Wpisy 13 821 – 13 920
11 lutego 2008 22:37 → 12 lutego 2008 21:24, 100 wpisów
znowu siwy łeb nie trafił moich liczb...może jutro się najara i przeoczy,żeby wylosować
sandacz ja tez Ci zycze samych wygranych ;) Mój mnie juz w pewniakach w rankingu przegonił to juz jest zle.Passo wróc :(
Opa z 60 tek to mnie sie widzi 63,64,69 któras z nich co ty znów widzisz w tej 61?:(
Ela a ten twój to kto jak można spytać pod jakim nikiem się ukrywa
sandacz Marian.Sz
OPA myslisz że jutro padnie 37? JULCIA rozbawiłaś mnie dobry kawał
Dobra ja ide nynu moze jutro bedzie lepszy dzien i cos wpadnie :))dobranoc wszystkim:)
Cześć
gracie w ML z map, tych na tej stronce ? ja ciulam ,lecz efekt mizerny bo gram dopiero od kilu dni. Nie wiem czy widzie "wzory graficzne" jakie tworzą liczby. Wszystko się konczy zamknięciem pętli,no zdażają się przypadki niesubordynacji ale my ludzie tez ,jedni mają łupież inni nie. Więc kule moga lecieć w kule.
gracie w ML z map, tych na tej stronce ? ja ciulam ,lecz efekt mizerny bo gram dopiero od kilu dni. Nie wiem czy widzie "wzory graficzne" jakie tworzą liczby. Wszystko się konczy zamknięciem pętli,no zdażają się przypadki niesubordynacji ale my ludzie tez ,jedni mają łupież inni nie. Więc kule moga lecieć w kule.
Padnie również 58,14,40,75 i może w końcu 2-ka ,która mi dzisiaj połkła 50zł u bukmachera
NooX - olej wzory, jeśli chcesz korzystać z map to skup się na regularności wypadania poszczególnych liczb i tym, jaka liczba z jaką się lubi... Ale generalnie to to samo co chybił trafił, bo nigdy nie wiadomo, czy kulkom się zachce bawić w statystykę czy znowu polecą w kulki...
10,12,14,57,58,80
Idę spać,prosięta kwiczą ,kury zasrały maybacha, koń pokrył (nie moje straty w ML tylko klacz sąsiada)..ogólnie lipski dzień,jutro 4 000 000 i zmienię płyte gnojową na lądowisko smigłowca,ale to dopiero jutro..narazie idę spac :)
Idę spać,prosięta kwiczą ,kury zasrały maybacha, koń pokrył (nie moje straty w ML tylko klacz sąsiada)..ogólnie lipski dzień,jutro 4 000 000 i zmienię płyte gnojową na lądowisko smigłowca,ale to dopiero jutro..narazie idę spac :)
chyba jest dobra robota dla mnie. jak zostanę prezesem ts to moje rankingi skoczą ostro w górę :)
Zarząd Totalizatora Sportowego Sp. z o.o.
11.02.200820:56
Zmiany w składzie Zarządu Totalizatora Sportowego.
Totalizator Sportowy informuje, że w dniu 11 lutego 2008 r. Rada Nadzorcza Spółki podjęła uchwały o zmianach w składzie Zarządu, ustaleniu liczebności zarządu oraz wszczęciu postępowania kwalifikacyjnego na stanowiska w zarządzie.
Rada Nadzorcza Spółki Totalizator Sportowy odwołała Prezesa Zarządu Pana Jacka Kalidę oraz Członka Zarządu Pana Sławomira Łopalewskiego.
Jednocześnie Rada Nadzorcza ustanowiła jednoosobowy skład Zarządu Spółki i powierzyła wykonywanie obowiązków Zarządu Panu Grzegorzowi Sołtysińskiemu.
Ponadto Rada Nadzorcza podjęła decyzję o rozpoczęciu postępowania kwalifikacyjnego na stanowiska Prezesa Zarządu oraz Członka Zarządu odpowiedzialnego za sprzedaż i marketing.
Zarząd Totalizatora Sportowego Sp. z o.o.
