Wpisy 13 937 – 14 036
12 lutego 2008 22:26 → 13 lutego 2008 18:01, 100 wpisów
SZYNSZYL masz rację!!!!!
Zauważcie gdyby tag grać według obecnego multi lotka -- Oni losują 20 liczb, My gramy od 1 do 55 cyfr. to wpada stastystycznie prawie codziennie 13-14 lub nawet 15 cyfr.Jak się mają do tego statystyki i systemy?????
Zauważcie gdyby tag grać według obecnego multi lotka -- Oni losują 20 liczb, My gramy od 1 do 55 cyfr. to wpada stastystycznie prawie codziennie 13-14 lub nawet 15 cyfr.Jak się mają do tego statystyki i systemy?????
Archie-- proponuję prostrze rozwiązanie- ładniej wygląda.Typujemy cyfry: 1,2,3,4,5,6,7,8. POWODZENIA!!!
Ktoś kto mógłby się przenieść w czasie, i postawił by na dzisiejsze dziesiątki to w losowaniu nr:814 z 07.06.2005 roku wygrałby 6/6 czyli 1300 zł. Popatrzcie ile to czasu trzeba czekać...
Zapewne dzisiaj nie wygrałem tylko i wyłącznie temu, żeby w czwartek zgarnąć 2 razy więcej ;) miło
siema sciema meczta sie ludzie pamietajcie my ich niewyprzedzimy niedamy rady dajta sobie pedziec .Rzadziej tu wpadam bo tu bledne kolo jest marzycieli mnostwo gadki w brud a cel mamy jeden i tak mamy tyly ale MATKA NADZIEJA ZWYCIEZA
PROGRAM PARYSKI
PKT.8i13
pod artykułem:
Totalizator wprowadza nową grę MULTI-5
Przeczytaj-zastosuj
PKT.8i13
pod artykułem:
Totalizator wprowadza nową grę MULTI-5
Przeczytaj-zastosuj
Matycz ,Opa co tam u Was.Moje typy na dziś
45,47,74,25,80 ;52,25,16,72,29 może jeszcze jakiś 21,39,69;18,32,42 co o tym myślicie .Pozdrawiam
45,47,74,25,80 ;52,25,16,72,29 może jeszcze jakiś 21,39,69;18,32,42 co o tym myślicie .Pozdrawiam
Fiolko,jako se me vidi ty je sem dhobrou vraźka,no ty ne videla,vszechnhou,Tasenec byl psleppany.Poprav se da sledanou.
wczoraj mi wpadły 2 parki 30, 45 i 40 ,50 . ? malutko lecz do przodu. Aby tak było zawsze he hehe
a co mam z nimi robić...czekam już kilka dni,a mi z dziewięciu wchodzi 1 lub 3 góra 4,to nie przesada
Folko,ano se me vidi,co byly to 2 tasence,jeno kratke,Co ty masz na umysle?Ty hraj,ty dhobrou vraźku sem dasledanou.
Co sądzicie o PROGRAMIE PARYSKIM,czekam na opinie na mini-czacie.Program jest żywy i w trakcie napływania opinii krytycznych,może z czasem ulec modyfikacji.Pozdrawiam.
jest super,ale kto będzie miał cierpliwość,jeśli np. francuzi są skąpi to mogą sobie tak grać,my czerpiemy z tego przyjemność,to jest jak nałóg...gra się za tyle ile się uważa za stosowne,jeśli ktoś ma problemy z hazardem to najlepiej poradzić się specjalisty...POZDRAWIAM
Dzięki,czekam na uwagi i opinie od innych.Pozdrawiam.
Wydaje się,że opinia Pana OPA będzie opinia odosobnioną.Wypowiada sie w tonie,jakby coś z tego miał.Ja nie zakładam,że z PROGRAMU PARYSKIEGO będą korzystając ludzie uzależnieni od hazardu(chociaż mogą)Myślę,że będą to ludzie młodzi którzy dopiero wstępują w arkana gier i nie zdają sobie sprawy jakie pułapki zastawia na nich organizator.Dużo taniej kosztuje zakup 50 szt kopert,niż leczenie sie później u specjalisty.Leczenia nie refunduje N.F.Z. Pozdrawiam
Do (haik87 ).Liczba 69 ma większą szanse wpadnięcia niż liczba 2 z tego względu że ona nie chodzi lecz wpaść kiedyś musi bym nie ryzykował i bym zagrał na 4 liczby obstawiając te 2,69 i jakieś dwie inne .Pozdrawiam
panie stary graczu,jakbyś sprzedawał bułki lub miał piekarnię to też byś namawiał ludzi żeby nie kupowali u ciebie pieczywa...ja sam sobie się bawię,na gry liczbowe nie ma bata,tj. czysta matematyka-niestety,możemy tylko sobie na forum pomagać i tyle...
