Wpisy 13 911 – 14 010
12 lutego 2008 20:12 → 13 lutego 2008 14:51, 100 wpisów
Myslę Panie Kaczorze,podobnie jak Pan Adams,że najlepszą metodą jest gra na chybił-trafił,unikamy wtedy obciazania siebie, za to,żenp "cholera,dlaczego nie skresliłem tej cyfry obok,precież było takblisko" i t p dywagacji, tu możemy wszysto wrzucić na "Winien komputer".Osobna kwestia w której już się roznimy z P.ADAMSEM to ilośc skreśleń On uważa,że opłaci sie grać tylko na 9/9 lub 10/10,ja z kolei pozostawiłbym graczom wolny wybór ,bo moim zdaniem ilosc skreślen niema zasadniczego znaczenia,przy większej ilosci skresleń zyskujemy możliwosć większych wygranych wyższego stopnia,ale przy trafieniu mniejszej ilości liczb wygrane samniejsze,natomiast przy skresleniu mniejszej ilosci cyfr wygrane przy małej ilosci trafionych s a większe.Tu musi każdy sam zdecydować co mu się lepiej oplaci.Ważne jest byśmy grali PROGRAMEM PARYSKIM lub METODA BEZSTRESOWA,bo tylko wtedy zyskamy pogode ducha i zadowolenie z gry.Pozdrawiam
Tak jak napisałem wcześniej,potrzebne jest do tej metody 50 szt kopert i trening silnej woli,by po jakimś czasie poczuć pogodę
ducha.Te koperty są jak pigułki,które lecza nas z choroby i wymagają dłuższego zażywania,a efekt przyjdzie sam po jakimś czasie.Tu nie potrzebna jest żadna kasa pancerna,tu musi zajść zmiana świadomości w naszym mózgu i naszej mentalności.Jeśli nie wierzysz w siebie,daj kolektorowi kopertę on na pewno zaklei ją za Ciebie i nie będziesz znała skreślonych czy też wylosowanych liczb.Trzeba dużo wiary że sie uda. Tego wam życzę I Tobie osobiście SMUTNA także.Pozdrawiam,
ducha.Te koperty są jak pigułki,które lecza nas z choroby i wymagają dłuższego zażywania,a efekt przyjdzie sam po jakimś czasie.Tu nie potrzebna jest żadna kasa pancerna,tu musi zajść zmiana świadomości w naszym mózgu i naszej mentalności.Jeśli nie wierzysz w siebie,daj kolektorowi kopertę on na pewno zaklei ją za Ciebie i nie będziesz znała skreślonych czy też wylosowanych liczb.Trzeba dużo wiary że sie uda. Tego wam życzę I Tobie osobiście SMUTNA także.Pozdrawiam,
Do wpisu 13910,PROGRAM PARYSKI,nie zmusza do codziennego grania.Jeśli w danym dni nie zagrałeś,napisz datę na kopercie i odłóż ją w Tobie znane miejsce,będziesz i tak wygrany bo zaoszczędzisz na stawce przynajmniej 2,50 lub 5 zł.Powodzenia.
Właśnie sie wyleczyłem i życzę tego Wszystkim.
ja tam przechodze na PROGRAM LUBELSKI-gram raz w tygodniu tylko w multi, bo sesja się zbliża i praca licencjacka :-)
a nowa gra "multi 5" brzmi żałośnie-jak przeczytałem opis już mi się odechciało grać...
a nowa gra "multi 5" brzmi żałośnie-jak przeczytałem opis już mi się odechciało grać...
Ja uważam , że jeśli ktoś musi grać, to na 10z10 bo ma szanse trafić wysoką wygraną, natomiast jeśli policzy sobie ile liczb skreślił a ile trafił to wyjdzie około 1/4. Szczęście to w 3 losowaniach trafić 0 a w czwartym 10z10 (średnio 1/4). Tylko ilu ma to szczęście?
Najlepiej zagrać u buków. Stawki są dużo lepsze niż stawki w ML. ML czyli Totalizator Sportowy to złodzieje bo te stawki które proponują są tak niskie , że każdy buk ma dwa razy lepsze. A ludzie dalej grają.
Niechby stawka za pewniaka wynosiła 3 to i tak była by partyzancko niska, a za parkę chociaż 12 ( a mogłaby wynosić nawet 15) w końcu te 50gr pobierają zawsze nie tylko od wygranych zakładów. (zanim ktoś trafi parkę to 16,5 osoby musi wydać te 50gr i to już zupełnie inna darmowa pula na rozwój sportu) a przewaga pozostaje po ich stronie bo 16,5- 15= 1,5 na plusie są, czyli około 90% wpływów by wypłacali.