11.02.200820:56
Zmiany w składzie Zarządu Totalizatora Sportowego.
Totalizator Sportowy informuje, że w dniu 11 lutego 2008 r. Rada Nadzorcza Spółki podjęła uchwały o zmianach w składzie Zarządu, ustaleniu liczebności zarządu oraz wszczęciu postępowania kwalifikacyjnego na stanowiska w zarządzie.
Rada Nadzorcza Spółki Totalizator Sportowy odwołała Prezesa Zarządu Pana Jacka Kalidę oraz Członka Zarządu Pana Sławomira Łopalewskiego.
Jednocześnie Rada Nadzorcza ustanowiła jednoosobowy skład Zarządu Spółki i powierzyła wykonywanie obowiązków Zarządu Panu Grzegorzowi Sołtysińskiemu.
Ponadto Rada Nadzorcza podjęła decyzję o rozpoczęciu postępowania kwalifikacyjnego na stanowiska Prezesa Zarządu oraz Członka Zarządu odpowiedzialnego za sprzedaż i marketing.
Dzięki Mario.Jak tam
dziś DL bo jak tak samo obstawiam 4,8,15,16,23,42. Pozdrawiam
dziś DL bo jak tak samo obstawiam 4,8,15,16,23,42. Pozdrawiam
Witajcie gracze mam do zakomunikowania ze jestem juz 2500zl w plecy przez to ze nie losuja tej cholernej 2 ale dzisiaj probuje ostatni raz postawic na nia a na dzisiaj typuje jedna pare 2,18 i tego bede sie trzymal bo posylam to za 1000zl mam nadzieje ze wylosuja
Mam jeszcze jedno pytanie a wlasciwie prosbe dajcie jakas pewna trojke na dzisiaj
UWAGA WSZYSCY NA FORUM !!!!
Ogłaszam,nowy projekt,projekt,a wlasciwie inicjatywa oddolna nazywa się roboczo PARYSKI.
Udział w projekcie jest całkowicie dobrowolny,a uczestnik,może z niego w każdej chwili zrezygnować.Naklady finansowe jakie musi ponieśz kazdy z uczestnikow,są mniejsze od wartości puczszenia 1 zakladu M.L.Polega na zakupie 50 szt kopert Wkrótce ogłoszę szczegółowe instrukcje dalszego postępowania.
Ogłaszam,nowy projekt,projekt,a wlasciwie inicjatywa oddolna nazywa się roboczo PARYSKI.
Udział w projekcie jest całkowicie dobrowolny,a uczestnik,może z niego w każdej chwili zrezygnować.Naklady finansowe jakie musi ponieśz kazdy z uczestnikow,są mniejsze od wartości puczszenia 1 zakladu M.L.Polega na zakupie 50 szt kopert Wkrótce ogłoszę szczegółowe instrukcje dalszego postępowania.
Każdy,z przebywających na czacie odczuwa silną potrzebę grania i codziennego typowania.Postaram się Wam to udowodnić jak skutecznie można to ograniczyć a w niektórych przypadkach nawet wyeliminować jest na to jedyny sprawdzony sposób to sposób PARYSKI.
hej wszystkim.Ja dzis wypuszczam 2,18,45,64.Co z tego bedzie obaczymy:)Rumun doskonale Cię rozumie męcze to samo tylko mniej narazie w to wsadziłam niz Ty.Ale ze 2z18 padnie w jednym losowaniu to juz chyba cud bedzie jakis:)
Do Adamsa,Ja nie napisałem,że nie można wygrać,można,tylko trzeba wiedzieć kiedy się wycofać,aby buk nie namierzył twoich grubszych sukcesów.Udaje sie to nielicznym.
REN, jeśli można (a można) to tylko u buków , a na pewno nie w ML (za wyjątkiem tych co trafią 10z10 czy 9z10)
PROGRAM PARYSKI,jest adresowany szczególnie do ludzi młodych, nie skażonych dogłębnie hazardem,chociaż starsi też mogą próbować z niego skorzystać.UWAGA: Wymaga samozaparcia,systematyczności i silnej woli.......