Pozytywnych opinii na temat6 PROGRAM PARYSKI do tej pory dostarczyli(program działa dopiero 24 h)
mercedes
river 1982
Beezop
adams
pepiczk
KACZOR001
przepraszam jeśli kogoś pominąłem.Pozdrawiam i czekam na dalsze opinie....
mercedes
river 1982
Beezop
adams
pepiczk
KACZOR001
przepraszam jeśli kogoś pominąłem.Pozdrawiam i czekam na dalsze opinie....
a nie życzę nikomu pracować w 50 letniej budzie,bez możliwości rozwoju-z braku miejsca,z winy miejscowych władz,na pewno domyślasz się że nie jest to za bardzo estetyczny widok,co nowe to jednak nowe
Do (OPA) w przeciągu 5 dni każda z tych liczb musi wpaść lecz nie jest to powiedziane ze razem. haha
słyszałem że gość jeden-kolektor grał na 2 liczby,nie wpłacał utargu i żeby go nie zwinęli...na drugi dzień wygrał i byłby sporo do przodu,bardzo dużo do przodu,ale niestety to jest ryzyko,trzeba mieć za co grać(w razie czego)
bo ha ha,dlatego się śmiejesz ,bo całe g...wygrałeś w swoim życiu panie NIKLOMACIE
Oprócz wymienionych powyżej:
mercedesa
river 19882
Beezop.
pepiczka
ADAMSA
KACZORA001
pośredniego poparcia dla:
PROGRAMU PARYSKIEGO udzielił w dziale SYSTEMY
wybitny znawca opłacałności gry na progresję Pan NIKLOMAT.Dziękuję i proszę o dalsze opinie......
mercedesa
river 19882
Beezop.
pepiczka
ADAMSA
KACZORA001
pośredniego poparcia dla:
PROGRAMU PARYSKIEGO udzielił w dziale SYSTEMY
wybitny znawca opłacałności gry na progresję Pan NIKLOMAT.Dziękuję i proszę o dalsze opinie......
Do (OPA) .Z tego sie śmieje ze gdyby był na to sposób to by państwo zbankrutowało … To jest czysty przypadek tak jak liczby które się powtarzają.
ja ostratnio obserwuje trzy ostatnie losowania i duzo z tych liczb ktore padly powtarzaja sie tylko zostaje kwestia jak je rozpisac:(:(
wiadomo że przypadek, i własnie trzeba na to liczyć tylko to gracza ratuje...oby nie za wiele kasy
moi znajomi też się ze mnie śmieli...ale do czasu,dla mnie to jest wypełnienie czasu,zabawa i lux,trzeba coś robić żeby nie zgłupieć,wolę to niż zostawianie kasy po knajpach(a kiedyś sporo się zostawiło i nie tylko ja) i trzeba sobie jakos radzić
STARYGRACZU-czy pasco cie zatrudnił? żeby zawracać dupe? tym programem paryskim wrowadzą nowa grę tak i tak a grać bedzie ten kto zechce czy dobry pomysł okaże się jak zaczniemy grać! pozdrawiam również bardzo stary gracz!!!
widocznie tak MARIO,hejka,jadę w niedzielę na basenik ale do Ełku,tam też jest jedna z najlepszych kolektur w Polsce kol/9/58,moja też nie najgorsza i trzyma się bardzo dobrze i brnie cały czas do przodu,a będzie jeszcze lepiej
ja zaraz idę się przewietrzyć,mało co kochane słoneczko nie wyjdzie,my ratownicy wiemy coś o tym...he he
Odnośnie Programu Paryskiego , dla niecierpliwych proponuje za pierwszym razem kupić 10 kopert , bo tyle dni może ktoś wytrzyma. Za drugim razem może 15 kopert i trzeci może już nie będzie potrzebny?
