Wpisy 1 364 808 – 1 364 907
31 stycznia 2013 12:20 → 31 stycznia 2013 12:40, 100 wpisów
fioła..albo fiocha..
fiolka...to jak wszystko żrą to lepiej nie kupuj jajek bo będą wypróżniać się kulkami
fioła...dobrze przyszłaś chata ..teraz gapie www wiocha.. i znikam..
lila ...F odrrotnie W
fiolka
Lila
Wiem, że to nie jest śmieszne, ale twój dzień urodzenia to w ichszym kalendarzu dzień nr 77 Jego nazwa to Czerwona Krystalicza Ziemia tj. 42,51,36. Ten kalendarz jest krótszy od naszego ma 260 dni w tej chwili mamy dzień nr 248 czyli na taki sam jak data urodzenia chwilę jeszcze poczekasz
Lila
Wiem, że to nie jest śmieszne, ale twój dzień urodzenia to w ichszym kalendarzu dzień nr 77 Jego nazwa to Czerwona Krystalicza Ziemia tj. 42,51,36. Ten kalendarz jest krótszy od naszego ma 260 dni w tej chwili mamy dzień nr 248 czyli na taki sam jak data urodzenia chwilę jeszcze poczekasz
fioła...wiesz co to jest ..ona tak pokazuje dwie palec obok usta
-----
http://www.wiocha.pl/161925,Czy-ona-wie
----
znikaowa
-----
http://www.wiocha.pl/161925,Czy-ona-wie
----
znikaowa
fiolka nie mogę, bo lili sie nie podoba, ona woli mnie w długich włosach
wiesiek
skan w profilu
skan w profilu
fiolka.....kondziu to taka karwa ekscelencja i wiecznie tylko żąda
może jeszcze kiedyś zapuszczę, ale to chyba jak motor naprawie lub nowy kupie
fiolka...a księciunio chyba do tej Norwegii w tym roku nie pojedzie
kondi
U mnie też bo w pracy mam taką robótkę na wczoraj, że głowa mała Tak że głownie na podglądzie tylko jestem.
Od dzisiaj dobry klimat astrologiczny do gry. Ma potrwać do soboty. A położenie ksieżyca sprzyja Bliźniakom i Wodnikom czyli biorąc liczby z naszego źródła plus z mojego profilu dla tych znaków uzyskujemy : 20,35,48,28,31,37,8,15,22
U mnie też bo w pracy mam taką robótkę na wczoraj, że głowa mała Tak że głownie na podglądzie tylko jestem.
Od dzisiaj dobry klimat astrologiczny do gry. Ma potrwać do soboty. A położenie ksieżyca sprzyja Bliźniakom i Wodnikom czyli biorąc liczby z naszego źródła plus z mojego profilu dla tych znaków uzyskujemy : 20,35,48,28,31,37,8,15,22
lilka, mnie to wszystko pasuje, choć jak mierzyłem frak weselny i żonka mnie zobaczyła po wyjściu zza parawanu, to już wiedziałem, że sie nie rozmyśli, a jak tak , to sprzedawczyni nie dałaby mi daleko odjść
fiolka, jak nie przestanesz z tym księciuniem, to zacznę na cieie TOŁDI wołać
kondziu..nie wiem czy zdążysz skraść 40 andruliona jest szybka jak błyskawica
A ja dzisiaj nie gram w realu to w typowaniach może coś wskoczyć
wiesiek
dzieki kurcze czekam na następną i już nie mogę się doczekać
dzieki kurcze czekam na następną i już nie mogę się doczekać
A trzeba coś trafić w typowaniach żeby uratować pierwsza dziesiątkę