Wpisy 1 373 397 – 1 373 496
4 lutego 2013 02:15 → 4 lutego 2013 07:46, 100 wpisów
Mocny był i niegłupi-W przeciwieństwie do snalka -kompletnego "O"-ale zato płodnego
Ale nawet pod tym względem nie dorównał ojcu-Ten miał ponad 30-coioro dzieci
No trudno pobić rekord ojca z jedną żoną(a ten III był cnotliwy)
Sposób panowania Augusta II we współczesnym języku określić można byłoby mianem dość
Sposób panowania Augusta II we współczesnym języku określić można byłoby mianem dość
Swobodny tryb życia zaowocował licznym potomstwem polskiego króla. W niektórych źródłach czytamy nawet o 360 potomkach
http://odkrywcy.pl/kat,122994,title,August-II-Mocny-i-jego-300-dzieci,wid,13606914,wiadomosc.html?smg4sticaid=61000b
Oficjalnie (1)-Nieoficjalnie (+1)-pawdop.
Kurcze dobrze,że żona tego nieczyta
Kurcze dobrze,że żona tego nieczyta
Poczekamy,aż Ukraina wejdzie do U.Eur.I zrepolnizujemy Lwów
Jociu

Jociu
ja to wczoraj pospałem po południu więc dlatego takie czuwanie miałem! zmykam na uczelnię
Code..to dobrze ze pospales w ciagu dnia..ja nie mam takiej opcji..zycze milego dnia..ii zdobywania jak najwiecej wiedzy..
Senno..ja tez wlasnie kawencje popijam..a w "loczach" mam normalnie pisek..
ha ha..to supcio Senno..dobrze jak mozna sobie zycie ulatwic i pracowac lzej..
aa to teraz z pracy piszesz..no to gucio Senno.. ja jak pracowalam w dojczlandach..to tez mialam taka mozliwosc..
Senno..totalnie jestem niewyspana..czuwam duzo..opiekuje sie chora Osoba..aa teraz jeszcze kocurek doszedl..ajej
ulexxa
jak mam dwójke przedszkolaków i też zdarza mi się czuwać w nocy
jak mam dwójke przedszkolaków i też zdarza mi się czuwać w nocy
już prawie mi te zbóje buki i ts wygraną zabrały sobot i niedziela kicha totalna niepotrzebnie zaszalałem -rostko łysa pało to przez cieie tak ścibimy te pieniądze,a ty kąpiesz łysą pałę w nich
powiedz Senno..co dzis wysylasz na mm..?..masz jakis pomysl?..moze cos wysle..gdyz musze wybrac sie do centrum..
Senno..rozumiem Cie doskonale..przedszkolaki sa ciekawe zycia ii energiczne..wogole dzieciaczki sa..mmmla
ulexxa
nie mam pomysłu na liczby, bo ostatnio nie gram z braku funduszy na granie
nie mam pomysłu na liczby, bo ostatnio nie gram z braku funduszy na granie
ulexxa
już zdrowe, dzisiaj do przedszkola idą, w poprzednim tygodniu zapalenie gardła było
już zdrowe, dzisiaj do przedszkola idą, w poprzednim tygodniu zapalenie gardła było
Senno..to wlasnie rozrabiaczki sa okazami zdrowia..ciesz sie ze takie sa..
aa..tak paskudne grypisko panuje..musisz uwazac na dzieciaczki..
Senno..tak wlasnie skupiska dzieciaczkow..jak przedszkola szkoly ii wogole ludnosci daja takie mozliwosci wiecej..