Wpisy 1 395 049 – 1 395 148
15 lutego 2013 14:21 → 15 lutego 2013 15:40, 100 wpisów
Lila
Ulexxa.
Mam.Eurojackpot na dzisiaj i lotto de na jutro.
Mam.Eurojackpot na dzisiaj i lotto de na jutro.
Emeriti..trzymam mocno kciukaski
ja niestety nie mam nic wyslane w de.
ale moze w przyszlym tygodniu bede..wiec cusik popuszcze ale jezeli to tylko duze lotto..
ja niestety nie mam nic wyslane w de.
ale moze w przyszlym tygodniu bede..wiec cusik popuszcze ale jezeli to tylko duze lotto..
zjadłem
leci leci i poleci czytałem
a gdzie zagram w lotto niemiecki
lub jakies europejskie cosik
lub jakies europejskie cosik
widziałem wczoraj Yoto..80 ..1/1 ..
ja taki 0/3
i jasne znikam..
ja taki 0/3
i jasne znikam..
Ulexxa.Dzięki
kaczorowki twierdzi ze to zamach
Wasyl.
A co zjadłeś?
A co zjadłeś?
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 50 000 zł
Wasyl.
A zagrać można tylko w Niemczech.
A zagrać można tylko w Niemczech.
e-46 pieczarkowa
ulexxa, 400 osób rannych w rosji, bo deszcz meteorytów spadł na ruskich, szok, pełno filmów w internecie
A ja placki ziemniaczane.
kondi podobny zamach na smolensk
bo podobno ktos przezył i dobijaja go
bo podobno ktos przezył i dobijaja go
ulexxa grypsko mnie dopadlo
i byłem do pieca dołozyc i noge skrecilem w kostce
i byłem do pieca dołozyc i noge skrecilem w kostce
Amorku..ajejus..wciaz zabiegana jestem..ii wszystko w biegu mam prawie..musze wlaczyc na tv-info.
ulexxa oki jest
pewien rybak wpadł w kłopoty finansowe i codziennie prosił Boga aby dał mu wygrać - ten zniecierpliwiony po długim czasie mów: wypełnij i wyślij kupony !
trisetum
tym razem :
- żeby dokuczyć pod czyimś wpisem się pojawiając - zerknij wczoraj
- i, żeby szybciej niektórzy rozpoznali /w tej odsłonie /
tym razem :
- żeby dokuczyć pod czyimś wpisem się pojawiając - zerknij wczoraj
- i, żeby szybciej niektórzy rozpoznali /w tej odsłonie /
a czy to wazne kto ma jaki nick i pod kim pisze
Wasyl
Jeżeli w porządeczku to OK.nieważne.
Jeżeli w porządeczku to OK.nieważne.
.
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/zamkna-stadion-narodowy-obiekt-jest-niebezpieczny,1,5421510,wiadomosc.html
.
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/zamkna-stadion-narodowy-obiekt-jest-niebezpieczny,1,5421510,wiadomosc.html
.
znowu komisja sledcza
trisetum
moja kg - 7,10,11,47
a wczoraj kol. kolorowa7 , to zdaje się kto inny
moja kg - 7,10,11,47
a wczoraj kol. kolorowa7 , to zdaje się kto inny
robalku mnie nie idiotyka
Witam sie z Wami..dla ciekawych wiadomośc: 2x 4/10 + pewaniak 80
Wasyl : zainteresuj sie : Ostropest plamisty poszukaj w sieci, i uzgodnij z lekarzem prowadzacym.Zrówka życzę
Lecę dalej
Wasyl : zainteresuj sie : Ostropest plamisty poszukaj w sieci, i uzgodnij z lekarzem prowadzacym.Zrówka życzę
Lecę dalej
trisetum
numery wpisów cały czas tej samej osoby
wasyl
- może i jeszcze nie , a u korna - to Ty żeś skakał po tych takich podobnych do Twojego nickach ?
numery wpisów cały czas tej samej osoby
wasyl
- może i jeszcze nie , a u korna - to Ty żeś skakał po tych takich podobnych do Twojego nickach ?
robal ja nigdzie nie skakałem
Wasyl :
zainteresuj sie : Ostropest plamisty poszukaj w sieci, i uzgodnij z lekarzem prowadzacym.Zrówka życzę
zainteresuj sie : Ostropest plamisty poszukaj w sieci, i uzgodnij z lekarzem prowadzacym.Zrówka życzę
jocia dzieki
no więc widzisz -
" a czy to wazne kto ma jaki nick i pod kim pisze" - trudno odpowiedzieć na takie pytanie, bo w końcu tam nie ma rejestracji a Ty - nie wykupiłeś na własność
" a czy to wazne kto ma jaki nick i pod kim pisze" - trudno odpowiedzieć na takie pytanie, bo w końcu tam nie ma rejestracji a Ty - nie wykupiłeś na własność
Poszukaj w sieci..sporo na ten temat..Ostropest plamisty działanie tak wpisz w google
Robalku
idiotka
Robalku
idiotka
Robal.
