Wpisy 1 374 297 – 1 374 396
4 lutego 2013 19:27 → 4 lutego 2013 20:14, 100 wpisów
Andruśka.. .
.......................................
.......................................
Robal.. .{{hej}
Gała-u mnie też lipa ale jak sobie powiem że nie gram to nie gram
torsan chyba tez musze pauze zrobic,a kaske zaoszczedze na buka albo do swinki wrzuce
Czas na ... i dziennik TV.
-----------------------------
-----------------------------
Gała-gram nawet dziś mam zagrane,nie oglądałem ale ładnie pojechali
http://wiadomosci.wp.pl/gid,15297566,gpage,3,img,15298834,kat,1342,title,Okiem-Fotoreportera-WPPL,galeria.html
znikam nie dam rady siedziec przy kompie,moze dozyje do los to sie pojawie
a mowiac powazniej, macie dobry przyklad, jak to ts dba o - jak to oni mowia - pelna losowosc...
ja przyznaje, ze generalnie nie ogarniam ludzi ktorzy tylko chodza zostawiac kase w kolekturze. jakbym mial chodzic dzien w dzien puszczac i nic nie dostawac z porotem to jakbym w skali 3 tygodni byl do tylu to bym to dziadostwo rzucil w uj
trolololo/przez to nazywa to sie hazard i bez leczenia ni uja z tym zerwać
trolololo... ja to widze troche inaczej... nie mam zadnych nalogow, nie wydaje kasy na ***y, to przynajmniej sobie pobawie sie w typowania... wiem juz mniej wiecej (po miesiacach obserwacji), ile do tego interesu dokladam i sie z tym godze... mam okreslona pule (dosc niska jak na standardy niektorych - miesiecznie netto wplacam do kasy ts-a tyle, co niektorzy wydaja na dwa losowania mm) i wiecej nie wydam, chocby nie wiem co...
no dobra klamie, zdarza mi sie. ale to mam 2 osoby z ktorymi pale, to im kupuje raz na 2 miesiace paczke fajek, zeby nie bylo, ze opalam tak perfidnie.
wykropkowane slowo brzmialo: p.i.e.r.d.o.l.y pasko zaimplementowal parser, ktory sprawdza tylko pierwsze litery
trolololo wiedziałam
no to też zanosisz kaskę i nie masz z tego nic..
ale chodzi o to, że to lubisz, tak jak my hazardować
no to też zanosisz kaskę i nie masz z tego nic..
ale chodzi o to, że to lubisz, tak jak my hazardować
ale ja nie namawiam do hazardu, przed zażyciem skonsultuj się z lekarzem i farmaceutą
tam jeszcze ktos pytal czy mam 18 lat. wiec odpowiadam, ze tak, mam, nie mieszkam urodziny i zarabiam sam na siebie. multi multi coprawda nie jest srodkiem utrzymania ale na browara zawsze jest.
O.K. ide jeszcze na troszeczke w mapki
andromeda nie, z ustawa antyhazardowa ..w demokratycznym pono kraju
andromeda nie, z ustawa antyhazardowa ..w demokratycznym pono kraju
ale mowie, jesli kiedykowiek mi sie zdarzy, ze bede na minus w skali 3 miesiecy to zdeydowanie z tym skoncze.
w hazard z którego wpływa do skarbu państwa wolno grać.. jak wpływa do innego państwa, to nie wolno
wybacz, ale nie wierze... rachunku prawdopodobienstwa nie oszukasz...
mozesz w krotkim terminie byc na plus i jest to normalne... mozesz tez byc cale zycie na plus, jesli trafisz 6/6 lub 10/10+... ale nie mozesz byc na plus stale, jesli o takie kwoty nie grasz...
mozesz w krotkim terminie byc na plus i jest to normalne... mozesz tez byc cale zycie na plus, jesli trafisz 6/6 lub 10/10+... ale nie mozesz byc na plus stale, jesli o takie kwoty nie grasz...
pozatym unhappy caly czas nie, ale w skali 3 tygodni, nigdy nie bylem do tylu. zawsze gram jedna 5 i 6 z plusem srednio raz w tygodniu trafiam w 4/5 z plusem
przy szansach jak 1 do ponad 400 trafiasz raz w tygodniu? nic, tylko pogratulowac
moze zaczniesz typowac w profilu? wygrane sa gwarantowane... nie bedziesz sie musial dzielic z innymi
unhappy, wybacz ale srednio pracuje albo jestem poza domem 14 do 18 godzin dziennie. Przy czym w biurze nie mam podlaczenia do internetu zeby mnie to nie rozpraszalo, zeby moc sie skupic na pracy. Wiec szczerze, naprawde niezawsze jestem w stanie znalezc czas w momencie jak mam jeszcze internet dostepny
trolololo>> są dwie opcje.
Albo ściemniasz nieco.
Albo w urodzony jesteś.
Albo ściemniasz nieco.
Albo w urodzony jesteś.
nie ma problemu... zaloz na forum watek poswiecony zapisowi twojej success story i wklejaj tam hurtem wskany swoich pukonow
mialo być
36,37
60 61
64,65
42,43
54,55
23,24
36,37
23,24,25
24,25,26
04,05,06
31,33,35,37,39
12, 14,16,18,20
36,37
60 61
64,65
42,43
54,55
23,24
36,37
23,24,25
24,25,26
04,05,06
31,33,35,37,39
12, 14,16,18,20
nie no monet, ja powiem raz jeszcze. to sa zazwyczaj kwoty rzedu 10-20zl w skali tygodnia czyli mowie na piwo jest. Przy czym gram w ten sposob, ze skreslajac 5 i 6 skreslen 2 ktore uznaje za najbardziej prawdopodobne ze beda plusem sa na obu kuponach. co oznacza, ze mam 9 liczb ktore typuje jako plusa.
trolololo 2013-02-04 (19:43)
"ja przyznaje, ze generalnie nie ogarniam ludzi ktorzy tylko chodza zostawiac kase w kolekturze. jakbym mial chodzic dzien w dzien puszczac i nic nie dostawac z porotem to ...."
To ogarnij że gdyby wszyscy takiego farta by mieli jak Ty to monopol TSa by padł.Większość musi zostawiać żeby mniejszość czasami coś dostała.
"ja przyznaje, ze generalnie nie ogarniam ludzi ktorzy tylko chodza zostawiac kase w kolekturze. jakbym mial chodzic dzien w dzien puszczac i nic nie dostawac z porotem to ...."
To ogarnij że gdyby wszyscy takiego farta by mieli jak Ty to monopol TSa by padł.Większość musi zostawiać żeby mniejszość czasami coś dostała.