Najlepiej zagrać u buków. Stawki są dużo lepsze niż stawki w ML. ML czyli Totalizator Sportowy to złodzieje bo te stawki które proponują są tak niskie , że każdy buk ma dwa razy lepsze. A ludzie dalej grają.
Niechby stawka za pewniaka wynosiła 3 to i tak była by partyzancko niska, a za parkę chociaż 12 ( a mogłaby wynosić nawet 15) w końcu te 50gr pobierają zawsze nie tylko od wygranych zakładów. (zanim ktoś trafi parkę to 16,5 osoby musi wydać te 50gr i to już zupełnie inna darmowa pula na rozwój sportu) a przewaga pozostaje po ich stronie bo 16,5- 15= 1,5 na plusie są, czyli około 90% wpływów by wypłacali.
16,5 to zaokrąglona ilość losowań by trafić parkę. Więc na 33 osoby trafią 2 lub jedna na 16,5 osoby.
hej co juz hipnotyzujecie swoje kineskopy?jak tak to ja tez ide czarowac
Tak czytam i czytam, i powiem jedno. Wszyscy puszczamy te totolotki. Przechwalacie się co, kto, ile NIBY WYTYPOWAŁ! Jeżeli stać Was na :internet,komputer toto lotka to i stać was na skaner. Proponuję wygrane ;" nawet jak to nazywacie tak zwane na lizaka zeskanować i wrzucić na forum ;" I co się stanie? Ano to że z tego forum wynika że PUSZCZA lotto w rzeczywistości 1/3 obecnych szacownych gości a reszta robi jaja i zamydla tą stronę. Jesteś odważny: wyślij lotto a kupon przeskanuj i wstaw na stronę! Zobaczymy ile to tych kuponów się uzbiera. Ja osobiście obstawiam nie więcej niż 10 osób.
nie ma sprawy BZYKU,jak mi coś wejdzie konkretnego to zeskanuję,masz jak w banku
jeeesss wpis 13893 troche kasy wpadło>bzyku ja tez ci moge udowodnic ile wygrywam ile puszczam u mnie to proste spisuje wszystkie numery z profa :)
grałem trochę w multi moim zdaniem to jedno wielkie oszustwo jak ten cały totaliztor
Z wpisów wynika że wygrali: o ile puścili:
OPA { 40, 50 )2/2= 16 zł bez plusa, i NERO 4/7 = 4 złote bez plusa- o ile puścił ?
OPA { 40, 50 )2/2= 16 zł bez plusa, i NERO 4/7 = 4 złote bez plusa- o ile puścił ?
dzis oplacalo sie grac na 8 liczb, obstawiajac kolejno 10,20,30,40,50,60,70,80 wygrana to 60 z, a typujac dodatkowo plusa to juz niezla sumka. :)
Archie, powiem więcej - dziś opłacało się grać w DL na 8,11,24,25,28,29 ;)
SZYNSZYL masz rację!!!!!
Zauważcie gdyby tag grać według obecnego multi lotka -- Oni losują 20 liczb, My gramy od 1 do 55 cyfr. to wpada stastystycznie prawie codziennie 13-14 lub nawet 15 cyfr.Jak się mają do tego statystyki i systemy?????
Zauważcie gdyby tag grać według obecnego multi lotka -- Oni losują 20 liczb, My gramy od 1 do 55 cyfr. to wpada stastystycznie prawie codziennie 13-14 lub nawet 15 cyfr.Jak się mają do tego statystyki i systemy?????
Archie-- proponuję prostrze rozwiązanie- ładniej wygląda.Typujemy cyfry: 1,2,3,4,5,6,7,8. POWODZENIA!!!
Ktoś kto mógłby się przenieść w czasie, i postawił by na dzisiejsze dziesiątki to w losowaniu nr:814 z 07.06.2005 roku wygrałby 6/6 czyli 1300 zł. Popatrzcie ile to czasu trzeba czekać...