ja mam nawet 50,czy 100 muszę sprawdzić,chyba tylko 4gr sztuka,ja też spróbuję,czy to będzie jakiś efekt
a jeśli chodzi o system PARYSKI,kochani to nic nie da...tyle że mniej przegracie,a wygra z was 1 na 1000,a może i gorzej
nie chodzi mi o to żeby naciągać ludzi(graczy) ja sam odwlekam od tego żeby za dużo nie przegrali,bo się zniechęcą
a jeśli chcecie przegrać jak najmniej to grajcie w spółkach z bardzo normalnymi ludzmi,najważniejsze NIEPAZERNYMI
składać się razem i grać...to jest podstawa,mniej wygracie,ale i mniej przegracie,a chyba o to tu chodzi,a pisanie o pierdołach to może sobie każdy ,na czacie,a wydaje mi się że to jest czat nie towarzyski,tylko dla graczy
przyjaciółki zaufane,czy przyjaciele ,znajomi(normalni-nie pazerni na kasę) SPÓŁKI to jest podstawa,wygraj nawet po 5 tys na głowę,czy nie będziesz się cieszyć??? napewno tak
pózniej,jak się wygra można grać za więcej,to jak inwestycja,kto ma swoją firmę wie o co chodzi...POZDRAWIAM I POWODZENIA WSZYSTKIM
Opa a co Ty dziś taki nadęty ,czat dla graczy ,każdy tu pisze co chce zobacz swój wpis 13980.
Panie MARIO OLSZTYN,nie musi pan używać wulgaryzmów,aby wyrazić swoja opinię.Co do pytania czy mnie zatrudnił Pan Pasko?Myślę,że byłoby to dla mnie zaszczytem,ale chyba jeszcze na to nie zasłużyłem.Ciesze sie że z PROGRAMU PARYSKIEGO,zamierza skorzystać Pan OPA,również ciesza mnie pozytywne opinie o PROGRAMIE PARYSKIM Panów;
mercedes
river 1982
Beezop.
pepiczek
ADAMSA
KACZORA001
NIKLOMAT
i innych nie wymienionych
Czekam na dalsze opinie o PROGRAMIE PARYSKIM.Pozdrawiam.
mercedes
river 1982
Beezop.
pepiczek
ADAMSA
KACZORA001
NIKLOMAT
i innych nie wymienionych
Czekam na dalsze opinie o PROGRAMIE PARYSKIM.Pozdrawiam.
Na dziś prosto z odożonej koperty nr6- 6/{1,4,7,58,73,79}dziś nie mam już więcej nic do powiedzenia na chacie znikam do pracy !
Brawo, dla opinii Pana OPA,dot.PROGRAMU PARYSKIEGO: cytat: "to nic nie da tyle,że mniej przegracie"
I oto właśnie w tym wszystkim chodzi,żeby jak najmniej przegrać,zachowując szanse nawet na główna wygraną.Pozdrawiam
I oto właśnie w tym wszystkim chodzi,żeby jak najmniej przegrać,zachowując szanse nawet na główna wygraną.Pozdrawiam
Niestety , ale prognozując (a zdecydowana większość prognozuje źle) mniej trafiają, więc w ich przypadku chybił trafił czy liczby z sufitu są lepsze niż typy.
Niech każdy sobie sprawdzi ile liczb typował a ile z nich wypadło. Ponadto ile razy taki zdawołoby się "pewniak" wypadł i ile razy nie. Jeśli stosunek jest gorszy niż 1 do 4,to znaczy , że system typowania jest dobry by wytypować to co "nie wypadnie".
Niech każdy sobie sprawdzi ile liczb typował a ile z nich wypadło. Ponadto ile razy taki zdawołoby się "pewniak" wypadł i ile razy nie. Jeśli stosunek jest gorszy niż 1 do 4,to znaczy , że system typowania jest dobry by wytypować to co "nie wypadnie".
ja jestem taka osoba.. studiuje a oprocz tego gram w liczby ale w fortunie.. stosuje progresje i miesiecznie mam minimum 3000zl ;)pracowalem dlugo nad doszlifowaniem programu.. male stawki sie wsadza spore wyjmuje ;) zalezy tylko wszystko od tego ile chcesz wyjsc na czysto miesiecznie.. mnie jak na razie nie stac aby grac za wyzsze kwoty ale moze kiedys..
