Wpisy 1 376 027 – 1 376 126
5 lutego 2013 12:40 → 5 lutego 2013 13:14, 100 wpisów
jakwar nie obrazilem,raczej on mnie obrazil i jednoznacznie stwierdzil ,ze gorzej przyswajam od niego,
jakwar jakbym maial tablice przed soba to tez moglbym grac cwaniaka
a on mi wyjezdza z wiedz ktora ktos juz porzedstawil i opisal,pewnie tez nie zna wzoru na taka kombinacje
jakwar jakbym maial tablice przed soba to tez moglbym grac cwaniaka
a on mi wyjezdza z wiedz ktora ktos juz porzedstawil i opisal,pewnie tez nie zna wzoru na taka kombinacje
patryk , nie obrażaj nikogo !!
po wyżej gwarancji nie ma pewności ile wejdzie ci 3 , 2 , 1 bo to zależy od rozpiski która nie jest pełna . przy pełnej rozpisce możesz sprawdzić w tabeli multipairs analiza 24
po wyżej gwarancji nie ma pewności ile wejdzie ci 3 , 2 , 1 bo to zależy od rozpiski która nie jest pełna . przy pełnej rozpisce możesz sprawdzić w tabeli multipairs analiza 24
kondi
Jakby tym sigilom wierzyc to powinno paść 7/10 z pierwszej dziesiątki czyli 7,8,9,1,2,3,5
Jakby tym sigilom wierzyc to powinno paść 7/10 z pierwszej dziesiątki czyli 7,8,9,1,2,3,5
tej jakc war ,ja go obrazilem czy on mnie,czytaj uwarznie i nie baw sie w cenzora
edi 8 napisal I ja cały czas piszę do Ciebie rzeczowo a nawet bardzo rzeczowo - tylko Ty nie jesteś w stanie tego zrozumieć...
takim jak on w realu morede zamykam w chwilke
edi 8 napisal I ja cały czas piszę do Ciebie rzeczowo a nawet bardzo rzeczowo - tylko Ty nie jesteś w stanie tego zrozumieć...
takim jak on w realu morede zamykam w chwilke
patryk , ja też nie znam wzoru , tablice możesz też mieć , dałem ci link
Parameters Comment
(v,3,2), for v == 1 or 3 mod 6 Steiner Triple Systems
(v,4,3), for v == 2 or 4 mod 6 Steiner Quadruple Systems
(q^n,q,2), q a prime power, n
Parameters Comment
(v,3,2), for v == 1 or 3 mod 6 Steiner Triple Systems
(v,4,3), for v == 2 or 4 mod 6 Steiner Quadruple Systems
(q^n,q,2), q a prime power, n
więc cusik może byc na rzeczy, ale zaraz wpadnie lilka i sypnie wszystko na NIE
kondi
Reszta liczb to (wypisuję wszystkie przez które przechodzą linie) :
39,30,71,22,63,54
14,23,64,73
46,55,24,65,34,74,43
Reszta liczb to (wypisuję wszystkie przez które przechodzą linie) :
39,30,71,22,63,54
14,23,64,73
46,55,24,65,34,74,43
i jesli chcesz sie bawic w cenozra tudzież prawnika to ja Ci powiem tak ,jesli on napisla to i czytajac mozna uznac ,ze stwierdzil to ja tez tak stwierdzilem i przypuscilem,ze pewnie ma problemy w zyciu osobistym,weic gdzie tutaj obraza?
