . Jesli nawet owo ciało kosmiczne walnie w Ziemię, to zagrożony jest obszar kilkunastu kilometrów kwadratowych.. .
....................................
....................................
WN, ciekawe gdzie uderzy, z tą prędkośćią to wleci jak w masło hehe
Użytkownik Dorocina125 dodał nowy komentarz w dziale Zdrapki
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 310 000
kocurku to jutro już nie zamiauczysz...
kocurku a ja???
tak ci ładnie mrucze i miaucze i drapie, a ty sam chcesz do bunkra...
to tylko taki szum w mediach robią, ale przyznać trzeba że chcą nas na żywca przyzwyczaić do tego co oglądamy dzisiaj w filmach
tris
kocurku a masz jakieś imie? bo może jutro już się nie dowiem???