Wpisy 1 377 578 – 1 377 677
5 lutego 2013 23:05 → 5 lutego 2013 23:58, 100 wpisów
Dopisano wygrane mini lotto - padło 1x 269 991,80 zł
emerytek ja juz przeczytałem wpis a ty
za trójkę w mini nawet flaszki człowiek nie kupi, chyba że czeską
torsan
dziś było mało 1000zł w kaskaderze, jutro moze byc więcej
dziś było mało 1000zł w kaskaderze, jutro moze byc więcej
emeryt
hip hip hurrrraaaa
Pasko-nie wiesz może ile najwięcej razy padło 11/12 w kaskadzie?
Pasko - SUPER
przecież czat nie jest po, to aby przez 2-3 godziny ubliżać ludziom tu sympatycznym
i gdzie taki terroryzm ubliżania wśród reklam, za które przecież reklamodawcy płacą, no nie ?
przecież czat nie jest po, to aby przez 2-3 godziny ubliżać ludziom tu sympatycznym
i gdzie taki terroryzm ubliżania wśród reklam, za które przecież reklamodawcy płacą, no nie ?
emeryt .... pasko ma u nas po -ku
amour
Oczywiście i to wielokrotnie . Wszystko wskazuje na to, że wina jest po stronie Dialogu, który sprzedaje szerokopasmowy internet ... bez możliwości korzystania z niego za pośrednictwem Wi-fi przez inny komputer niż ten podłączony do urzadzenia A na poważnie to fakt, ze mój Pavulonik HP ma Vistę na pewno nie pomaga
Oczywiście i to wielokrotnie . Wszystko wskazuje na to, że wina jest po stronie Dialogu, który sprzedaje szerokopasmowy internet ... bez możliwości korzystania z niego za pośrednictwem Wi-fi przez inny komputer niż ten podłączony do urzadzenia A na poważnie to fakt, ze mój Pavulonik HP ma Vistę na pewno nie pomaga
pasko, wczoraj nastąpiło w sumie złamanie prawa tutaj na chatcie z artykułu 196 kk. jeśli miałbyś wtedy gorliwców, to koleś mógł by zostać pozwany hehe
poprostu cza ostrzegac a jak to nie pomaga to i nara z mp
ale, że nikt go nie potraktował poważnie bo i inne paragrafy by się znalazły to dobrze
Tak więc co do kaskady i trafień 11/12. Oto rekordy:
W losowaniu nr 512 nie padła ani jedna 11/12
W losowaniach nr 13 i 19 padło ich aż 55
W losowaniu nr 512 nie padła ani jedna 11/12
W losowaniach nr 13 i 19 padło ich aż 55
jocia
Przepraszam za brak odzewu na GG, ale informatyk walczył przez prawie trzy godziny by mnie podłączyc do netu
Przepraszam za brak odzewu na GG, ale informatyk walczył przez prawie trzy godziny by mnie podłączyc do netu
medea
aa terz..znow znikam na chwile szukac..mojej piösenki..ide na"jutube"..tam powinna byc..
dobra uciekam
dobranoc
wszystkim
dobranoc
wszystkim
Yocia ..thanks..
oj..dzis jak jechalam do Ahlbecku..w radio zet ja uslyszalam..
ojej..jak by Tobie ja zaspiewac..hmm
no dobrze idzie tak..na na naj la laj la ..chyba no nie wiem..
ojej..jak by Tobie ja zaspiewac..hmm
no dobrze idzie tak..na na naj la laj la ..chyba no nie wiem..
witam wszystkich,ja tylko na chwile,u mnie 5/9
ulexxa wpisz na youtube:israel kamakawiwo ole "Somewhere over the rainbow" mnie to zawsze uspokaja
dobranoc ludziki...
ulexxa wpisz na youtube:israel kamakawiwo ole "Somewhere over the rainbow" mnie to zawsze uspokaja
dobranoc ludziki...
Amourku nie wiem dokladnie.. na przeprawie promowej w Swinoujsciu to bylo..czekalam na drugi prom..bo na pierwszy sie nie zalapalam..ale ten duzy..
aha ok to łatwiej będzie znaleźć ale ulexxa to taka starsza ta piosenka czy z takich nowszych?
a która to mogła być godzian ulexxa jak to słyszałaś? tak mniej więcej?
amouur ..ona dwóch jezyki DE i PL..
ooowidze że w końcu będzie spokój i porządek na chacie......ksings wyeliminowany
Yocia ...teraz czyję jestem stresyy i no
amour..ja nie znam DE ja słabo znam ..tylko Angli
Yocia ..ja dam dwie pewniaki ..ty sama wziąc po jedno na jutro.
--->!$<---albo -->&*<---
--->!$<---albo -->&*<---
ENEJ
Tak smakuje życie
DESU
ŻYCIE CUDEM JEST
Kombii
Pokolenie
Krzysztof Krawczyk
Bo jesteś Ty
Wilki
Love Story
Perfect
Raz po raz
Liber
Wszystkiego na raz (feat. Natalia Szroeder)
ulexxa to jest to co grali polskiego w radio zet od 14 - 16
Tak smakuje życie
DESU
ŻYCIE CUDEM JEST
Kombii
Pokolenie
Krzysztof Krawczyk
Bo jesteś Ty
Wilki
Love Story
Perfect
Raz po raz
Liber
Wszystkiego na raz (feat. Natalia Szroeder)
ulexxa to jest to co grali polskiego w radio zet od 14 - 16
ulexxa ..ja