Wpisy 1 365 615 – 1 365 714
31 stycznia 2013 18:15 → 31 stycznia 2013 19:29, 100 wpisów
halapka ,,,widzisz ja nie uciskam ...
tylko moge taak
ulexxa..haaaj
i mała..
i dobra teraz zamykam. oczy
tylko moge taak
ulexxa..haaaj
i mała..
i dobra teraz zamykam. oczy
krzysio nie wiem co musiałabym zrobić, żeby dostać buziaka od Ciebie
Malus..taa ale coz ja ostatnio to jestem..jak maszyna prawie..
wstaje..robie to..pozniej to..jeszczepozniej cholera..jeszcze too..ehhh tak wskrocie aa zaraz sie u mnie zaczyna..pampersownia..
wstaje..robie to..pozniej to..jeszczepozniej cholera..jeszcze too..ehhh tak wskrocie aa zaraz sie u mnie zaczyna..pampersownia..
ulexxa współczuję, u mnie nie ma pampersowania, choć trudne chwile przeżywamy bo ciągle z wynikami coś nie tak a tu jeszcze na głowie obowiązki w pracy
nieeeeeee
nieeeeee....
mała ...damian chce mówić taaaaaaaakkk...
Malciu..bylam z Osoba chora w de. na wszelkiich badaniach..
kurna rokowania sa..nieciekawe..oj wrecz zle..
kurna rokowania sa..nieciekawe..oj wrecz zle..
witam chcialbym dzisiaj wygrać
mam takie liczby 04 10 13 17 23 26 42 43 55
mam takie liczby 04 10 13 17 23 26 42 43 55
w multi multi telefon mi sie zespuł i chciałem mieć 50zł
------
------------------------
------------------------
mała ..damian młody ..grzeczny spokojny bez urazy ..ja tak widzę
ja troche zle zachowuję..i znikam...
ja troche zle zachowuję..i znikam...
krzysio to tym bardziej powinieneś dać buziaka a damian też nie jest taki grzeczny, to tylko pozory
Malenka dziekuje..Twe emotki odzwierciiedlaja wszytko..
jest mi ciezko..ale coz musze sily zebrac gdyz inaczej
siebie pograze w jeszcze wiekszym..stresie ii nerwowce..
ahh..dziekuje
jest mi ciezko..ale coz musze sily zebrac gdyz inaczej
siebie pograze w jeszcze wiekszym..stresie ii nerwowce..
ahh..dziekuje
ulexxa ja piszę i udaję, że jest wszystko ok, staram się żyć normalnie bo tylko tak mogę funkcjonować (udaję, że żyję normalnie) a w środku ból nie do opisania
Ciekawostka pogodowa.. .
Nad Niemcami przechodzi front atmosferyczny z... burzami. Niedługo dotrze do Berlina, a za około 2 godziny dotrze do Polski.. . Uważajcie, bo może wiać huraganowy wiatr.. .
-----------------------------------------
Nad Niemcami przechodzi front atmosferyczny z... burzami. Niedługo dotrze do Berlina, a za około 2 godziny dotrze do Polski.. . Uważajcie, bo może wiać huraganowy wiatr.. .
-----------------------------------------
Ulexxa.. .
-------------------------------
-------------------------------
Malciu..too tak samo jak ja..
(napisalas tak ze mii sie skorka na cialku..zgezila..boo czujemy tak samo..
(napisalas tak ze mii sie skorka na cialku..zgezila..boo czujemy tak samo..
mała ..dobra jasne ..jeden raz dam ii ide drugie strony www
szukam jednej piosenki..kurna noo..komp mi nie chce wejsc na explorera..coo sie dzieje?..zna sie ktos na tym???
jestem teraz na mozilla firefox..ale dzialanie nie zadawala mnie..oj co zrobic..hmm..doradzi ktos???..
jestem teraz na mozilla firefox..ale dzialanie nie zadawala mnie..oj co zrobic..hmm..doradzi ktos???..
ulexxa
mala557
Wędrowca netowy
mala557
Wędrowca netowy
uleexxaa...i no haaaj ja nie lubię explorera bo to jest nie ma ulubiona wwww np zapamietania wwww i jeszcze stare wygląd
ja ty tylko firefox ..wersja 3.6.28... inne nie interesuje programy i spokooo..i znikam..
ja ty tylko firefox ..wersja 3.6.28... inne nie interesuje programy i spokooo..i znikam..
Albin.. .
---------------------------
---------------------------
Malciu..wlasnie ze zapomnialam tytulu..ale jest z de.
slyszalam ja tam czesto w tv. ii kurna musze ja sobie przypomniec....ale ide teraz z Florcia na spacerek krotki..boo pogoda pod psem
moze sobie przypomne..nuce ja czesto..ale tuu na mp. nie mam jak zanucic..ha ha
slyszalam ja tam czesto w tv. ii kurna musze ja sobie przypomniec....ale ide teraz z Florcia na spacerek krotki..boo pogoda pod psem
moze sobie przypomne..nuce ja czesto..ale tuu na mp. nie mam jak zanucic..ha ha
HARTGE
dobra..do zaraz musze z sunia wyjsckac..ehh leje na dworze aa ona ciagnie mnie jak pognieciona..
Marku witanko..
Marku witanko..
danian ..czemu nie chcesz przyjechać...takkaaa mała zaprasza na kawka i tez czeka zboczka na lody w nocy tylko jeden dzieni teraz juz nie mpatrze chata i znikam..
damian ...tak tak dobre i pychaaa ..
Ulexxa.. .
Dziśiaj jest Międzynarodowy Dzień Przytulania.. . To święto jest obchodzone 2 x w roku, w styczniu i 24 czerwca.. .
---------------------------------------
Dziśiaj jest Międzynarodowy Dzień Przytulania.. . To święto jest obchodzone 2 x w roku, w styczniu i 24 czerwca.. .
---------------------------------------
Sylwia co u Ciebie ? rzadko bywam na MP teraz nie jestem w temacie zbytnio
Damian a u mnie nic ciekawego, życie się toczy, większych wygranych braka jak u Ciebie?
Sylwia w sumie to nic się nie dzieje o to chodzi, żadnej diametralnej zmiany powoli do przodu
Sylwia a jeśli chodzi o wygrane drobnicowe nie dadzą wygrac nygusy
Sylwia MM to odpuściłem chyba że najdą liczby na razie nie gram natomiast na dziś postawiłem lotto + i mini
chce wygrać
mam juz multi multi
halapka...
a Ty tylko o 69 myślisztaaa było dzisiaj w południe i może wieczorkiem też wleci
a Ty tylko o 69 myślisztaaa było dzisiaj w południe i może wieczorkiem też wleci
.
.
.31 32 parka i
.
.31 32 parka i
04 10 13 17 23 26 42 43 55 i mi takie nie wpadną
8,12,25,31,37,60,63,79 8,14,32,45,51,67,73,78 2,7,23,46,49,55,64,70 moje 3 ósemeczki
.
.
.31 32 20 27 54 55 58 70
.
.31 32 20 27 54 55 58 70