Wpisy 1 381 757 – 1 381 856
7 lutego 2013 22:26 → 7 lutego 2013 22:39, 100 wpisów
he nie jest źle w 3/3 jestem już 25 w rankingu he jak na debiutanta chyba może być
ulala...
dzięki wszystkim
zagrałam na powtórki i wziłęlam ze soba moje (prawie )stałe 8/8
i 7/7
zagrałam na powtórki i wziłęlam ze soba moje (prawie )stałe 8/8
i 7/7
drashu...dlaczego nie wysyłasz? Teraz za to dostaniesz masaż gratis
Yocia...brawo gratulki .. dzisiaj ja nic nie bedę dawać pewniaka ..ty sama szuka wszystkie ..
JociaGratulacje-Ty "kosiarko"
U mnie 6(10)-tzn-powyżej przeciętnej
U mnie 6(10)-tzn-powyżej przeciętnej
zagrałem w mini 8,13,25,29,32
same oboki
ale jest na ch-t trafił 3/5
same oboki
ale jest na ch-t trafił 3/5
Max 26 wszyscy widzieli a mówiłam ze dzis w mini 26 nikt ni nie wierzył
lila dzieki
ulala dzieki ale pochwaliłaś sie za nim ja zdązyłam
ulala dzieki ale pochwaliłaś sie za nim ja zdązyłam
lila...ty gadzinka jesteś miałaś nie mówić .. przegrane 1/3 //albo 1/2
Ale numer trafiłam 4/12 w typowaniu do mini
Magia działa ... bo to są po prostu liczby w przedziale do 42 z losowania lotto z dnia o podobnym układzie planet plus liczby z tych moich kwadratów planet. A wszystko na łapu capu bo nie miałam czasu na głębsze analizy
Magia działa ... bo to są po prostu liczby w przedziale do 42 z losowania lotto z dnia o podobnym układzie planet plus liczby z tych moich kwadratów planet. A wszystko na łapu capu bo nie miałam czasu na głębsze analizy
Witam
Ano została ustawiona kolejna kumulacja w Amber Lotto.
Pora iść spać ,aby jutro zapracować na kasę dla mafii z cyrku ustawianych kulek.
Ano została ustawiona kolejna kumulacja w Amber Lotto.
Pora iść spać ,aby jutro zapracować na kasę dla mafii z cyrku ustawianych kulek.
MAXx...ale Ty świnia jesteś,najpierw zapraszasz a do picia nic nie dasz,do dupy z takim gospodarzem
13maxa..
ok dzieki za towarzystwo do jutra trzymjacie siePOZDRO Z WAMI ZAWSZE JEST WESOLO
fiolka....no tak,miesiąc zapraszał i truł a jak jestem na miejscu to on chla piwsko a mi nic nie zaproponował