Wpisy 1 365 961 – 1 366 060
31 stycznia 2013 20:42 → 31 stycznia 2013 21:02, 100 wpisów
Emeriti..zycze ojjj wygranej....ja mam na sobote wyslane..adzis jeszcze na biegu w drodze powrotnwj wyslalam na mittwoch tez..
Hartgue ale too mam teraz wylaczyc.. godzille ..zeby tak robic czy jak?..ma too isc na explorerze?..hmm
boziu..nie mam pojecia oo necie..kurna noo..
boziu..nie mam pojecia oo necie..kurna noo..
lili ogólnie pochodzę war-maz ale dom pobudowałłem maz.tylko że tymczasowo tam nie mieszkam
lili Raczej nie ale remoncik trzeba zrobić w domu dużo wody nie było ale na podwurzu 0.80 cm
Ulexxa po zainstalowaniu wyłącz przeglądarkę i włącz na nowo powinno chulac wszystko
halapka...To dobrze że,dużych strat nie ma.Pamiętam powódź we Wrocławiu,ja pirtole kiosk RUCHU płynął w uj ulicąByłam wtedy na urlopie w Polsce.Teraz się śmieję ale wtedy to nie było śmieszne
JAK TO DOBRZE MIEC TAKICH ZNAJOMYCH CO CI W chorobie i zdrowiu pomoga
kolorowa....pomogło trochę?Tylko to musisz robić chociaż dwa razy dziennie przez kilka dni.
dobra milusinscy..too stleniam sie na chwile..co bedzie to bedzie..cos poeksperymentuje..mowilam zem zielona w necie..jak ogor..
halapka..teraz juz mieszkam w Polsce od kilku dobrych lat ale wtedy mieszkałam w Szkopach
kolorowa..no trochę trzeba,bo karwicy można nad tą michą dostać ale przynamniej człowiekowi się lepiej robi
tomek...co mam pamiętać?i co się karwa ulexxie zepsuło? Ona chyba jednak naebana jest
kurna noo..wylazi mi tuu taki siwy klocek jak..lego ale nie chce zrobic co ja chce..ojej
z tel.pisze.wiec bez emot ikonek,ale wszystkim kobietkom gorace buziaczki
http://www.youtube.com/watch?v=jZKe9l47ci8
sam nie wiem czy sie smiac czy co
sam nie wiem czy sie smiac czy co
lila ..ja nic nie moja wina co miałem w kleje foto profil diablica ..to fioła kazała ..jak jeszcze raz potrzebują ..ja wkleje foto mocne xxx rur i ci.p.. i znikowa