Wpisy 137 094 – 137 193
29 lipca 2010 18:03 → 29 lipca 2010 20:08, 100 wpisów
Teraz tak, jeśli można,zapytam nieśmiało??Darku, a tak bez tych okularów by można???zaraz odpowie: dać palec chcą całą rękę
nie, nie ..obecna nawet przytomna
))))

nie, nie ..obecna nawet przytomna
))))Dodano wpis w księdze gości użytkownika sam9
Dodano wpis w księdze gości użytkownika kasia831
No miłe Panie było miło wesoło fotka zmieniona dajmy szanse innym odważnym.Pozdrawiam i czekam na gg na odważnych.Papatki

nasz ricardos juz sie odprawia na lotnisku.w sms podal numer rejsu 51-42 i dodatkowo numery stanowisk odpraw 31,32,33 byc moze trzeba to skreslic wedlug niego.to co ryzykujemy 31,32,33,42,51?
trochę żartem..... bo..bo.. nie mogę się przepchnąć...Darek zastawił wlot
))
))pilka napisz ricardosowi niech na wolnocłówce zakupi odpowiednie szkliwo.na spotkanie nasze jak znalazł.pozdrow go i zycz pomyslnego lotu.

Mag.. . ???????
Co się stało? Dlaczego jesteś taka smutna na tym zdjęciu???
Co się stało? Dlaczego jesteś taka smutna na tym zdjęciu???
Witam serdecznie.mag..witaj to inni mogą wiedzieć jak wyglądasz a ja mam się obyć smakiem!Pozdrawiam wygranych i zawiedzionych!Powodzenia wieczorem dla wszystkich
chcialbym kupic ubranko dla swego malca z kapturkiem ale cholerka zapomnialem rozmiaru.
witam jutro wyśle kupon multi multi na chybił trafił w kolekturze
gdzie padły 4 szóski w dużym lotku i zatypuje na stronie na dwie godziny.

gdzie padły 4 szóski w dużym lotku i zatypuje na stronie na dwie godziny.

tola tylko że jestem sknerą i mam chęć zagrć na 40 stawek ale coś mnie"odciąga" i wysyłam pojedyńczą stawkę i potemżałuję że nie posłałem za większą
mag..
jesteś jeszcze bo jak cię nie ma to idę robić robótki ręczne!
jesteś jeszcze bo jak cię nie ma to idę robić robótki ręczne!
a gdzie jest pampers???

mag.. jest mi miło i cieszę się ,ze jesteś jakie prognozy na dzisiaj,górna półka czy dolna?
coś nudno tu jest

korona by z głowy spadła gdyby ktoś napisał pare słów do kogoś nowego

poproszę jeszcze raz
siemka multimaniaki