Wpisy 1 373 497 – 1 373 596
4 lutego 2013 07:48 → 4 lutego 2013 09:07, 100 wpisów
Senno..nie badz tak smutny..zobaczysz jeszcze zaswieci Twoja gwiaza..
ulexxa
dzięki, jeszcze nic więcej nie wygrałem, tylko same małe kwoty, ale czekam
dzięki, jeszcze nic więcej nie wygrałem, tylko same małe kwoty, ale czekam
a mi 6 paczek przeszło koło nosa -tylko200 zł miaałem 73było dałem72
Senno ja bylam kilka dni w de.wyslalam tam na lotto.de jeszcze mam na srode..ale biore to wszystko na pol zartem i pol serio..co ma byc to bedzie..wiesz co w zyciu jest najwazniesze..ZDROWCIO..bo bez niego nic nie ma sensu..na codzien mam do czynienia z chorobskiem..aj nie zycze nikomu..
witam
wszystkich
DZIEŃ BOBRY
wszystkich
DZIEŃ BOBRY
Senno..zycze Tobie duzo cierpliwosci ii oczywiscie Zdrowcia dzieciaczkom..naturalnie wygranej MEGA..
musze narazie sie stlenic..obowiazki czekaja..ale bede tu przybiegala..
zycze Wam..Senno..Pafti..Franiu..dobrego spokojnego ii naturalnie zdrowego..wygranego dzionka..narazka..
zycze Wam..Senno..Pafti..Franiu..dobrego spokojnego ii naturalnie zdrowego..wygranego dzionka..narazka..
------
.........................
Dzień dobry.. .
.........................
Dzień dobry.. .
-1. Zimno.
................
................
Senna.. .
..........................
..........................
Witam serdecznie
Niestety po telefonie do biura obsługi klienta mojego domowego dostawcy neta wygląda na to, że przez kilka dni będę się tu pojawiać bardzo sporadycznie w chwilach przerwy w pracy
Niestety po telefonie do biura obsługi klienta mojego domowego dostawcy neta wygląda na to, że przez kilka dni będę się tu pojawiać bardzo sporadycznie w chwilach przerwy w pracy
Zimno się zrobiło w Europie.
1.Hiszpania... -2.
2.Włochy... 0.
3.Polska... -2.
------------------------
1.Hiszpania... -2.
2.Włochy... 0.
3.Polska... -2.
------------------------
Medea.. .
------------------------
------------------------
Znikam.. .
-------------------
-------------------
Medea.. .
-------------------
-------------------
medusia, wędrus ja zamarzam u mnie 0 z domu piec zepsuty,wpadłam na chwile...
medusia jakie dzis planety rządzą i juterko? ja mozesz
medusia jakie dzis planety rządzą i juterko? ja mozesz
Wedrusiu jak bedzie ciepło to podam sny moze cosik ugramy...
no i se pogadałam...
senna
wcieło wszystkich...
wcieło wszystkich...
Dzień dobry.Miłego dnia.
http://www.youtube.com/watch?v=LjXwPeIYxjY&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=LjXwPeIYxjY&feature=player_embedded
senna ja mam 2 zł i nie wiem na co je wydać...
senna
e46
e46
Islandorka
senna wiem skarbelku ale chciałam zerknąc na planety i znikam bo zamarzne...w kuchni grzeje piekarnikiem...
Ulexxa
Senna
Senna
ulexxa
Albo kaskada.
senna
e46 raczej nie grywam...
islandorka
Jak wyżej napisałam chwilowo tylko z pracy mogę pisać na chacie i odbierac pocztę.
Notatki jednak zrobiłam
Dzisiaj : Mars, Merkury, ale Jowisz i Wenus też mają niezłe aspekty a Saturn jest w V domu odpowiedzialnym za gry hazardowe czyli potencjalnie liczby z przedziału 1-9 mogą sporo zamieszać.
Jutro : Mars, Merkury, dość silne aspekty Jowisza i Wenus a do tego wszystkiego pojawia się ciekawy aspekt Słońca i Księżyca czyli na te dwie planety bym stawiała
Jak wyżej napisałam chwilowo tylko z pracy mogę pisać na chacie i odbierac pocztę.
Notatki jednak zrobiłam
Dzisiaj : Mars, Merkury, ale Jowisz i Wenus też mają niezłe aspekty a Saturn jest w V domu odpowiedzialnym za gry hazardowe czyli potencjalnie liczby z przedziału 1-9 mogą sporo zamieszać.