Fiolko,tasenec,nacina se,jeno,tam,gde,twoi ma konec,to je pech.......Pozdravi.
UWAGA!!!UWAGA!!!
PROGRAM PARYSKI został opublikowany pod artykułem
TOTALIZATOR WPROWADZA NOWA GRA-MULTI5 W p. 8.Zachęcam do stosowania i wyrażania opinii o jego skuteczności.
Pozdrawiam.
PROGRAM PARYSKI został opublikowany pod artykułem
TOTALIZATOR WPROWADZA NOWA GRA-MULTI5 W p. 8.Zachęcam do stosowania i wyrażania opinii o jego skuteczności.
Pozdrawiam.
Witam jak tam wyniki po losowaniu?? Dzis nowy dzien nowe szanse a w tym DL to cos dla mnie:)
PROGRAM PARYSKI-Opublikowany
Patrz;PKT 8
pod artykułem
Totalizator wprowadza nową grę MULTI-5
Patrz;PKT 8
pod artykułem
Witam
Trochę chce sie z Wami podzielic emocjami! Luty jest niesamowity na progresje jedynek, była 50, 60, 78,a teraz wisi 2, i 18 i klaruje się 29!
Na dwójce zaczynam progresje z grubej rury od dzisiaj, obstrzeliwana jest po bokach jak czapka niewidka he, he, he !
pozdro
Patrz:PKT.8
pod artykułem:
Totalizator wprowadza nowa grę MULTI-5
pod artykułem:
Totalizator wprowadza nowa grę MULTI-5
Spójrzcie,na tabelę wyników
Multi Lotka z plusem: zaledwie 1 wygrana 4/4 z plusem,poza tym od 1/1 do 10/10 zero wygranych.To dziwne na tylu grających tak mała skuteczność w wygrywaniu...........
Multi Lotka z plusem: zaledwie 1 wygrana 4/4 z plusem,poza tym od 1/1 do 10/10 zero wygranych.To dziwne na tylu grających tak mała skuteczność w wygrywaniu...........
JOZIN ty cholero jak dziś nie wpadnie 2 to nie wracam.Pozdrowienia dla reszty wnerwionych .
Fiolko,teho nikto ne wi,ty ne wisz,ja sem ne wim,a nikto ne wi,Jako me se widi,co ne byd do cvrtka 1,2,3,4 odna ,dwe.tri ćtyry.dasledanou.Fiolko.
Cwaniak,klarują się jeszcze 52 i 63,będzie na co stawiać,no nie? he,he,he....
Patrz.PKT.8
pod artykułem:
Patrz.PKT.8
pod artykułem:
Witam wszystkich widze z etotalizator ma widocznie problemy finansowe wprowadzając nową gre w sumie to nie wiadomo bedzie już w co grac duży expres multi multi 5 numerek albo w wszystko he he he tak na poważnie to jak ograniczam gre do swojego minimum to wprowadzają nową gre kurwa pujde z torbami bo wiadomo ze bedę grał w nową również
Julcia pośle te same co w sobote w dużego radykalnych zmian nie było z regóły tiuninguje dużego po 3-4 losowaniach ale twoja 6 jest dobra poślij
Prosze bardzo kto we mnie wierzy na dziś w multi mam pakiet 6/{70,71,73,76,77,79}bowiem zawsze wierze w siedemdziesiątki i 8/{1,4,13,37,43,68,71,73}przydałoby się 22 tys sory 20tys po podziale z fiskusem
Witam !!!
Matycz buziaki i to 18 bo ona dziś wpadnie.Mario jak tam zaliczenia wszystko w normie????
Matycz buziaki i to 18 bo ona dziś wpadnie.Mario jak tam zaliczenia wszystko w normie????
Młody graczu,przeczytaj:
pod artykułem:
pod artykułem:
Julcia w sobote zaliczenie miałem pierwsza liga wruciłem o 6 rano bo zadużo zaliczyłem bombelków z szampana i ne tylko ? he he he
A w przyszą sobote zalicze 18 w nastepna bal prawników i prokuratorów heh
Koniec pindolenia znikam na siłke życze ci Juleczko dużych wygranych o 21.55 jak wygrasz to dam ci telefon he he he !!!powodzenia
Wiginam śmiłao ciało ...dlamnie to ? mało. No to nie zazdroszcze 400 km jejku umarłbym z tęsknoty i abstynencji trzymka julcia!!!