Fajne foto w Twoim profilu.I tak cichutko siedzisz?
Fajne foto w Twoim profilu.I tak cichutko siedzisz?
trisetum
ja też mam jeden, a dla niektórych, jak widać, to jakaś /może jedyna/ forma rozrywki - trudno... Cóż - kiedyś może się tak zdarzy, że coś się niektórym bardziej wy/rozjaśni
ja też mam jeden, a dla niektórych, jak widać, to jakaś /może jedyna/ forma rozrywki - trudno... Cóż - kiedyś może się tak zdarzy, że coś się niektórym bardziej wy/rozjaśni
Jocia
ja nie chciałem wołać twoje nicki Idiotka.. i no jak mam mówići uciekam..
Idę z psiną.Może być przesunięcie.
Witam wszystkich
Jociu masz @
emerytko
Robal36z nieśmiałością
Jociu masz @
emerytko
Robal36z nieśmiałością
trisetum ni ma zdrapki
nie znalazłem jej
nie znalazłem jej
A niektórzy zresztą przecież wiedzą - muszą, widzieli, zobaczyli, i ? - i nawet mają się z tym całkiem dobrze, a może...
... a może - tylko czasem wstyd się przyznać ?
Mamy tu takie jakby współczesne "Nowe szaty cesarza"
... a może - tylko czasem wstyd się przyznać ?
Mamy tu takie jakby współczesne "Nowe szaty cesarza"
Dorotka.
R36 nic nie wytargałam bo nie miałam jak zagrać ,może i dobrze bo chyba nic bym nie miała
m.dorotka
trudno powiedzieć ... Bo - nie można chyba z całą pewnością zakładać, co by się wysłało... A, czy na bank nie doszedłby jakiś z trafiła ?
taaaa, co by było, gdyby...
trudno powiedzieć ... Bo - nie można chyba z całą pewnością zakładać, co by się wysłało... A, czy na bank nie doszedłby jakiś z trafiła ?
taaaa, co by było, gdyby...
krzysio1
po dzisiejszym, kiedy 'miałem czuja' na liczby, a jakoś tak niespecjalnie c o ś wlazło nie gram w mm, koniec kropka
i pomijam już i obecną cenę zakładu i ilości trafień względem tego, co bywało kiedyś...
.
po dzisiejszym, kiedy 'miałem czuja' na liczby, a jakoś tak niespecjalnie c o ś wlazło nie gram w mm, koniec kropka
i pomijam już i obecną cenę zakładu i ilości trafień względem tego, co bywało kiedyś...
.
i dodam -
dopóki nie padnie Joker, to jeszcze będzie szedł jeden, dwa zakłady i obserwatorzy losowości z teesa niech spintalają
na szczaw
dopóki nie padnie Joker, to jeszcze będzie szedł jeden, dwa zakłady i obserwatorzy losowości z teesa niech spintalają
na szczaw
Amorku..jeszcze nie "lobejzalam" Twojego linka na spokojnie..gdyz moja mala czarna kociczka uciekla ii musialam ja zwabic do domu..zachodu bylo co nie miara..(a jest to kotek domowy)
aj mowie Tobie..cyrkus na kolkach maialam aby wrocila..do domciu....najgorsze jest to ze ona nie ma strachu przed psami..gdyz wychowala ja praktycznie moja Flora..ah jej..i jest ufna bardzo..dla niej piesek to normalnie jest..kumpel..ale mialam stracha..przed psami..dobrze ze moja Flora JA sciagla jakos do domu..
aj mowie Tobie..cyrkus na kolkach maialam aby wrocila..do domciu....najgorsze jest to ze ona nie ma strachu przed psami..gdyz wychowala ja praktycznie moja Flora..ah jej..i jest ufna bardzo..dla niej piesek to normalnie jest..kumpel..ale mialam stracha..przed psami..dobrze ze moja Flora JA sciagla jakos do domu..
witam
.
Na wieczór
. 5 , 6 , 9 , 11 , 13 , 14 , 15 , 18
,i znikam do wieczora
.
Na wieczór
. 5 , 6 , 9 , 11 , 13 , 14 , 15 , 18
,i znikam do wieczora