Liczba 2 bardzo rzadko ostatnio wypadała. Prawdopodobnie jest lżejsza , czy cięższa (INNA)i do póki nie wymienią kulek to ma szanse dalej tak słabo wypadać, choć gdyby to było losowanie przy użyciu programu komputerowego , można by liczyć na to , że w najbliższym czasie będzie wypadać co najmniej 1 na 4 losowania. Przy czym najbliższy czas to nie koniecznie następne 10 losowań. Programy komputerowe do generowania liczb są tak doskonałe, że trudno coś przewidzieć, natomiast w ML jest jakaś szansa , ale niewielka , by zauważyć choćby taką kule nr 2(pewnie i inne , ja patrzyłem na mapy liczb 1do10)
Za 150 ostatnich losowań wypadła tylko 26 (70%)razy.(37,5 powinna)
Za 90 ostatnich 12 razy.(powinna 22,5)
Za 60 ostatnich 7 (53%)razy.(powinna 15)
za 40 ostatnich 3 (30%) razy (powinna 10)
za 20 ostatnich 0 (0%)razy(powinna 5)
Za 150 ostatnich losowań wypadła tylko 26 (70%)razy.(37,5 powinna)
Za 90 ostatnich 12 razy.(powinna 22,5)
Za 60 ostatnich 7 (53%)razy.(powinna 15)
za 40 ostatnich 3 (30%) razy (powinna 10)
za 20 ostatnich 0 (0%)razy(powinna 5)
ja gram od niedawna na 10skreslen ale tylkoza 10zl szkoda wydac wiecej
chyba kazdy chce duzo zarobic ale tyle co ty masz by mi starczylo nie jestem pazerna:):):)a jaka fortune w jakim miescie???
fortuna = byly profesjonal jak masz to podaj maila wysle Ci kalkulacje kosztow gry.
Nie wiem. Ale raczej ta 2 nie jest pewną liczbą (raczej niepewną). Jak zacznie wypadać częściej to może być znak, że wymienili kule.
haik 87,jak masz cudowny sposób na rozmnożenie pieniędzy podaj na czacie dla wszystkich,nie oszukuj biednej naiwnej dziewczyny. Cudów nie ma, wcześniej czy później następuje wtopa i żal straconych pieniędzy.Jedyny sposób aby mniej przegrać to PROGRAM PARYSKI.
Iwo888,grajac programem paryskim,przez 50 dni jesli nawet nie wygrasz,zaoszczędzisz 300 zł,a przyznasz,że to kwot nie do pogardzenia.Pozdrawiam
Wszystkiego o programie dowiesz się:
PROGRAM PARYSKI
PKT.8i13
pod artykułem
Totalizator wprowadza nową grę MULT-5
Przeczytaj,zastosuj.
PROGRAM PARYSKI
PKT.8i13
pod artykułem
Totalizator wprowadza nową grę MULT-5
Przeczytaj,zastosuj.
tak wiec wsumie wysylam jeden kupon i trzymam go przez iles tam dni cos ty nie ma szans by wygrac
Na pewno jest duża szansa żeby mniej przegrać,Wydajac codziennie na M.L. 10 zł przez 50 dni wydasz 500zł,a wydajac 2,5 zł jedynie 125 zł.Przy czym emocje związane z hazardem są nawet większe niż przy codziennym sprawdzaniu kuponów.Pozatym szanse wygrania głównej wygranej 250 tys zł pozostają prawie nie zmienione.Pozdrawiam i życze wytrwałości w grze.
ok. starygraczu kazdy juz wie o Twoim programie,wyluzuj juz. ludzie chca troche sie moze powymieniac typami na dziś
dzieki pomysle nad tym ale jak siebie znam i tak bym kupony sprawdzala bo nie zasnela bym ha ha ale dzieki
dante a kto ci zabrania wymieniac sie typami???mozesz pisac nikt ci nie zabrania!!!
Iwo888,dla niektórych wystarcza zaklejona koperta.innym nawet kasa pancerna nie pomoże.Musisz trenować silną wolę,a wtedy odzyskasz pogodę ducha ciała i zdrowie.Tego Ci życzę.Pozdrawiam
Iwo888 nie poddawaj się już na starcie.Myślę,że kiedyś mi jeszcze podziękujesz i nie będziesz musiała żałować podjętej decyzji.Ja naprawdę pomagam ludziom.Pozdrawiam.Program mój krytykują głównie właściciele punktów Totalizatora i bukmacherzy,ale to z wiadomych względów.Pozatym wszyscy jak do tej pory są 'za'Przeczytaj wcześniejsze wpisy.Pozdrawiam.