PROGRAM PARYSKI
Wpis:13848 i 13850
Grać w totka to samobójstwo..... (chyba ze masz system niezawodny i dochodowy) żadko się zdaża<<< ale moze jest jak macie to napiszcie na gg :D se pogadamy na te tematy ale wracaja do tematu to grać u bukmachera jest korzystniej czy w totka czy mecze napisz gg 9719407 ja już mam system na bukmachera gram i wygrywam :D a w totka i tak nie wierze bo to ściema i tyle u buka wyższe kursy i "light" NAPISZ pogadamy
Dyskus,zapraszam do aktywnego udziału w PROGRAMIE PARYSKIM.Pozdrawiam.
ALIEN,co tu gadać,wystarczy przeczytać sobie Wpis:13761
WITAM ZIOMALI PO KUPONIE
starygraczu u mnie ten program PARYSKI nazywa się BEZSTRESOWA GRA do którego jakiś czas temu zachęcałem tu obecnych jedynie różnica polega na tym iż puszczamy kuponik lub kuponiki na wiekokrotne losowanie np.3 dni i nie patrząc w TV ani nigdzie gdzie można sprawdzić wyniki i dopiero potem idziemy do kolektury.Z własnego doświadczenia wielokrotnie doznałem szczęśliwego sprawdzania swoich wypocin i milych wypłat.
starygraczu u mnie ten program PARYSKI nazywa się BEZSTRESOWA GRA do którego jakiś czas temu zachęcałem tu obecnych jedynie różnica polega na tym iż puszczamy kuponik lub kuponiki na wiekokrotne losowanie np.3 dni i nie patrząc w TV ani nigdzie gdzie można sprawdzić wyniki i dopiero potem idziemy do kolektury.Z własnego doświadczenia wielokrotnie doznałem szczęśliwego sprawdzania swoich wypocin i milych wypłat.
Mario dla Twojej wiadomości faceci ,którzy zaliczają wszystko co się rusza nie są w moim guście.Twojego numeru telefonu za żadne pieniądze nie chcę.Życze powodzenia w grach ,żebyś sam musiał płacić za numery telefonów od kobiet.
Panie Panowie dzisiaj wpadnie numerek 222222222222222 kto chce niech zagra to wam ogłaszam
Panie Panowie dzisiaj wpada numer 22222222222 kto chce niech gra to wam ogłaszam
64i45 i pikna piątka ;)orek Ty nie wiesz ze prof do 18tej otwarty nie zapózno doradzasz :P?
Do mnie gada drukowanymi 45 mówta co chceta oo kaczor z rana mi te twoje pewniaki podawaj a nie jak juz prof zamknięty:P
Tia sam se idz mam z pół kilometra a tam ciemno hihih:)
KOLEGĘ POPROŚ JAK STAREGO NIMA TO CIĘ PODRZUCI a na poważnie mam nadzieję że do niedzieli się zejdzie ta 7-ka
Dobra ja spadam jak mi co wleci to sie przyjde pochwalic jak nie wpadnie to sie przyjde pozalic tak czy siak wpadne po losowaniu.Powodzenia:)
Cieszę się Panie Kaczor oo1.że podzielasz,moja koncepcję na bezstresowy sposób gry.Przyznam sie ze nie wiedziałem,że na tym forum propagowałeś już jakiś czas temu europejski styl grania,Dobrze że są ludzie którzy pozytywnie odnoszą się do mojej inicjatywy.Myślę że w przyszłości zaowocuje to dobrymi wynikami,a przede wszystkim przyczyni sie do zdrowej psychiki graczy.Zdaje sobie sprawę że znajda sie krytycy i złośliwcy,którzy będą próbowali zdezawuować tę metodę,ale mam dla nich radę Pokażcie lepszą?