Zapewne dzisiaj nie wygrałem tylko i wyłącznie temu, żeby w czwartek zgarnąć 2 razy więcej ;) miło
siema sciema meczta sie ludzie pamietajcie my ich niewyprzedzimy niedamy rady dajta sobie pedziec .Rzadziej tu wpadam bo tu bledne kolo jest marzycieli mnostwo gadki w brud a cel mamy jeden i tak mamy tyly ale MATKA NADZIEJA ZWYCIEZA
PROGRAM PARYSKI
PKT.8i13
pod artykułem:
Totalizator wprowadza nową grę MULTI-5
Przeczytaj-zastosuj
PKT.8i13
pod artykułem:
Totalizator wprowadza nową grę MULTI-5
Przeczytaj-zastosuj
Matycz ,Opa co tam u Was.Moje typy na dziś
45,47,74,25,80 ;52,25,16,72,29 może jeszcze jakiś 21,39,69;18,32,42 co o tym myślicie .Pozdrawiam
45,47,74,25,80 ;52,25,16,72,29 może jeszcze jakiś 21,39,69;18,32,42 co o tym myślicie .Pozdrawiam
Fiolko,jako se me vidi ty je sem dhobrou vraźka,no ty ne videla,vszechnhou,Tasenec byl psleppany.Poprav se da sledanou.
wczoraj mi wpadły 2 parki 30, 45 i 40 ,50 . ? malutko lecz do przodu. Aby tak było zawsze he hehe
a co mam z nimi robić...czekam już kilka dni,a mi z dziewięciu wchodzi 1 lub 3 góra 4,to nie przesada
Folko,ano se me vidi,co byly to 2 tasence,jeno kratke,Co ty masz na umysle?Ty hraj,ty dhobrou vraźku sem dasledanou.
Co sądzicie o PROGRAMIE PARYSKIM,czekam na opinie na mini-czacie.Program jest żywy i w trakcie napływania opinii krytycznych,może z czasem ulec modyfikacji.Pozdrawiam.
jest super,ale kto będzie miał cierpliwość,jeśli np. francuzi są skąpi to mogą sobie tak grać,my czerpiemy z tego przyjemność,to jest jak nałóg...gra się za tyle ile się uważa za stosowne,jeśli ktoś ma problemy z hazardem to najlepiej poradzić się specjalisty...POZDRAWIAM
Dzięki,czekam na uwagi i opinie od innych.Pozdrawiam.
Wydaje się,że opinia Pana OPA będzie opinia odosobnioną.Wypowiada sie w tonie,jakby coś z tego miał.Ja nie zakładam,że z PROGRAMU PARYSKIEGO będą korzystając ludzie uzależnieni od hazardu(chociaż mogą)Myślę,że będą to ludzie młodzi którzy dopiero wstępują w arkana gier i nie zdają sobie sprawy jakie pułapki zastawia na nich organizator.Dużo taniej kosztuje zakup 50 szt kopert,niż leczenie sie później u specjalisty.Leczenia nie refunduje N.F.Z. Pozdrawiam
Do (haik87 ).Liczba 69 ma większą szanse wpadnięcia niż liczba 2 z tego względu że ona nie chodzi lecz wpaść kiedyś musi bym nie ryzykował i bym zagrał na 4 liczby obstawiając te 2,69 i jakieś dwie inne .Pozdrawiam
panie stary graczu,jakbyś sprzedawał bułki lub miał piekarnię to też byś namawiał ludzi żeby nie kupowali u ciebie pieczywa...ja sam sobie się bawię,na gry liczbowe nie ma bata,tj. czysta matematyka-niestety,możemy tylko sobie na forum pomagać i tyle...
Pozytywnych opinii na temat6 PROGRAM PARYSKI do tej pory dostarczyli(program działa dopiero 24 h)
mercedes
river 1982
Beezop
adams
pepiczk
KACZOR001
przepraszam jeśli kogoś pominąłem.Pozdrawiam i czekam na dalsze opinie....
mercedes
river 1982
Beezop
adams
pepiczk
KACZOR001
przepraszam jeśli kogoś pominąłem.Pozdrawiam i czekam na dalsze opinie....
a nie życzę nikomu pracować w 50 letniej budzie,bez możliwości rozwoju-z braku miejsca,z winy miejscowych władz,na pewno domyślasz się że nie jest to za bardzo estetyczny widok,co nowe to jednak nowe
Do (OPA) w przeciągu 5 dni każda z tych liczb musi wpaść lecz nie jest to powiedziane ze razem. haha
słyszałem że gość jeden-kolektor grał na 2 liczby,nie wpłacał utargu i żeby go nie zwinęli...na drugi dzień wygrał i byłby sporo do przodu,bardzo dużo do przodu,ale niestety to jest ryzyko,trzeba mieć za co grać(w razie czego)
bo ha ha,dlatego się śmiejesz ,bo całe g...wygrałeś w swoim życiu panie NIKLOMACIE
Oprócz wymienionych powyżej:
mercedesa
river 19882
Beezop.