Starygraczu brak Ci wyobrażni,wszyscy grają Twoją metodą na chybił-trafił i do koperty.W tedy ten chat dział typowań by był niepotrzebny.Ja dzisiaj puściłam 11,16,31,32,37 na chybił,ale może trafnie.
ok spruboje i tak dziennie totka wysylam ale spruboje wyslac na 10dni swoje liczby i na 10dni chyil trafil
Poieram Cie smutna, pasko napewno nie jest zadowolony z takiej propagandy.to jest strona dla maniaków lotto!!! chyba ze ja sie myle...?
Jak ktoś ma duże pieniądze gra na giełdzie,a jak ma na zbyciu 2,50 to może zagrać w co tylko w totolotka.A umiar i rozsądek potrzebny jest zawsze.Pozdrawiam
Prawdopodobnie,mylisz się Dante Pasko popiera sponsora,a jak sam napisał sponsorem tej strony jest exspekt.com.Prawdopodobnie Totalizator jest firmą konkurencyjną.Tutaj chyba idzie walka o graczy?
SMUTNA,na giełdzie można tak samo przegrać kasę jak w gry hazardowe.Moim zdaniem do jednego i drugiego niezbędne są wiedza i szczęście,bez tego tu i tam czeka cię klęska
nie ma gier gdzie można wygrywać i cieszyć się z zysku, jedynie trafić 6 w DL wtedy jest wygrana, a tak zawsze jest się na minus niestety.
Grono osób popierąjacych grę na sposób PROGRAM PARYSKI stale sie powiększa.Obecnie to:
mercedes
River 1982
Bezoop.
pepiczek
ADAMS
KACZOR001
NIKLOMAT
IWO 888
Niektórzy z nich zdecydowali sie na czynny udział w tym programie.
Czekam na następnych.Pozdrawiam.
mercedes
River 1982
Bezoop.
pepiczek
ADAMS
KACZOR001
NIKLOMAT
IWO 888
Niektórzy z nich zdecydowali sie na czynny udział w tym programie.
Czekam na następnych.Pozdrawiam.
Haik 87 -WPIS NR:14001 Ty pokaż nam te twoje wygrane 3000 zł/miesiąc zeskanuj i pokaż. Bo jeżeli Ty masz takie -COŚ- co przynosi Ci dochód 3000 zł na miesiąc, to wiesz chyba że jeżeli zwielokrotnisz to twoje COŚ razy ileś, to ty jesteś milionerem.albo nas tu ćmisz??? I nie pomoże Ci tłumaczenie że na razie ni grasz na powiedzmy większe stawki lub tam coś innego dlatego że niemasz kasy. Skoro twój przychód z lotto wynosi 3000 zł miesięcznie.
Program paryski nie jest zly mysle ze warto sprobowac !! Chociaz mysle ze marne szanse sa na jakiekolwiek wygrane jednym zakladem w DL przynajmniej 3 tzreba puscic zeby miec chociaz trjke czyli 16 zł:)
To była ściema.Gość chciał zaistnieć na forum.Ja mogę napisać 5 tyś.zł mam na m-ąc,a co... ;))) Kto mi zabroni.Jakbym wygrywał taka kaskę to bym siedział cicho i tylko liczył walutę na Karaibach,a nie chwalił sie na lewo i prawo.
Pozdrawiam trzezwo myslących Lottomaniakow. :)
Pozdrawiam trzezwo myslących Lottomaniakow. :)
Sami młodzi STUDENCI się tak chwalą a chwalą. Ale chwała im za to że się chwalą, że chodzą na studia. Może kiedyś z Nich coś wyrośnie. I może żeczywiście będą mieli te 3000 zł jak je uczciwie zarobią!!!
Do wpisu 14030 -ja popieram program warszawski -grę "po warszawsku" tzn.troszkę wygram, troszkę przegram -resztę dopiszę "na pasku":) 11,18,19,23,27,32,44,60,68,79.
Pozdrawiam, powodzenia:)
PS -dziwne,że mój przyjaciel Kaczor jest na tej liście Wildsteina:) -przecież on jest z Warszawy, duparyża mu daleko:)
Pozdrawiam, powodzenia:)
PS -dziwne,że mój przyjaciel Kaczor jest na tej liście Wildsteina:) -przecież on jest z Warszawy, duparyża mu daleko:)