Wpisy 1 374 397 – 1 374 496
4 lutego 2013 20:15 → 4 lutego 2013 21:01, 100 wpisów
monet, ja uwazam, ze niekoniecznie sciemnia... po prostu nie prowadzi 'rachunkowosci' gry i wydaje mu sie, ze jest na plusie... jest to dosc powszechna przypadlosc wsrod graczy... bo bardzo dobrze pamieta sie wygrane, a niekoniecznie chce sie pamietac to, ile sie na gre przeznaczylo... to jest tzw. efekt wyparcia... dochodzi tu efekt codziennosci gry, przez co zlewaja sie wplaty na kazde lossowanie... i jesli nie prowadzi sie szczegolowych zapiskow, po paru tygodniach nie pamieta sie, czy np. w ostatnim tygodniu wydalo sie 50 zl, czy jednak bylo to w tygodniu poprzednim...
trolololo, to nie jest tak, ze jakos szczegolnie tobie nie wierze... dla mnie to w ogole nie jest kwestia wiary, tylko twardego rachunku prawdopodobienstwa... jesli sie myle, to mi to udowodnij wklejajac skany
trolololo, to nie jest tak, ze jakos szczegolnie tobie nie wierze... dla mnie to w ogole nie jest kwestia wiary, tylko twardego rachunku prawdopodobienstwa... jesli sie myle, to mi to udowodnij wklejajac skany
unhappy gram z oddzielnego portfela przeznaczonego na MM. No ale dobra mówisz tu o twardym rachunku prawdopodobienstwa to powiedz mi od ilu losowań mózna mówić o jakiejś rozsądnie małej entropi w wypadku MM?
po pierwsze, entropii... a po drugie, co masz dokladnie na mysli?
no ok, wybacz polonista ze mnie faktycznie jak z koziej dupy trąbka. I widzisz i w tym momencie jest pies pogrzebany. Mówisz, że chcesz zobaczyć moje kupony raz w tygodniu, nie ma problemu.
fabik>5/5 trafiłem już 12 x. W tym roku jeszcze nie miałem 5/5,
ale w 2012 r. miałem w lutym i październiku 5/5 MM
ale w 2012 r. miałem w lutym i październiku 5/5 MM
jesli dobrze zrozumialem twoje pytanie o minimalizacje entropii, czyli - ogolnie - niepewnosci, to ja na tak postawione pytanie (od ilu losowan) nie jestem w stanie odpowiedziec... bo widzisz... proces generujacy dane sie caly czas zmienia... wymieniaja kulki, czasami zmieniaja maszyny itd... poza tym uwazam, ze pytanie jest zle postawione, bo zaklada, ze istnieje taka graniczna liczba losowan...
Jeśli mówisz o twardym rachunku prawdopodobieństwa, to rozumiem, że jesteś naprawde obeznany w temacie. Więc co rozumiem przez pytanie przy ilu losowaniach mozna mówić o jakiejś rozsądnie małej entropii wyników powinno być dość oczywiste
bazyli to masz duze szczescie ;] ja niestety nie mam nie trafilem nawet 3/3
nie moze byc oczywiste pytanie, w ktorym poslugujesz sie tak rozmytymi terminami, jak 'rozsadnie mala entropia'
to po pierwsze... po drugie, a propos tego rachunku prawdopodobienstwa, juz ci napisalem dokladnie o co chodzi... probujesz mnie przekonac, ze zdarzenie, ktorego szanse sa jak 1 do 400 tobie przydarzaja sie 'srednio co tydzien'
trolololo.>>
Ja tam trzymam za Ciebie kciuki I dla mnie nie musisz się uwiargadniać. Jeśli kogokolwiek oszukujesz to najbardziej sam siebie.
Zresztą tutaj bywa(ją) tacy którzy non stop golaszą organiaztorów gier hazardowych.
I uj kładą na rachunki prawdopodobieństwa i inne takie.. pierdoły.
Ja tam trzymam za Ciebie kciuki I dla mnie nie musisz się uwiargadniać. Jeśli kogokolwiek oszukujesz to najbardziej sam siebie.
Zresztą tutaj bywa(ją) tacy którzy non stop golaszą organiaztorów gier hazardowych.
I uj kładą na rachunki prawdopodobieństwa i inne takie.. pierdoły.
miało być
nie ma systemów gwarantujących wygrane w grach losowych
nie ma systemów gwarantujących wygrane w grach losowych
Widzieliscie ta strone na necie ze wysylasz sms za 2 zl a oni ci podawaja jakie liczby skreslic w lotto, i sa tam komentarze od ludzi ktorzy niby wyslali sms i mieli co chwile 5 trafiane hahaha
dobra, zmiana tematu... wiecie cos o tym, kiedy ma byc wprowadzona ta nowa gra z wygranymi w ratach?
unhappy, trolololo i Monet
- bez urazy, umówmy się - sam wskan, to uj nie dowód
nie od takich trafie, czy zagrywek miSZCZe bywają po stronach
- bez urazy, umówmy się - sam wskan, to uj nie dowód
nie od takich trafie, czy zagrywek miSZCZe bywają po stronach
miala byc pod koniec ub. roku, pozniej w i kw. tego roku... a na razie cisza
fabik>nie mam systemu, bo takiego nie ma, ale mam metodę, która
co pewien okres czasu jest "na fali" i ją stosuję.
