Wpisy 1 381 857 – 1 381 956
7 lutego 2013 22:39 → 7 lutego 2013 22:56, 100 wpisów
co tam u ulexxy? Ja się czuje po stracie kotka? lepiej już? Wie ktoś?
MAX...a picie karwa dla mnie gdzieja na razie tylko pacze ale karwa jak czepne w ten łeb to zobaczysz
jano
jocia
A teraz niestety muszę wszystkich pożegnac bo spac mi się chce okrutnie
jocia
A teraz niestety muszę wszystkich pożegnac bo spac mi się chce okrutnie
amour..mój pies ma w porywach 10 lat i wolę sobie nawet nie wyobrażać takiej sytuacji jaka ją spotkała
MAX...pączka nie dostaniesz dzisiaj bo i tak za dużo ich zjadłeś a pici to chcę sok
lila...po11 latach straciłam psa, normalnie masakra i to w zakończenie roku szkolnego, jak ja wyglądałam wtedy to nawet nie chcę przypominać sobie
amour...to mniej więcej w tym samym wieku są a śpi Twój na plecach?
amour...słyszałam,że tak spią właśnie szczęśliwe psy.Mój śpi normalnie na plecach jak człowiek
lila...spokojnie kiedy ..kto bedzie miał nerwoo pił ziomal denaturat .. i no dobra jasne znikam..
Kumulacja Lotto: 13 000 000 zł
lila, mój tak samo ale wystarczy, że usłyszy, że ktoś jest w kuchni, to może spać nagle jest rześki i gotowy hehe
lila, dwa lata temu jak miał zabieg ściągany kamień, to dwie godziny horror przeżywałem, tak się o niego bałem jak nigdy o nic
amour..ja tylko oko otworzę a on już na mnie patrzywiecznie czujny a jak teść przychodzi to karwa szczeka na niego a teściowej nie toleruje w ogóle.
13maxa..noo paa ..masz ogladaj teraz jest bajka
fioła..
amour..no jak mój się tortem zatruł i kroplówkę mu podawałam w domu to też płakałam jak dzieecko
lila, mój strasznie te ciastka murzynki lubi hehe, szaleje jak je widzi, ale mu nie daję, bo cukier
amour...są specjalne cukierki dla psów to mu kupczekolada może zabić psa