Wpisy 1 372 197 – 1 372 296
3 lutego 2013 17:47 → 3 lutego 2013 19:21, 100 wpisów
pasko ja zauwarzyłem to od razu i widać że grał ktoś na pare liczb bo dużo innych mniejszych wygranych
Halapek
To grasz tylko w dużego?
A takie typowanie np.10/10 w mm może się źle skończyć.Chyba ,że nie typujesz 10
To grasz tylko w dużego?
A takie typowanie np.10/10 w mm może się źle skończyć.Chyba ,że nie typujesz 10
i liczba dziś 4, była i nawet z poniedziałku już weszły 36.69,18,
Emerytko 46 !!! nie znasz Fortunaty i nic o niej nie wiesz,to lepiej nie pisz co ona powinna zrobić !!!!Dobre rady zachowaj dla siebie !!!! Ona ma wystarczającoą ilość pieniędzy i na leczenie ja stać !!! Tylko nie kazdą chorobe mozna wyleczyć.
eryko
a te liczby to tylko do mm, czy może też do innych gier/ lub np. numery wygrywających zdrapek
a te liczby to tylko do mm, czy może też do innych gier/ lub np. numery wygrywających zdrapek
Halapek.
Wyobraź sobie ,że trafiłeś w typowaniu 10/10 a nie wysłałeś.
I co?Nie ruszyło by Cię?
Wyobraź sobie ,że trafiłeś w typowaniu 10/10 a nie wysłałeś.
I co?Nie ruszyło by Cię?
Wodnik.
To smutne.
To smutne.
Drapku z tego co mozna zauwazyć to w tych liczbach co ona podała były chyba wszystkie do mini.
emerytka przedwczoraj miałe 7/10 a gdybym nie wywalił 9 byłoby 8/10 i jakoś nie bo moim zdaniem ts oszukuje trza go poprostu w jakiś sposób przechytrzyć
emerytko przez tyle lat ile gram na sucho w lotto miałem ze 3 razy 5/6 a w realu ani razu a przeważnie na każde wysyłam
1 371 487. eryka1 2013-02-03 (10:03)
Tez kwadraty planet maja przypisana liczbę przy sobie.
KW-Marsa to 65
KW-Jowisza 34
KW-Merkury 260
KW-Księżyca 369
KW -Wenus 175
Tez kwadraty planet maja przypisana liczbę przy sobie.
KW-Marsa to 65
KW-Jowisza 34
KW-Merkury 260
KW-Księżyca 369
KW -Wenus 175
wodnik
ale podała chyba kilkanaście albo więcej liczb, więc...łatwiej w tym zbiorze mogło się te 5/5 zawrzeć
ale podała chyba kilkanaście albo więcej liczb, więc...łatwiej w tym zbiorze mogło się te 5/5 zawrzeć
Halapek.
trzy razy 5/6 to dużo.Jeszcze nigdy nie miałam.
trzy razy 5/6 to dużo.Jeszcze nigdy nie miałam.
ja daje aje hawaje
Tak drapku !! ale ona wie z kad te cyfry brać i napisała że to jest na trzy dni,po niedzieli obiecała podac na kolejne trzy dni
poczekajmy zobaczymy!!!
poczekajmy zobaczymy!!!
ja wierze w fortunate
dla mnie dobrym typerem jest ten kto gra np. 1 zakład 10/10 na każde los. i trafi min. np. 2-3x 7/10 w każdym miesiącu; jeszcze takiej osoby przynajmnej na mp nie spotkałem; a w takim przypadku można powiedzieć że ma ponadprzeciętne szczęście i traf, fart
to że ktoś może przewidzieć przyszłość to wierze ale że liczby to raczej nie
ja pintooll 945 trójeczki
ciekawe skąd wodnik57 wie ile kto ma pieniędzy i kogo stać na leczenie...coś mi tu nieźle śmierdoli.idę się zapuszczę bo dzisiaj 11 wlazi i trzeba wykorzystac.miłego i trafnych wszystkim.
A ja nawet sama sobie nie wierzę.