co pewien okres czasu jest "na fali" i ją stosuję.
robal, ja naprawde jestem zbyt powaznym czlowiekiem zeby mi sie chcialo siedziec i skany photoshopowac, ja cie prosze czemu by to mialo zluzyc?
kumbulacja cos wolno przyrasta... jeszcze ze 2 tygodnie temu myslalem, ze to efekt zasp sniegu... ale sniegu juz od jakiegos czasu nie ma
gonzaga..dzięki ale ja nie pijęmusiałam Monetowi zabrać bo już mu się język plącze
trolololo
- a po kiego fotoshopić ? to już nie ma zaprzyjaźnionych kolektur ? a to Twoja sprawa - grasz i trafiasz, czy nie - mi to lotto - nie takie widziałem i nie o takich czytałem
- a po kiego fotoshopić ? to już nie ma zaprzyjaźnionych kolektur ? a to Twoja sprawa - grasz i trafiasz, czy nie - mi to lotto - nie takie widziałem i nie o takich czytałem
Monet...trochę gruba ale zawsze w formie,trochę mi ciężko chodzić bo zawsze śmigałam jak strzałka a teraz niestety ruchy wolniejsze ale nie jest źle
http://horoskop.wp.pl/cid,15,hid,333,title,Horoskop-chinski-2013,znaki_chinski.html
------
Jeśli naprawde są ludzie co sie dogaduja z jakimiś ludźmi z kolektur zeby im robili zdjecia kuponów tylko po to zeby je wrzucic na internet, to ja wysiadam, nie ogarniam tego swiata...
Lila.. .
................................
Liczby na NIE podałem po godz. 15.30
................................
Liczby na NIE podałem po godz. 15.30
36,37
60 61
64,65
42,43
54,55
23,24
36,37
23,24,25
24,25,26
04,05,06
31,33,35,37,39
12, 14,16,18,20
60 61
64,65
42,43
54,55
23,24
36,37
23,24,25
24,25,26
04,05,06
31,33,35,37,39
12, 14,16,18,20
Lila
nie wiem, bo narty w Spindlerov Mlyny wzywają
potem 21-25.2 Koło brzegu
nie wiem, bo narty w Spindlerov Mlyny wzywają
potem 21-25.2 Koło brzegu
emeryt..mi by się znudziło takie wieczne jeżdżenie i prawie zawsze poza domem
w sumie nie trzeba sie dogadywac... przeciez te wygrywajace pukony sa wieszane w zb jako wabik... co za problem zrobic im zdjecie? nie pomyslalem o tym wczesniej, ale faktycznie... w tym wypadku jak ktos chce, to swoje udowodni
zreszta czas sie pozegnac na dzis... wysokich po 22...
zreszta czas sie pozegnac na dzis... wysokich po 22...
Lila
facet tak się spieszył do kolektury, że zapomniał o szyberdachu
http://wiadomosci.wp.pl/gid,15297566,gpage,3,img,15298834,kat,1342,title,Okiem-Fotoreportera-WPPL,galeria.html
facet tak się spieszył do kolektury, że zapomniał o szyberdachu
http://wiadomosci.wp.pl/gid,15297566,gpage,3,img,15298834,kat,1342,title,Okiem-Fotoreportera-WPPL,galeria.html
Lila
to kwestia przyzwyczajenia, stale cos nowego
a co mają powiedzieć ci, co codziennie przychodza do pracy i widza to samo biurko ?
to kwestia przyzwyczajenia, stale cos nowego
a co mają powiedzieć ci, co codziennie przychodza do pracy i widza to samo biurko ?
ale unhappy ja na przyklad 5/5 jeszcze nie trafilem i watpie bardzo szczerze zebym trafil, wiadomo chcicec bym chcial, ale celuje w plusa regularnie a nie w 5/5 od swieta
lila a ja sobie nie wyobrazam dluzej niz 2 lata w tym samym miescie mieszkac
lila a ja sobie nie wyobrazam dluzej niz 2 lata w tym samym miescie mieszkac
Lila
no domatorem to ja na pewno nie jestem
zresztą tak jak wracałem z obozów kadry
czy z wedrówek turystycznych
to mama z przyzwyczajenia pytała
czy zostaje na noc w domu, czy ma pościel wyjąć ?
no domatorem to ja na pewno nie jestem
zresztą tak jak wracałem z obozów kadry
czy z wedrówek turystycznych
to mama z przyzwyczajenia pytała
czy zostaje na noc w domu, czy ma pościel wyjąć ?
trolo...a ja sobie wyobrażammusiałabym mieć nieźle natrzaskane w bani żeby co 2 lata się przeprowadzać
trolo....lubisz tak często się przeprowadzać? Chyba że,jest to związane z Twoją pracą zawodową to już coś innego.
Lila.. .
Zobaczymy, czy będą te liczby.. .
.............................
Moje podejrzane liczby: 38, 48.
Zobaczymy, czy będą te liczby.. .
.............................
Moje podejrzane liczby: 38, 48.
Lila.. .
..........................
..........................