pepiczka
ADAMSA
KACZORA001
pośredniego poparcia dla:
PROGRAMU PARYSKIEGO udzielił w dziale SYSTEMY
wybitny znawca opłacałności gry na progresję Pan NIKLOMAT.Dziękuję i proszę o dalsze opinie......
mercedesa
river 19882
Beezop.
pepiczka
ADAMSA
KACZORA001
pośredniego poparcia dla:
PROGRAMU PARYSKIEGO udzielił w dziale SYSTEMY
wybitny znawca opłacałności gry na progresję Pan NIKLOMAT.Dziękuję i proszę o dalsze opinie......
Do (OPA) .Z tego sie śmieje ze gdyby był na to sposób to by państwo zbankrutowało … To jest czysty przypadek tak jak liczby które się powtarzają.
ja ostratnio obserwuje trzy ostatnie losowania i duzo z tych liczb ktore padly powtarzaja sie tylko zostaje kwestia jak je rozpisac:(:(
wiadomo że przypadek, i własnie trzeba na to liczyć tylko to gracza ratuje...oby nie za wiele kasy
moi znajomi też się ze mnie śmieli...ale do czasu,dla mnie to jest wypełnienie czasu,zabawa i lux,trzeba coś robić żeby nie zgłupieć,wolę to niż zostawianie kasy po knajpach(a kiedyś sporo się zostawiło i nie tylko ja) i trzeba sobie jakos radzić
STARYGRACZU-czy pasco cie zatrudnił? żeby zawracać dupe? tym programem paryskim wrowadzą nowa grę tak i tak a grać bedzie ten kto zechce czy dobry pomysł okaże się jak zaczniemy grać! pozdrawiam również bardzo stary gracz!!!
widocznie tak MARIO,hejka,jadę w niedzielę na basenik ale do Ełku,tam też jest jedna z najlepszych kolektur w Polsce kol/9/58,moja też nie najgorsza i trzyma się bardzo dobrze i brnie cały czas do przodu,a będzie jeszcze lepiej
ja zaraz idę się przewietrzyć,mało co kochane słoneczko nie wyjdzie,my ratownicy wiemy coś o tym...he he
Odnośnie Programu Paryskiego , dla niecierpliwych proponuje za pierwszym razem kupić 10 kopert , bo tyle dni może ktoś wytrzyma. Za drugim razem może 15 kopert i trzeci może już nie będzie potrzebny?
ja mam nawet 50,czy 100 muszę sprawdzić,chyba tylko 4gr sztuka,ja też spróbuję,czy to będzie jakiś efekt
a jeśli chodzi o system PARYSKI,kochani to nic nie da...tyle że mniej przegracie,a wygra z was 1 na 1000,a może i gorzej
nie chodzi mi o to żeby naciągać ludzi(graczy) ja sam odwlekam od tego żeby za dużo nie przegrali,bo się zniechęcą
a jeśli chcecie przegrać jak najmniej to grajcie w spółkach z bardzo normalnymi ludzmi,najważniejsze NIEPAZERNYMI
składać się razem i grać...to jest podstawa,mniej wygracie,ale i mniej przegracie,a chyba o to tu chodzi,a pisanie o pierdołach to może sobie każdy ,na czacie,a wydaje mi się że to jest czat nie towarzyski,tylko dla graczy
przyjaciółki zaufane,czy przyjaciele ,znajomi(normalni-nie pazerni na kasę) SPÓŁKI to jest podstawa,wygraj nawet po 5 tys na głowę,czy nie będziesz się cieszyć??? napewno tak
pózniej,jak się wygra można grać za więcej,to jak inwestycja,kto ma swoją firmę wie o co chodzi...POZDRAWIAM I POWODZENIA WSZYSTKIM
Opa a co Ty dziś taki nadęty ,czat dla graczy ,każdy tu pisze co chce zobacz swój wpis 13980.