Jutro : Mars, Merkury, dość silne aspekty Jowisza i Wenus a do tego wszystkiego pojawia się ciekawy aspekt Słońca i Księżyca czyli na te dwie planety bym stawiała
medusia
emerytka46
islandorka z ciepełkiem by przetrwać mimo niesprzyjających okoliczności przyrody
islandorka z ciepełkiem by przetrwać mimo niesprzyjających okoliczności przyrody
medusia dzieki, znikam pa pa wszystkim...posiedze nad kwadracikami w piekarniku...
Islandi..powiem tak..ja np. w sypialni mam przezimno..nie potrafie zasnac w cieplym pomieszczeniu..ii jeszcze potrafie nawet przy otwartym oknie spac..naturalnie dobrze przykryta..
Islandi..rozumiem Cie bardzo ..boo nie wyobrazam sobie przebywac w ciagu dnia..w wyziebionym domu..ajej
ulexxa
Ja i moja mama też tak mamy Biedny tatuś lubiący ciepełko musi strasznie zimą męczyć a jak drugiej połówki to chyba w klubie Morsów powinnam poszukać
Ja i moja mama też tak mamy Biedny tatuś lubiący ciepełko musi strasznie zimą męczyć a jak drugiej połówki to chyba w klubie Morsów powinnam poszukać
Medea
Monet.
Monet.
Islandi..ubierz sie cieplusio..aa moja goracz co mam w sobie..chetnie oddam do Ciebie..
Teraz nurtują mnie dwie sprawy ..
Czy ulexxa sypia nago...
Czy liczba 14 znowu wyskoczy.
Czy ulexxa sypia nago...
Czy liczba 14 znowu wyskoczy.
Monetku..
aa wiesz niech too zostanie..moja slodziuchna..tajemnica..haha
aa wiesz niech too zostanie..moja slodziuchna..tajemnica..haha
Monet.
To trzeba koniecznie się zakraść do sypialni(okno otwarte)
To trzeba koniecznie się zakraść do sypialni(okno otwarte)
ulexxa
Parę rzeczy nas łączy
Monet
Szczerze jestem przekonana, że dziś dla odmiany wyskoczy z 16 , choć może po prostu żelazna dwójka kilkunastu ostatniuch losowań tj. 4-14 znowu wpadnie
Parę rzeczy nas łączy
Monet
Szczerze jestem przekonana, że dziś dla odmiany wyskoczy z 16 , choć może po prostu żelazna dwójka kilkunastu ostatniuch losowań tj. 4-14 znowu wpadnie
A ja
chyba lepiej -nie.
Spodoba mi się widok i będę wisiał na tym parapecie sezonowo.
Spodoba mi się widok i będę wisiał na tym parapecie sezonowo.
medea
ja też jestem z tych co lubią chłodniejsze warunki, oczywiście bez przesady
ja też jestem z tych co lubią chłodniejsze warunki, oczywiście bez przesady
senna
No ja też nie przepadam za soplami na żyrandolu i oddechem zamarzającym w powietrzu
No ja też nie przepadam za soplami na żyrandolu i oddechem zamarzającym w powietrzu
aa ja jeszcze szybciucho..boo jade chyba w czwartek znow do de. jezeli Ktos z Was ma pomysl na lotto.de..too bardzo mocno prosze oo liczby..
ps.Islandi dla Ciebie zrobie to extra..moze utrafisz cusik..zycze mocno..podaj mi liczby..
Medusko..oo Tobie nawt nie wspominam..boo licze na jakis fajny zestawik..do dojczlowskiego lotto..
ps.Islandi dla Ciebie zrobie to extra..moze utrafisz cusik..zycze mocno..podaj mi liczby..
Medusko..oo Tobie nawt nie wspominam..boo licze na jakis fajny zestawik..do dojczlowskiego lotto..
siema
zamieszałem moimi kulami
piątka
11 , 29 , 37 , 47 , 62
a
dziesiątka
1 , 4 , 27 , 28 , 32 , 33 , 35 , 38 , 43 , 45
zamieszałem moimi kulami
piątka
11 , 29 , 37 , 47 , 62
a
dziesiątka
1 , 4 , 27 , 28 , 32 , 33 , 35 , 38 , 43 , 45
cześć
senna
monet
ulexa
medea
senna
monet
ulexa
medea
medea
za to żona lubi dużo cieplej i robi się problem to chcąc nie chcąc muszę dużo grzać w domu, zamiast oszczędzać
za to żona lubi dużo cieplej i robi się problem to chcąc nie chcąc muszę dużo grzać w domu, zamiast oszczędzać
dobra teraz to juz musze..wylatywac na troche..
Franiucho..witalam Cie juz bardzo rano..
narazka..
Franiucho..witalam Cie juz bardzo rano..
narazka..
Mala 1438.Witaj.