Wpisy 1 378 378 – 1 378 477
6 lutego 2013 13:01 → 6 lutego 2013 13:30, 100 wpisów
medea..moja znajoma ma cho-chow taki był słodziak jak był mały a teraz taki porąbany że,musk wysiadapodlatuje do wszystkich i gryzie w łydkęi ma często problemy ze stawami już za młodego miał,chorowite te psy jakieś
senna..mieszkasz w bloku czy masz dom? Jak w bloku to spacerek 15 minutowy raczej go nie usatysfakcjonuje
P...ale jak? Ktos sobie przyszedł i go ukradł bo nie za bardzo rozumiem
L.... jak mozna porwac samolot ,pyta milicjant kolege no on wylata wysoko i taki maly sie robi i wtedy myk do kieszonki i samolot porwany..
senna..poszukaj,są świetneja za swojego zapłaciłam 25 zetaposzukaj w schronisku małych Husky,może coś znajdziesz,w necie też są ogłoszenia że oddam Husky w dobre ręce z powodu np wyjazdu czy też jakiegoś innego
Lila
No bo chow-chow został stworzony jako pies stróżujący a nie maskotka. Wielu ludzi daje się nabrać na ten wygląd pluszowego misia, ale to zmyła.
No bo chow-chow został stworzony jako pies stróżujący a nie maskotka. Wielu ludzi daje się nabrać na ten wygląd pluszowego misia, ale to zmyła.
kondziu...zmieniłam bo robię teraz eksperyment.Tak mi wyszło i tak niech zostanie
kondi...ja teraz zmieniam taktykę w typowaniu piątek...zabaczę Ci bedzie padało
ulala, wczoraj zaspałem i nie zatypowałem lotto i mini, a miałbym znowu 4/5 mini
kondziu...to był przeca zartzawsze jak zniknę nagle to rób podsumowania
ulala...u mnie śnieg pada a do Bydzi już bociek przyleciał,myslałam ,że wiosna tuż tuż a tu dupa blada
kondziu...wczoraj musiałam do teściowej do szpitala i nawet się nie pożegnałam
Ale pocieszam sie że już niedługo wiosna..wiec natura da mi dużo pracy i natchnienia
P...byłam tylko na chwilkę mamonę dowieźć bo z tego całego stresu zapomniała
ulala..teściowa tylko poszła tam na kilka dni,nie wiem,ma jakieś dziwne krwotoki z nosa,może w piątek wróci do domu
Lila wiem na swoim przykładzie,,,że czasem to jest róznie.
Miałam spotkanie ze śmiercia to wiem
Miałam spotkanie ze śmiercia to wiem
ulala...ja w ciagu kilku lat miałam 7 spotkań,i już nie hcę więcej
senna..nie dowód wdzięczności.Myślisz ,że dała łapówkę? To musiała być cinka ta łapówa
lila
ja wiem, wszystkie starsze osoby tak mają, lekarzowi i ojcu dyrektorowi zawsze dadzą pieniądze
ja wiem, wszystkie starsze osoby tak mają, lekarzowi i ojcu dyrektorowi zawsze dadzą pieniądze
tomuś...i bardzo dobrze że zmiana nastapibędę Cię miała na okudo 2 to faktycznie przeebane
lila
moja teściowa to zawsze musi przekazać dowód wdzieczności dla lekarzy i pielegniarek
moja teściowa to zawsze musi przekazać dowód wdzieczności dla lekarzy i pielegniarek
senna..moja nie jest głupia,płaciła tyle lat i mają ją leczyć.Lekarze są od tego jak pupa od.......