Wpisy 1 376 977 – 1 377 076
5 lutego 2013 19:58 → 5 lutego 2013 20:36, 100 wpisów
emeryt ja też nie, prawda, zę przegląd peugeota kosztuje mnie, ale komfort jazdy i awaryjność w porównaniu do tych aut z górnej półki wychodzi cenowo nawet lepiej serwisowanie BMW
BMW 1, jest ok, to są właśnie te propagandowe wstrzyki, że dla kobiet, ciekawe dlaczego nie megane?
halapek, ludzkie gadanie jest takie, francuzy do dupy, włoskie do dupy, niemieckie do dupy, a czym jeźdzą? no francuzami, włochami, niemcami etc, najlepiej dużego fiata i w domu naprawiać
Witam Mp..
Islani....Senna....wasze typy na lotto.de
wyslalam dzis na sobote..gdyz musialaam pilnie byc w de.wyslalam z Ahlbecku..nr. kuponu jest..4..mam nadzieje ze szczescie dopisze Wam..
Islani....Senna....wasze typy na lotto.de
wyslalam dzis na sobote..gdyz musialaam pilnie byc w de.wyslalam z Ahlbecku..nr. kuponu jest..4..mam nadzieje ze szczescie dopisze Wam..
aumr>> poniekąd się zgadza co piszesz. Tylko jeden warunek.
Nie załapiesz się na dobrze odpicowany szrot .
Bite,zajechane, -masz kłopoty . Szukasz części na allegro albo po szrotach . I bulisz.
Nie załapiesz się na dobrze odpicowany szrot .
Bite,zajechane, -masz kłopoty . Szukasz części na allegro albo po szrotach . I bulisz.
monet, racja, dlatego trzeba czujnie kupować, jechać nawet do serwisu niech sprawdzą
tak ....mówią terz ...ford g...no wort...ja fordami jężdżę 8 lat i nie narzekam.....z
u nas BMW 3 e46 jeszcze nie jeźdzą te chłoposzki, za drogie dla nich, cały czas katują e36
każdy samochód jest super , wszystko rozbija się ile ma lat i ile kilometrów przejechanych .
nawet 11 letni jak ma mało przejechane może nam służyć bezawaryjnie .
pasko, nie znam tego modelu, ale kilku moich znajomych ma Santa Fe i sonaty, i są zadowoleni
jackwar: co TY... brzydka... dopiero V generacja od 2010 jest ciekawa
No ale przecież dziś kumulacja aż 7 000 000... więc można pogadać o lepszych wozach Elantra jest dobra, bo za 60 000 można mieć nówkę, a wygląda konkretnie.
ehh..szkoda slow Amorku..wymiotuje wciaz..iii..szkoda mowic..
na jutro znow lekarz jest u mnie..nie wiem jak zadecyduje..ale zle to wyglada..
na jutro znow lekarz jest u mnie..nie wiem jak zadecyduje..ale zle to wyglada..
amour
piszesz
u mnie
u nas
nie pisz ulicy
wystarczy podaj województwo
piszesz
u mnie
u nas
nie pisz ulicy
wystarczy podaj województwo
wymieniałem tylko amortyzator , wahacz , tłumik przedni i pompkę paliwa .
w koreanczykach dostajesz w standardzie to co u innych w opcjach z dopłatą.
Jak się podpyla technologie to można pozwolić sobie na gratisy.
Jak się podpyla technologie to można pozwolić sobie na gratisy.
przeglądy robię w zakładzie karnym , tanio i przyjemnie polecam
Amorku..ja nie wiem czym ten doktor go faszeruje..naprawde juz nie wiem..mowi ze to co podaje to jest na system immubiologiczny..ii witaminy w zastrzykach..iicos tam jeszcze..sama juz nie wiem...
emeryt ale mi chodzi o młodych w sensie 0d 18 - 20, co pakują 7 kumpli w swój samochód i jadą przed siebie i śmieją się ze wszystkiego co się rusza i gangsta, tacy to przeważnie e36
malo kasy kosztują
aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bmw
to ich kręci
masz rację
aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bmw
to ich kręci
masz rację
ulekxxa...ja dzisiaj byłam ze swoim tygryniem u fryzjera i tak mocno przycięła mu pazurka, że krew sie lała jak nie wiem co
fiolka , dobra rada , staraj się zawsze mieć w baku dużo paliwa gdyż jak jest mało to pompka się zaciera
fiolka
jeszcze w gnieź dzie
a narty wzywają
nie wiem czy coś śniegu zostanie, bo podobno burza w Czechach
a 21-25 Koło brzegu
jeszcze w gnieź dzie
a narty wzywają
nie wiem czy coś śniegu zostanie, bo podobno burza w Czechach
a 21-25 Koło brzegu
jackwar...jak do tej pory to wszystkojest ok., tylko dzisiaj wymieniałam olej i klocki hamulcowe
dobra spadam..tu faceci tylko witaja te babki co lubieja..mnie tylko Amorek przywital..
jackwar...ale zastanawiam mnie to, że moja pandusia bierze więcej paliwa niż opel
ulexxa, to nie tak długo, ale musisz zapytać o odrobaczenie, może być coś z tym
amour
jak sam - to kompresor 3 drzwi
jak z rodziną to 320 albo RAV4
tzn. ja bym tak wybrał
jak sam - to kompresor 3 drzwi
jak z rodziną to 320 albo RAV4
tzn. ja bym tak wybrał
ktora to biga po forum z " niedomyta pisia"
ulexxa...weź wyjeb tego po***onego pseudo weterynarza ,zapakuj kota w samochód i jedź z nim do DOBREGO lekarza,przeca ten karwa to jakiś uj konował od zapładniania tylko krów jest a nie
fiolka
bo to jednak Fiiiiiiiijjjjjjjjjjjjjaaaaaaattttttttt
palą najwięcej
potem fordy
bo to jednak Fiiiiiiiijjjjjjjjjjjjjaaaaaaattttttttt
palą najwięcej
potem fordy
fiolka , niektóre tak mają , mój sąsiad miał kupioną miesiąc wcześniej i mu paliła 7,5 , moja pali około 5 litrów czasem mniej zależy czy cisne ale myślałem że sąsiad jest stary i głuchy to może nie słyszy obrotów
amour
jak pytałeś o 320 e 46
to 2004 zbliżona cena
ale ty musisz patrzeć w twoją kieszeń, jeśli stać Cię na młodszą to..........
jak pytałeś o 320 e 46
to 2004 zbliżona cena
ale ty musisz patrzeć w twoją kieszeń, jeśli stać Cię na młodszą to..........
jackwar....moja ma 5l,ale do jazdy po mieście jest supcio- i parkowania
Panowie dziekuje za mile..chociaz ciutke spoznione powitanie..
Halapciu..Jacki..
Halapciu..Jacki..
amour....ja mam dwóch super lekarzy weterynarzy ,koledze psa sąsiad podtruwał Huskyi ten już normalnie na łeb dostawał,jeździł do konowała do Trzemeszna bo tam miał bliżej a z psem co raz to gorzej było.Umówiłam go na wizytę u mojego,zbadał psa od A do Z i po dwoch dniach pies stanął na nogi,zaczął jeść,pić i brykaćteraz piesek jak ta lala a tamten tylko kasę od niego wyciagał a psu nawet trochę się nie polepszałoNormalnie jakbym go pizłato ino roz