Wpisy 1 372 297 – 1 372 396
3 lutego 2013 19:22 → 3 lutego 2013 20:10, 100 wpisów
dzisiaj też była, a potem, że tak powiem - tłumacze - byli...
amour
nie, raczej nie
300 wpisów, to nie tak często - po prostu się mijacie...
wbij może w kg Wielce Szanownej, Czcigodnej fortunaty55 - jak masz jakieś wątpliwości, co do swoich typowań
nie, raczej nie
300 wpisów, to nie tak często - po prostu się mijacie...
wbij może w kg Wielce Szanownej, Czcigodnej fortunaty55 - jak masz jakieś wątpliwości, co do swoich typowań
F.powiedziala ,ze sie odezwie po niedzieli liczby na 3 dni podala wcześsniej/
ta fortunata to tutaj widzę ma sporo asystentów od info na jej temat...
Czarownica
- a liczyłaś i l e ich t a m jest ? sądzisz - powinno starczyć ?
i każdy może sobie coś wybrać, nie ?
Oooo Panowie spostrzegawczy
dobry wieczór
- a liczyłaś i l e ich t a m jest ? sądzisz - powinno starczyć ?
i każdy może sobie coś wybrać, nie ?
Oooo Panowie spostrzegawczy
dobry wieczór
Ricardos o co ci chodzi? Do mnie pijesz , ja nie jestem asystentką i nie czekam az dostanę na gotowe / na talerzu / zainteresowala mnie ta teoria.Coś w tym jest
coś w tym jest to prawda -
odpowiednia ilość w zbiorze na przestrzeni odpowiedniego zakresu losowań
odpowiednia ilość w zbiorze na przestrzeni odpowiedniego zakresu losowań
Każda planeta ma swoj kwadrat z swoimi liczbami , ona jakoś je wybiera z tych liczb kombinuję.
To się napij i rzuć na luz
Amorku zle..popil troszke mleczka..ii nic wiecej..non stop jest na oknie taki jakiis malenki klebusek sie zrobil..patrzy na mnie martwym wzrokiem.......
ulexxa on nie moze sie odwodnić!!!! podawaj mu wodę strzykawką nawet na siłę..to bardzo wazne
ulexxa, niech go obejrzy i niech mu badania robi, bo musi wiedzieć co podać
mój kot cięzko chorował i weterynarz kazał koniecznie go nawadniać..najlepsza byłaby kroplówka
ulexxa.najlebssa odtrutka to mleko i na sile strsykawka co pare minut po troszku ok
halapek...ty znasz jedna ullexaa...i teraz opowiada gdie ona mieszka tam czy tu czy w niebiei znikamma
tak dalam mleka mu teraz..ale juz nie chce...nic totalnie nic..ii bardzo nieladnie mu z papuzki jedzie..ahjej.....
pokroilam drobniusko wolowinke...chcialby....ale nie je nic...ehhh
ulexxa mó też miał pyszczek cały w ropie ale podawaj płyny,nawet najmniejsza ilość jest ważna
po tygodniu mój zaczą jesc..najlepiej coś,co intensywnie pachnie..np.ryba wędzona
ulexxa..i no kroiłaś kiełbasa ..ty sama jadłaś ..a kociaku nie dałaś ..nie ładnie ty jedna chytruska i po kawy ide
ja podawałam swojemu nawet podskórnie glukozę...jakoś z tego wyszedł
szok..nie chce zadych zwierzatek wiecej..jaki mam stres ii ciezki czas..too nik nie wie...mam jeszcze Osobe w domu chora na raka..ojj
Greg Ja czytam miedzy wierszami , myślisz ,że gdyby Fortunata chcialaby nowy nick to wybralaby czarownica wątpie ,Wiem za to ,ze tu pare osób znalazłoby się i występują kilka jako jedna , może dla punktów???
ulexxa, ja się domyślam, mój piesek chorował parę razy, wymiotował czymś zółtym , nie jadł, też się bałem o niego, ale weterynarz dał mu leki i przeszło
mój kot oprócz tego dostawał zastrzyki z antybiotykiem i tabletki..tez strasznie to przezywałam bo nie mogłam patrzeć jak cierpi
Witam wszystkich serdecznie !
Ulexa ,wiem co czujesz .Niedawno kotek mojej córki strasznie zachorował .Też nic nie jadł i nie pił .Dostawał kroplówkę przez 3 dni i jest ok. To jeden z tych co mam na profilu .Moim zdaniem zasięgnij porady weterynarza .I jeśli trzeba kroplówkę to się zgódź .Trzymam kciuki za szybkim wyzdrowieniem Twojego kotka.
Ulexa ,wiem co czujesz .Niedawno kotek mojej córki strasznie zachorował .Też nic nie jadł i nie pił .Dostawał kroplówkę przez 3 dni i jest ok. To jeden z tych co mam na profilu .Moim zdaniem zasięgnij porady weterynarza .I jeśli trzeba kroplówkę to się zgódź .Trzymam kciuki za szybkim wyzdrowieniem Twojego kotka.
Gaju..On ma skonczone 13 lat..caly czas byl taki fit..ii mrnialczal i robil phhh...aa teraz juz nie ma nic...
ulexxa, musisz to przetrzymać, być może to zwykłe zatrucie, a jak z odrobaczaniem, kiedy kotka odrobaczałaś?