EEEELLLUUUU NIE WPADAJ CZASY SĄ CIĘŻKIE A ZA CO BĘDZIESZ GRAŁA JAK WPADNIESZ :)))))))
....jest lepsza metoda ale na razie nie dostępna polegała by na tym iż wzorem portali bukmacherskich zapisujemy się do programu antyhazardowego i gramy za określoną sumę przez 30 dni jak przegramy to chociarzby gwozdzie z nieba leciały nic nie pomoże nie wpłacimy kasy i nie będziemy grali chyba że za wygrane które byłyby dostępne wersja tylko przez internet no i przy tym OPIE CHLEB BYŚMY ZABRALI bo kolektury by nie były potrzebne MOŻE KIEDYŚ
Skoro metoda o której piszesz jest nie dostępna,to udziel oficjalnego poparcia mojej metodzie,czyli PROGRAM PARYSKI.Wiem że masz duży autorytet na tym czacie i Twoje poparcie będzie ze wszech miar owocne.Pozdrawiam.
TAK GRAJMY METODĄ PARYSKĄ LUB PO KACZEMU BEZSTRESOWA GRA
tylko kto tak będzie chciał jak większośc z graczy świerzbi ręka o 21:55
tylko kto tak będzie chciał jak większośc z graczy świerzbi ręka o 21:55
ja obecnie puszczam na dwa losownia i sprawdzam dopiero na trzeci dzień a zaglądając na tę stronkę zakładam prawe ślepe oko aby nie patrzeć na wyniki no chyba że puszcze sie tylko na raz
Dobrze będzie Panie Kaczorze001,gdy chociaż na początku mniejsza częsć wiekszosci będzie uczestniczyła,w grze na sposób PROGRAMU PARYSKIEGO lub METDOY BEZSTRESOWEJ,Myslę że z czasem większosć ludzi młodych i starszych przekona sie do nich.Na razie mamy w nich kilku popleczników,m.in.ADAMS,jest przychylnie nastawiony do tej metody,a ma jedno z czołowych miejsc w rakingu typowania-Pewniaki.Pozdrawiam
Macie 100% racji koledzy,gram codziennie,ale jak np. ostanio bylem chory lezałem plackiem to to co pusciłem dzien wczesniej sprawdzilem dopiero po chorobie bo jakbym sprawdził wczesniej nic by mnie nie powtrzymło w dotarci do kolektóry :) a tak chociaz mniej przegrałem i wyzdrowiałem.
wszystkie metody mają wady ale także zalety jedną z zalet jest to że puszczamy określoną 5-6 7-8-9 czy 10 na wielokrotne losowanie unikając wykreślania cyferek z kuponu a potem żalu po co ja je wyrzuciłem albo a mogłem tak skreślić wadą jest to że od razu inwestujemy wielokrotność stawki mimo wszystko polecałem i POLECAM tę metodę GRANIA szczególnie polującym nie na 10 ale np. 5-6-7
Myslę Panie Kaczorze,podobnie jak Pan Adams,że najlepszą metodą jest gra na chybił-trafił,unikamy wtedy obciazania siebie, za to,żenp "cholera,dlaczego nie skresliłem tej cyfry obok,precież było takblisko" i t p dywagacji, tu możemy wszysto wrzucić na "Winien komputer".Osobna kwestia w której już się roznimy z P.ADAMSEM to ilośc skreśleń On uważa,że opłaci sie grać tylko na 9/9 lub 10/10,ja z kolei pozostawiłbym graczom wolny wybór ,bo moim zdaniem ilosc skreślen niema zasadniczego znaczenia,przy większej ilosci skresleń zyskujemy możliwosć większych wygranych wyższego stopnia,ale przy trafieniu mniejszej ilości liczb wygrane samniejsze,natomiast przy skresleniu mniejszej ilosci cyfr wygrane przy małej ilosci trafionych s a większe.Tu musi każdy sam zdecydować co mu się lepiej oplaci.Ważne jest byśmy grali PROGRAMEM PARYSKIM lub METODA BEZSTRESOWA,bo tylko wtedy zyskamy pogode ducha i zadowolenie z gry.Pozdrawiam
