Wpisy 1 368 805 – 1 368 905
1 lutego 2013 22:59 → 1 lutego 2013 23:27, 100 wpisów
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 80 000 zł
krzysio...nie kabusiujmusisz wszystkim mówić, że ja taka stara
miki..no pewnie
ale ilesz można czekać... już 18 lat i nic konkretnego

ale ilesz można czekać... już 18 lat i nic konkretnegoamour...dawno mówiłeś 23 ..pózniej 27 ..a teraz opowiadasz 25.. tak nie mozna oszukałeś ..
krzysio 23 mówiłem 2 lata temu hehe, 27 nigdy nie mówiłem, że mam
Witam wszystkich ja na chwile Pasko jak znajdziesz chwile czasu zajrzyj na Forum i temat powazne pytania do ciebie Wszystkim dobrych typowan i spokojnej nocy
halapek...na to nie ma mocnych, a ni zadnej gwarancjiłut szcześcia
Dopisano wygrane kaskada
Dopisano wygrane jokera
amour ..no dobra jasne .. ja juz stary jestem teraz muszę oblicze MM przy kompie i uciekam..
jocia to poskacz po wynikach Multi, Lotto, Mini Lotto, Kaskada, itd. i zobacz gdzie jest problem
ok. ale napisz jeszcze czy problem jest tylko z Multi Multi. Ja mam Firefox 18 i jest ok.
Pasko, ten cholerny AOL wpierdziela się na każdej przeglądarce, podobnie jak jakiś Toolbar i inne ku..stwo. Oni za wszelką cenę chcą, żeby wykupić ich subskrypcje. Tego dziadostwa trudno się pozbyć !
ksings czy tam sgnisk..wali ci totalnie na lepetyne czy co..
wstawiasz takie linki-wpis nr.1368868..troche kultury by sie nalezalo nie wstydzisz sie!!!! i piszesz jeszcze
do kobiety???..P.Pasko wpisy tego osobnika sa ponizej krytyki..!!!
wstawiasz takie linki-wpis nr.1368868..troche kultury by sie nalezalo nie wstydzisz sie!!!! i piszesz jeszcze
do kobiety???..P.Pasko wpisy tego osobnika sa ponizej krytyki..!!!
Kiedyś, od chyba września, ciągle właził mi program Mac Affe, czy jakoś tak, i wciąż mnie straszył, że substypcja nie będzie już dostępna od 8 stycznia. Nie odzywałem się w ogóle - i w końcu się odczepili po 15 stycznia.
Monsiu: no to prawda. Najgorzej jest z Internet Explorerem.. on to zaraz się prosi o jakiś dodatek.
Monsiu
to żaden kłopot
większy kłopot na tej stronce,to jest Lil;a
kręci ludźmi zwyczajnie,burakami,co nie mają swojego zdania.
to żaden kłopot
większy kłopot na tej stronce,to jest Lil;a
kręci ludźmi zwyczajnie,burakami,co nie mają swojego zdania.
jocia: no nie mam pojęcia czemu tak się działo na Twoim firefox, ale dodałem jeszcze jedno ograniczenie na szerokość tabelki z wynikami i cieszę się, że pomogło.
jak gdzieś jeszcze ktoś widzi, że coś się rozjeżdża lub nie do końca wygląda jak powinno, to dajcie znać.
P.Pasko widze ze moj wpis jest bez odzewu z Twojej strony..
ale widocznie jest to blachostka..gdyz nie odpowiedziales mi jak widzisz takie wpisy??
ale widocznie jest to blachostka..gdyz nie odpowiedziales mi jak widzisz takie wpisy??