Panie MARIO OLSZTYN,nie musi pan używać wulgaryzmów,aby wyrazić swoja opinię.Co do pytania czy mnie zatrudnił Pan Pasko?Myślę,że byłoby to dla mnie zaszczytem,ale chyba jeszcze na to nie zasłużyłem.Ciesze sie że z PROGRAMU PARYSKIEGO,zamierza skorzystać Pan OPA,również ciesza mnie pozytywne opinie o PROGRAMIE PARYSKIM Panów;
mercedes
river 1982
Beezop.
pepiczek
ADAMSA
KACZORA001
NIKLOMAT
i innych nie wymienionych
Czekam na dalsze opinie o PROGRAMIE PARYSKIM.Pozdrawiam.
mercedes
river 1982
Beezop.
pepiczek
ADAMSA
KACZORA001
NIKLOMAT
i innych nie wymienionych
Czekam na dalsze opinie o PROGRAMIE PARYSKIM.Pozdrawiam.
Na dziś prosto z odożonej koperty nr6- 6/{1,4,7,58,73,79}dziś nie mam już więcej nic do powiedzenia na chacie znikam do pracy !
Brawo, dla opinii Pana OPA,dot.PROGRAMU PARYSKIEGO: cytat: "to nic nie da tyle,że mniej przegracie"
I oto właśnie w tym wszystkim chodzi,żeby jak najmniej przegrać,zachowując szanse nawet na główna wygraną.Pozdrawiam
I oto właśnie w tym wszystkim chodzi,żeby jak najmniej przegrać,zachowując szanse nawet na główna wygraną.Pozdrawiam
Niestety , ale prognozując (a zdecydowana większość prognozuje źle) mniej trafiają, więc w ich przypadku chybił trafił czy liczby z sufitu są lepsze niż typy.
Niech każdy sobie sprawdzi ile liczb typował a ile z nich wypadło. Ponadto ile razy taki zdawołoby się "pewniak" wypadł i ile razy nie. Jeśli stosunek jest gorszy niż 1 do 4,to znaczy , że system typowania jest dobry by wytypować to co "nie wypadnie".
Niech każdy sobie sprawdzi ile liczb typował a ile z nich wypadło. Ponadto ile razy taki zdawołoby się "pewniak" wypadł i ile razy nie. Jeśli stosunek jest gorszy niż 1 do 4,to znaczy , że system typowania jest dobry by wytypować to co "nie wypadnie".
ja jestem taka osoba.. studiuje a oprocz tego gram w liczby ale w fortunie.. stosuje progresje i miesiecznie mam minimum 3000zl ;)pracowalem dlugo nad doszlifowaniem programu.. male stawki sie wsadza spore wyjmuje ;) zalezy tylko wszystko od tego ile chcesz wyjsc na czysto miesiecznie.. mnie jak na razie nie stac aby grac za wyzsze kwoty ale moze kiedys..
Liczba 2 bardzo rzadko ostatnio wypadała. Prawdopodobnie jest lżejsza , czy cięższa (INNA)i do póki nie wymienią kulek to ma szanse dalej tak słabo wypadać, choć gdyby to było losowanie przy użyciu programu komputerowego , można by liczyć na to , że w najbliższym czasie będzie wypadać co najmniej 1 na 4 losowania. Przy czym najbliższy czas to nie koniecznie następne 10 losowań. Programy komputerowe do generowania liczb są tak doskonałe, że trudno coś przewidzieć, natomiast w ML jest jakaś szansa , ale niewielka , by zauważyć choćby taką kule nr 2(pewnie i inne , ja patrzyłem na mapy liczb 1do10)
Za 150 ostatnich losowań wypadła tylko 26 (70%)razy.(37,5 powinna)
Za 90 ostatnich 12 razy.(powinna 22,5)
Za 60 ostatnich 7 (53%)razy.(powinna 15)
za 40 ostatnich 3 (30%) razy (powinna 10)
za 20 ostatnich 0 (0%)razy(powinna 5)
Za 150 ostatnich losowań wypadła tylko 26 (70%)razy.(37,5 powinna)
Za 90 ostatnich 12 razy.(powinna 22,5)
Za 60 ostatnich 7 (53%)razy.(powinna 15)
za 40 ostatnich 3 (30%) razy (powinna 10)
za 20 ostatnich 0 (0%)razy(powinna 5)
ja gram od niedawna na 10skreslen ale tylkoza 10zl szkoda wydac wiecej
chyba kazdy chce duzo zarobic ale tyle co ty masz by mi starczylo nie jestem pazerna:):):)a jaka fortune w jakim miescie???
fortuna = byly profesjonal jak masz to podaj maila wysle Ci kalkulacje kosztow gry.