Wpisy 1 393 741 – 1 393 840
14 lutego 2013 21:08 → 14 lutego 2013 21:55, 100 wpisów
jak się umawiam
to nie nawalam
lubicie jak facet nawali z czasem ?
to nie nawalam
lubicie jak facet nawali z czasem ?
emeryt....ja jestem zawsze przed czasem,nigdy się nie spóźniam i nie toleruję tego u innych
ooooooooooo nieeeeeeeeeeee
ja z mężatkami ????????
oooooooooo nieeeeeeeeeeeeeeeee !
ja z mężatkami ????????
oooooooooo nieeeeeeeeeeeeeeeee !
fiolka..ja lubię i sobie tylko apetytu niepotrzebnie narobiłamjakbym tak konkretnie przechyliła kufelek to bym dno zobaczyła no ale nie mogę
Napoli Plzen 0 - 3
drugi zespół ligi włoskiej przegrał z czechami
drugi zespół ligi włoskiej przegrał z czechami
Dobry wieczór! Ja tylko na momencik z małą uwagą do Admina tejże strony, czyli do Pana Janusza - Jak to jest możliwe, że moim indnywidulanym kontem może zarządzać kilka osób? Jest to niedopuszczalne, aby ktoś zmieniał moje wpisy, edytował profil i decydował o wszelkich innych ustawieniach. Dlatego też proszę o usunięcie mojego profilu: mala557 - nieodwołalnie. Dziękuję i żegnam miłe towarzystwo
Już od pewnego czasu zastanawiałam się nad tym, dzis podjęłam decyzję...
już za chwile za chwileczke rostko zryżym donkiem wylosują mi kumulacyjke bo jak nie to w morde i n...m
mała557
nie wiem, nie znam się, nie siedzę w czyjejś łepetynie... ale -
przeczytaj -
http://www.chip.pl/news/bezpieczenstwo/technologie-bezpieczenstwa/2011/11/123456-najgorszych-hasel-do-kont-w-sieci.-jest-tam-twoje
...
bo - bez jaj ...
nie wiem, nie znam się, nie siedzę w czyjejś łepetynie... ale -
przeczytaj -
http://www.chip.pl/news/bezpieczenstwo/technologie-bezpieczenstwa/2011/11/123456-najgorszych-hasel-do-kont-w-sieci.-jest-tam-twoje
...
bo - bez jaj ...
Twojego hasła oczywiście. Jak ktoś nie zna Twojego hasła to nie może edytować!
jak ktoś Ci się włamał na konto to powiedz mniej więcej kiedy to sprawdzę...
Pasko nikomu hasła nie podałam, a zmieniały się woje wpisy w księdze gości jak w kalejdoskopie
mala557
a nie podawałaś komuś ? no nie wiem - do zatypowania ?
a nie podawałaś komuś ? no nie wiem - do zatypowania ?
mała ... za ładniutka naga w łózkuu..ja nie porwie i znikam..
mala557: w jakim sensie się zmieniały?
Obecnie w księdze ja zmieniłem, że wyświetla się tylko ostatnie 100 wpisów. Jeśli ktoś chce zobaczyć wszystkie, to ma dodatkowy link "Pokaż wcześniejsze wpisy".
Obecnie w księdze ja zmieniłem, że wyświetla się tylko ostatnie 100 wpisów. Jeśli ktoś chce zobaczyć wszystkie, to ma dodatkowy link "Pokaż wcześniejsze wpisy".
Pasko wczoraj miałam usunięte wszystkie wpisy, dzis przywrócono trzy z nich...
Pasko jeżeli zmieniałeś/ulepszałes stronkę to ok, może błąd się wkradł co nie zmienia faktu, że proszę o usunięcie profilu.
mala..jak się komuś nie podoba że,tu jesteś to niech sam zapierdala na inny czat a nie Ty będziesz konto usuwała Jeszcze by ***a tego brakowało
Emeryt.1393747
A jak się nie umawiasz to nawalasz?W co?
A jak się nie umawiasz to nawalasz?W co?
lilcia szkoda klawiatury, ale my ze sobą kontakt miałyśmy i będziemy miały
mala..nie przejmuj się karwa rosówkami,one tylko wychodzą jak jest rosajak pluniesz to wyłażą i mają najwięcej do powiedzenia
czy wiesz moźe maleńka
jak ciebie mi brak
jak ciebie mi brak