Wpisy 1 393 841 – 1 393 940
14 lutego 2013 21:55 → 14 lutego 2013 22:10, 100 wpisów
emerytka 46
tu nie chodzi o łaopanie za słówka
bo to wyjęłaś z kontekstu
jak pisałem z fiolką i z Lilą
tu nie chodzi o łaopanie za słówka
bo to wyjęłaś z kontekstu
jak pisałem z fiolką i z Lilą
mała 557
ok rozumiem... To powiem Ci tak - przynajmniej raz tu już czytałem, że - komuś musiało się nudzić i na czyimś profilu wbijał hasła - udało się i nawet chyba, jeśli dobrze pamiętam - zmienił komuś zdjęcie - samo życie... Ludzie i taborety ...
Nie wiem... Może zamiast tak drastycznie, to tymczasem uzgodnij na jakiś czas takie popularne dość ostatnio - 'samozbanowanie' konta, zobaczysz, i przemyślisz jeszcze ? Ale ... Twoja decyzja...
ok rozumiem... To powiem Ci tak - przynajmniej raz tu już czytałem, że - komuś musiało się nudzić i na czyimś profilu wbijał hasła - udało się i nawet chyba, jeśli dobrze pamiętam - zmienił komuś zdjęcie - samo życie... Ludzie i taborety ...
Nie wiem... Może zamiast tak drastycznie, to tymczasem uzgodnij na jakiś czas takie popularne dość ostatnio - 'samozbanowanie' konta, zobaczysz, i przemyślisz jeszcze ? Ale ... Twoja decyzja...
siemanko co się tu dzieje karwa
Dawać losowanie.. .
.............................
.............................
wpadlem tylko na chwilkę
Lila...ty moje
mala557: jeśli mówisz poważnie, to będę temat później dalej badał, czy jest to w ogóle możliwe, że ktoś jakoś mógł oznaczyć Ci wpisy jako skasowane.
amour...
mala557...a ty gdzie się wybierasznigdzie nie odchodz
tak jest
dawaaaać
losowaaaniee
dawaaaać
losowaaaniee
Emeryt.
Ale czasem fajnie łapać za słówka
Ale czasem fajnie łapać za słówka
Lila.. .
Wieczorem liczby...były.. .
...........................
Wieczorem liczby...były.. .
...........................
Pasko wpis nr 37 już sama dawno skasowałam, dziś wchodząc na swój profil był ponownie widoczny...
emerytka
hehe
hehe
emeryt..uważaj żeby Ci nie urwały bo z różnymi kobietami jadasz śniadaniaaż kiedyś się zdziwisz
cześć
angierski
angierski
Fiolka.. .
-------------------------------
-------------------------------
mala557: nie wiem o co kaman... może ktoś od Ciebie z domu to zrobił? Nie widzę żadnych dziwnych IP przy modyfikacji profilu, ani nic. Hasło też masz dość trudne.
lol, juz sie kladlem do lozka ale cos mnie podkusilo zeby przyjsc i obejrzec losowanie
mała557.....przecierz i tak każdy może wejść na twój profil....kliknąć zarządzaj profilem.....i wszystkie wpisy i tak widać
Pasko nikt ode mnie nic nie robił, działam na smartfonie i tylko ja do niego mam wgląd. Także dziwna sprawa. Ale to nie jest główna przyczyna tego, że chcę usunąć konto, to jedna z wielu...
mala557....nigdzie nie chodz
Profesor1980 pojedzie zaraz z grubej rury komu trzeba
Profesor1980 pojedzie zaraz z grubej rury komu trzeba
Lila
Ty masz rację, o tym nie pomyślałem
zawsze proszę, aby nie odgryzła
teraz muszę dodać, aby nie urwała
nigdy w takim niebezpieczeństwie nie byłem, a tu ...... tak blisko
juz od dzisiaj muszę..............
Ty masz rację, o tym nie pomyślałem
zawsze proszę, aby nie odgryzła
teraz muszę dodać, aby nie urwała
nigdy w takim niebezpieczeństwie nie byłem, a tu ...... tak blisko
juz od dzisiaj muszę..............
karwa to juź za
chwile
chwile
no niestety mala557, ale nie wierzę szczerze w Twoją wersję. Ponadto nigdy nikt mi nic podobnego nie zgłaszał. Moduł kasowania wpisów jest mocno zabezpieczony.
cześć
halapek
halapek
piszesz, że z kobietam ?
a ja myślałem, że jeszcze z dziewczynami !!! ojej !
Ja ten k*** walbrzych wy*****le w kosmos
Coś nam na stronce pasko,pękło i nie będzie tak jak dawniejCzasy i ludzie, się zmieniają
piszesz, że z kobietami ?
cześć
kocur
kocur
profesorze...nie wiadomo czy to ona.a z tego co wiem to wiara się na nią szykuje
fakt, ludzie się zmieniają... ale przychodzą też coraz to nowi ciekawi ludzie.
Mała.. .
................................
Ktoś prawdopodobnie zamontował w Twoim smartfonie jakiś program szpiegowski, albo korzystałaś z niezabezpieczonej sieci Wi-Fi.
-------------------------------------
................................
Ktoś prawdopodobnie zamontował w Twoim smartfonie jakiś program szpiegowski, albo korzystałaś z niezabezpieczonej sieci Wi-Fi.
-------------------------------------
Dobry wieczór
Zwlekłam się z łoża boleści by łyknąwszy garśc chemii przeciwbólowej ogladac rozmiary mojej klęski lub dostac malpiego rozumu w razie wygranej
Zwlekłam się z łoża boleści by łyknąwszy garśc chemii przeciwbólowej ogladac rozmiary mojej klęski lub dostac malpiego rozumu w razie wygranej
Pasko wierzyć nie musisz, ale usunąć profil na moją prośbę jak najbardziej możesz. Napisałam co zauważylam na swoim profilu i tylko tyle, nie mam nikomu za złe, choćby nawet...
halapek
multi
mini , lotto+
a ty ?
multi
mini , lotto+
a ty ?
Wędrowca_netowy : i nie miał co robić po włamaniu tylko wchodzić na jej profil na multipasko i kasować wpisy w księdze gości? które tak naprawdę tylko zostają przekreślone i można je szybko przywrócić .
mala557, profesor, lila, kocur,fiolka,franek i wszyscy pozostali przegapieni przeze mnie równie serdecznie