Wpisy 1 371 697 – 1 371 796
3 lutego 2013 13:18 → 3 lutego 2013 13:37, 100 wpisów
halapek..taka co wiecznie dymu szukała i miała już 1000 banów i ma 200.000 ników
tomus...no karwa za późno,ja siadam do kompa o 12.30 góra o 13 to się nie dziw że,za późno
tommuś...nie, nie tylko takdostane ślepakiem po oczach i kto mi to zdejmie
halapek>> lepiej 77 się nie interesuj. Bo jak wzajemność nastąpi to możesz żałować.
giorgio nie dzieciątko tylko dzieciątka i nie wiemy bo nie chcemy.
Monet..no jak z tamtej strony zbytnie zainetresowanie nastapi to można popaść w depresję
Fajnie Lila ale trojaczki się dobrze chowają.na razie spadam.Lila Jak pojawi się tu mag..,Gała,Andromeda to proszę pozdrów.Tym razem mój mundurek czeka na mnie i w drogę!
lilcia w piątek była na konsultacji lekarskiej i teraz ma wizytę do onkologa
mala..moja teściowa też jutro do szpitala.Jakiś krwotok z nosa ma nie do opanowania i jutro musze ją zawieść
mala..no nie wiadomo.Była u lekarza,coś jej tam wypalał ,wróciła do domu i znowu chlusnęło aż buziom poleciało.Ech szokMam nadzieję że,to nic poważnego,mają robić badania,prześwietlenie i się okaże co tam ma
lilcia a wiesz, że mojej niedoszłej teściowej robili coś podobnego z tym wypalaniem, miała coś z ciśnieniem i nagłe ataki krwotoczne z nosa
amour..poczekaj,jak idziesz na dłuższy spacer t weź mojego lamora tez
mala...moja też ma coś z cisnieniem ale jak o cokolwiek pytam to nic nie chce powiedzieć ,myśli że ma cholera 30 lat
HARTGE później wejdę to pogadamy jak będziesz, wymienimy się muzą