Wpisy 1 365 861 – 1 365 960
31 stycznia 2013 20:16 → 31 stycznia 2013 20:42, 100 wpisów
Andrulko..ale ja teraz pisze z "godzilli"..aa chcialabym z powrotem exploera..
ulexxa to jeszcze raz co chcesz zrobić? co nie chodzi i o co dokładnie chodzi? Co nie chodzi? bo chyba źle Cię zrozumiałam
Brrrr.Po takim zimnym śniegu.
halapka,, ta zadzior rzuca sie na nogi i wykonuje ruchy posuwisto zwrotne
Michellex.
U nas już przestało padać.
U nas już przestało padać.
fiolka jak by mu pszyszło pobawić się z moim maxiem to by tygrysiątka nie było
Fiolka.
dzisiaj było 7 stopni wspaniale jeden dzien ..jutro upadłość rośnie mrozuu 4 stopni bez słonce nie bedzie świeci na ziemię i uciekam..
Fiolka.
Ja wiem co działa.
Ja wiem co działa.
szlag by trafil..jak cos potrzebujest too nie ma..ale jak ciebie potrzebuja to na bacznosc..szlus nie ma..od teraz wiecej nie bede juz pytac sasiadow..egal mi to
Emeriti...halllllo
Emeriti...halllllo
krzysio...to dla Ciebie bez znaczenia jaka pogoda, bo Ty cały czas xxx baje oglądasz
Pogoda do bani,to może z wygranymi odwrotnie?
fioła..
Ulexxa.Witaj
wczoraj łila poleciła mi inlahalacje ,,, i zaraz sól bochenska bede wdychac ...
fiolka ..malamuty bardzo fajne psiaki stosowane do zaprzęgów górskich bardzo łagodne i bardzo lubią dzieci ///nie pożerać///
ja mam goldenamam psa, którego ja musze bronic jak przyjdzie co do czego
halapka...za płotem sąsiad ma nowofunlandke i wyobraź sobie że to najlepsza kumpela tygrysa
mich...ja kiedyśmiałam boksera-leniwiec jakich mało, jak spał to mogliby z chałupy wszystko wynieść
fiolka...mój tak samo, a na dworze jak go ktoś atakuje to ja musze walczyć, bo on nic nie obroni nic a nic
Ulexxa
Grałam,grałam.Ale lotto de jeszcze istnieje,to znaczy nie położyłam
je na łopatki.
Grałam,grałam.Ale lotto de jeszcze istnieje,to znaczy nie położyłam
je na łopatki.
Hartgie..jest tak..wlacza sie tylko glowna stroona..aol.de
ktora mam jako startowa..ii caly czas sie kreci koleczko..jak chce wejsc na inna strone to jest biala strona..nic nic wiecej..
ktora mam jako startowa..ii caly czas sie kreci koleczko..jak chce wejsc na inna strone to jest biala strona..nic nic wiecej..
fioła ..teraz piiiknaaa foto diablica sexe ..i znikam.. po kawy
Krzysio.
A ten diabeł obok-to Ty?
A ten diabeł obok-to Ty?
Ulexxa
http://www.java.com/pl/download/windows_xpi.jsp?locale=pl
http://www.java.com/pl/download/windows_xpi.jsp?locale=pl
fiolka.... pytam poważnie mam tam dom tylko musiałem się tymczasowo przeprowadzić bo miałem powódz