Tak jak napisałem wcześniej,potrzebne jest do tej metody 50 szt kopert i trening silnej woli,by po jakimś czasie poczuć pogodę
ducha.Te koperty są jak pigułki,które lecza nas z choroby i wymagają dłuższego zażywania,a efekt przyjdzie sam po jakimś czasie.Tu nie potrzebna jest żadna kasa pancerna,tu musi zajść zmiana świadomości w naszym mózgu i naszej mentalności.Jeśli nie wierzysz w siebie,daj kolektorowi kopertę on na pewno zaklei ją za Ciebie i nie będziesz znała skreślonych czy też wylosowanych liczb.Trzeba dużo wiary że sie uda. Tego wam życzę I Tobie osobiście SMUTNA także.Pozdrawiam,
ducha.Te koperty są jak pigułki,które lecza nas z choroby i wymagają dłuższego zażywania,a efekt przyjdzie sam po jakimś czasie.Tu nie potrzebna jest żadna kasa pancerna,tu musi zajść zmiana świadomości w naszym mózgu i naszej mentalności.Jeśli nie wierzysz w siebie,daj kolektorowi kopertę on na pewno zaklei ją za Ciebie i nie będziesz znała skreślonych czy też wylosowanych liczb.Trzeba dużo wiary że sie uda. Tego wam życzę I Tobie osobiście SMUTNA także.Pozdrawiam,
Do wpisu 13910,PROGRAM PARYSKI,nie zmusza do codziennego grania.Jeśli w danym dni nie zagrałeś,napisz datę na kopercie i odłóż ją w Tobie znane miejsce,będziesz i tak wygrany bo zaoszczędzisz na stawce przynajmniej 2,50 lub 5 zł.Powodzenia.
Właśnie sie wyleczyłem i życzę tego Wszystkim.
ja tam przechodze na PROGRAM LUBELSKI-gram raz w tygodniu tylko w multi, bo sesja się zbliża i praca licencjacka :-)
a nowa gra "multi 5" brzmi żałośnie-jak przeczytałem opis już mi się odechciało grać...
a nowa gra "multi 5" brzmi żałośnie-jak przeczytałem opis już mi się odechciało grać...
Ja uważam , że jeśli ktoś musi grać, to na 10z10 bo ma szanse trafić wysoką wygraną, natomiast jeśli policzy sobie ile liczb skreślił a ile trafił to wyjdzie około 1/4. Szczęście to w 3 losowaniach trafić 0 a w czwartym 10z10 (średnio 1/4). Tylko ilu ma to szczęście?
Najlepiej zagrać u buków. Stawki są dużo lepsze niż stawki w ML. ML czyli Totalizator Sportowy to złodzieje bo te stawki które proponują są tak niskie , że każdy buk ma dwa razy lepsze. A ludzie dalej grają.
Niechby stawka za pewniaka wynosiła 3 to i tak była by partyzancko niska, a za parkę chociaż 12 ( a mogłaby wynosić nawet 15) w końcu te 50gr pobierają zawsze nie tylko od wygranych zakładów. (zanim ktoś trafi parkę to 16,5 osoby musi wydać te 50gr i to już zupełnie inna darmowa pula na rozwój sportu) a przewaga pozostaje po ich stronie bo 16,5- 15= 1,5 na plusie są, czyli około 90% wpływów by wypłacali.
Najlepiej zagrać u buków. Stawki są dużo lepsze niż stawki w ML. ML czyli Totalizator Sportowy to złodzieje bo te stawki które proponują są tak niskie , że każdy buk ma dwa razy lepsze. A ludzie dalej grają.
Niechby stawka za pewniaka wynosiła 3 to i tak była by partyzancko niska, a za parkę chociaż 12 ( a mogłaby wynosić nawet 15) w końcu te 50gr pobierają zawsze nie tylko od wygranych zakładów. (zanim ktoś trafi parkę to 16,5 osoby musi wydać te 50gr i to już zupełnie inna darmowa pula na rozwój sportu) a przewaga pozostaje po ich stronie bo 16,5- 15= 1,5 na plusie są, czyli około 90% wpływów by wypłacali.