Fortunata nie przewiduje tych cyfr co podaje ona zaglada na mapki nieba i spisuje pozycje gdzie aktualnie znajdują sie planety i to sie sprawdza.
a ja wierze w wiare wierzących karwa
aczkolwiek koperfild niby przewidział ale jego terz stać żeby przekupić ts
Z tego co mi mówiła to bez problemu mozna znalesc to w internecie, tylko trzeba wiedziec jak to dodawać.
W kazdym badź razie dla mnie to czarna magia.
W kazdym badź razie dla mnie to czarna magia.
W siebie wierzę,ale sobie to już nie .
drapek ja mam szczescie do parzystych zdrapek ale 11 zapamietam przy nastepnym ciagnieciu
Idę sobie
ja wierzę że wieczorem trafię choć 5/6 w mm, a jak nie trafię ....?
ja wierze w czarnego kota ......że jak go przejedzięsz to szczęście
kto nie było pokazane foto profil np kupony jaa ettam po co mam wierzyć i no dobra znika..
Marek
drapekk..
bedzie podział tu jak w rządzie
ja juz od razu zapowiadam na samolot nie wsiadam nie wciagniecie mnie
halapekk ..czarna lala czyli cucu murzynka.. nie wolę wziąć
zapuściłem 11,19,74 x2 ale jakoś bez swędzenia łapy.pewnie pukon odjedzie ekspresowo do kosza(lina).ale co tam.cały styczeń karmiłem skarbone piątakami to zaszalałem.
drapek ..ja nie zboczuch mam teraz 3 cm ..nie wole dłuugaa rur oi i uciekam..
ooo,o ooo,o
Ja uwielbiam ją, Ona tu jest,
.................
oczywiscie mowa o kumulacji
.a te liczby wyczytałem z puszki piwa na 22
4 , 10 , 12 , 15 , 18 , 24 , 38 , 44 ,48 , 54
4 , 10 , 12 , 15 , 18 , 24 , 38 , 44 ,48 , 54
.
Co 3 dni będe wam podawał jak będe pił browarki będe odczytywał i pisał wam
Co 3 dni będe wam podawał jak będe pił browarki będe odczytywał i pisał wam
.
To nie takie proste piwsko chlać karzdy potrafi a odczytać ? Hm ? Musi tu być odpowiedni uklad puszek aktualnie mam puszki samca ŹUBRA
To nie takie proste piwsko chlać karzdy potrafi a odczytać ? Hm ? Musi tu być odpowiedni uklad puszek aktualnie mam puszki samca ŹUBRA
triset
a ty będziesz podawał ile kółek cebuli/ lub plasterków pomidora/sera itp. jest w makdonaldzie lub bigmakdonaldzie
a ty będziesz podawał ile kółek cebuli/ lub plasterków pomidora/sera itp. jest w makdonaldzie lub bigmakdonaldzie
.
Hehe
Hehe
a jak ktoś chce z breloczka od lotto i do lotto, to zaraz zapodam
miłego wieczoru
drapek,coś w tym musi być.mój tel ma te same cyfry.atakujemy ts!
witam dzis ts pada
2 6 7 10 18 21 25 27 31 41
42 46 50 54 59 64 67 71 73 74
2 6 7 10 18 21 25 27 31 41
42 46 50 54 59 64 67 71 73 74
Witam wszystkichPrzyznaję , ze tez bylam sceptyczna co do Fortunaty ale ona ma racje i tez się zagłębiam w tą wiedzę , nie wiem jeszcze jak dobiera liczby z tych kwadratów , czy chodzi o połozenie w danym dniu wzgledem ziemi ,muszę to rozszyfrować !
niedługo nie będą potrzebne mapy.coraz więcej wróżek od kwadratów mamy a ts i tak robi nas w kółeczko!
ta ja kiedyś spisywałem z tablic rejestracyjnych i terz ,,uj z tego
Witam wszystkich w niedzielny wieczór piszących i śledzących
Czarownico o jakich kwadratach mówisz i gdzie ich szukać
Czarownico o jakich kwadratach mówisz i gdzie ich szukać
halapek one mają określony czas wejścia na czat, rano i wieczorem hehe,