Wpisy 1 383 833 – 1 383 932
9 lutego 2013 00:41 → 9 lutego 2013 08:21, 100 wpisów
unhapy , ja też gram samymi 10 ale puszczam przeważnie stałe liczby , tylko że nie co losowanie wysyłam , jak mam jakąś wene , wczoraj byłem 1,50 zł do tyłu , dziś 5,50 do tyłu
Ja też tak mam jak mi sie chce to idę jak nie tzn ze nic nie będzie ale wczoraj wieczorem nie uadalo i troche stracilam trudno
Czarownica.. .
Na siłę nic dobrego nie można...wytypować.. .
---------------------------------
Na siłę nic dobrego nie można...wytypować.. .
---------------------------------
Ide spać do jutra
Czarownica.. .
...............
...............
tak na dzis wyglada oczekiwana wygrama w mm dla kazdej liczby skreslen: http://img255.imageshack.us/img255/5898/tabelkamm20130209.png
na zolto masz oczekiwana wygrana... zauwaz, ze prawie zawsze jest to 50% wplaconej stawki (2 zl)... srednio 1,01 zl, czyli 50,5%
bez bonusa dla 10 skreslen jest to 0,98 zl i wtedy jest to najmniej oplacalny (obok parek) wariant gry
1,01 / 2,50 = 40,4% i jest to maks. oczekiwana stopa zwrotu dla kosztu gry z doplata (czyli realnego)... w praktyce bedzie to - jak juz wyzej pisalem - do 32,8%, jesli nie trafisz co najmniej 8/10... realnie wiec 20-30%... ja mam 60% tak liczonej stopy zwrotu (z doplata), czyli nie jest zle... ciekawe, jak bedzie dalej
niestety , muszę was pożegnać , bawcie się grzecznie , z rączkami na klawiaturze narka
Yocia...i am polite and cunning the as angel will not give 3 days certain....i poowwooo i dobranoc All
Stosuję(a,raczej żona mnie pasie biovitalem).To chyba na serce,a to mam jak dzwon
Niemogę się doliczyć.Zawsze miałem trudności z matematyką.Moja nauczycielka mówiła:M....ki ty na prawo robić z białego-czarne,a z czarnego-białe-siadaj(3-)
.
.
.DZIEEEEŃ BOOBRY !
.
.
.DZIEEEEŃ BOOBRY !
.
.
.
.32 osoby na chacie
dobra liczb aha
.
.32 osoby na chacie
dobra liczb aha
.
.
.
Boberki śpicie
.
.
Boberki śpicie
.miłego dnia
macie jakie liczby
na dzis
na dzis
5,6,10,11,31,32,33,61,63,73
.
Liczę koń cuwki 3 będą
.
Liczę koń cuwki 3 będą
do roboty królu złoty
medea dała takie cyferki a ja nie puściłam bo nie dali wypłaty... 5/9...6/10...
cześć islandorka
witaj franiu co ugrałes?
------
................................
Dzień dobry.. .
................................
Dzień dobry.. .
Wędruś jak tam konszachty z Lilka mogę sie dołączyc???
Islandorka.. .
..............................
Islandorka Wędrowca
tczewianka masz do mnie rzut beretem...witaj...
noooo a nigdy w Twoich stronach nie byłam
Tczewianka.. .