kondi
szwagierka wypożyczała, stroje są w sklepie zabawkowym za sądem,
muszę zapytać czy z stamtąd wypożyczała
szwagierka wypożyczała, stroje są w sklepie zabawkowym za sądem,
muszę zapytać czy z stamtąd wypożyczała
a tam senna, bede sie przejmował - to kara za brak matki w tygodniiu
patryk , tu masz tabele http://www.ccrwest.org/cover/table#t=3
t= to jest gwarancja
k to jest na ile liczb masz mieć rozpisane
v ile liczb chcesz rozpisać
wybierając k i v najeć na liczbę w kwadracie która pokazuje na ile masz zakładów rozpisane , jak naciśniesz , klikniesz na tą liczbę to pokaże rozpiskę
t= to jest gwarancja
k to jest na ile liczb masz mieć rozpisane
v ile liczb chcesz rozpisać
wybierając k i v najeć na liczbę w kwadracie która pokazuje na ile masz zakładów rozpisane , jak naciśniesz , klikniesz na tą liczbę to pokaże rozpiskę
kondi
za sądem jest małe rondo, zaraz za tym rondem jest sklep zabawkowy
za sądem jest małe rondo, zaraz za tym rondem jest sklep zabawkowy
Dzień dobry
Lila ,szybko na NIE bo muszę lecieć
Lila
senna i kondi
Teraz to można kupić lub wypożyczyć a kiedyś to moja mama z bibuły mi szyła sukienkę o koronie posypanej brokatem z poświęconych na ten cel bombek nie wspominając
senna i kondi
Teraz to można kupić lub wypożyczyć a kiedyś to moja mama z bibuły mi szyła sukienkę o koronie posypanej brokatem z poświęconych na ten cel bombek nie wspominając
Kondi muszę,mam taki misz-masz w swoich ,że muszę się wspomóc
lila ,ale tak na marginesie to na mm jestem codzien tylko juz nie pislaem tutaj na glownym,sledzilem losowanko i raz sie wku***rwialem,a raz smialem
kondi
Po co od razu kartony. Kup różową bibułę karbowaną i przyfastryguj do dołu bluzeczki bez rękawów lub w najgorszym przypadku T-schirta też najlepiej różowego tudzież w innym odlotowym kolorze. Potem w pasmanterii kup koronkę lub gotowe aplikacje kwiatów itp. i przyfastryguj do do bluzeczki. Dobre będą też kryształki lub dżety do ozdabiania ubrań. Teraz jeszcze tylko korona z papieru pomalowana w esy floresy brokatowym lakierem do paznokci (w większości drogerii mają takie w małych buteleczkach po kilka złotych). No i dziecko ubrane
Po co od razu kartony. Kup różową bibułę karbowaną i przyfastryguj do dołu bluzeczki bez rękawów lub w najgorszym przypadku T-schirta też najlepiej różowego tudzież w innym odlotowym kolorze. Potem w pasmanterii kup koronkę lub gotowe aplikacje kwiatów itp. i przyfastryguj do do bluzeczki. Dobre będą też kryształki lub dżety do ozdabiania ubrań. Teraz jeszcze tylko korona z papieru pomalowana w esy floresy brokatowym lakierem do paznokci (w większości drogerii mają takie w małych buteleczkach po kilka złotych). No i dziecko ubrane
bardzo wolno przyrasta... szczegolnie jak na wtorek (3 dni na sprzedaz) i prawie poczatek miesiaca
poza tym, zanim bym zaczął, to mała już by mi cały materiał po swojemu zagospodarowała
P..weź bo ja nie wiem o co chodzirozmawiam przez telefon i piszę na czacie i się trochę pogubiłam
paczylem sobie na malpki i losoania wygladaja jak pismo zaginionej cywilizacji
kondi
Pewnie masz rację . Najlepszym rozwiązaniem jest więc o ile Ci się nie uda wypożyczyć stroju ubranie jej w ładną sukienkę i dużo, powtarzam dużo sztucznej błyszczącej biżuterii plus tiara we włosach
Pewnie masz rację . Najlepszym rozwiązaniem jest więc o ile Ci się nie uda wypożyczyć stroju ubranie jej w ładną sukienkę i dużo, powtarzam dużo sztucznej błyszczącej biżuterii plus tiara we włosach
kondi
można jeszcze wypożyczć stroje na ul. piekarskiej, firma sagan,
ale tam nie byłem
można jeszcze wypożyczć stroje na ul. piekarskiej, firma sagan,
ale tam nie byłem