Wpisy 1 364 708 – 1 364 807
31 stycznia 2013 11:53 → 31 stycznia 2013 12:20, 100 wpisów
spoko nic się stało, łatwo pomylic, dobrze, ze w realu widać, ze ja to "ona"
ide robic obiadek dziecko 190 w domu...
A ja kończę kawę i wracam do by się na losowanie wyrobić i móc sobie zrobić kolejną przerwę
.
.
.
.
.
wiesiek
prawie co losowanie
prawie co losowanie
w ubiegłym roku od czerwca do grudnia 4 razy 4 wpadły tym systemem
Lila
Wg Majów każdy dzień roku ma swoją nazwę. Jak chcesz sie pobawić to tutaj można sobie tę liczbę sprawdzić http://maya.net.pl/_pl/metryka.php?LANG=pl
Ja urodziłam się w dniu o nazwie Czerwony Elektryczny Wędrowiec (czyli moje szczęśliwe liczby do gier to 48,56,51)
no a teraz to już naprawdę znikam
Wg Majów każdy dzień roku ma swoją nazwę. Jak chcesz sie pobawić to tutaj można sobie tę liczbę sprawdzić http://maya.net.pl/_pl/metryka.php?LANG=pl
Ja urodziłam się w dniu o nazwie Czerwony Elektryczny Wędrowiec (czyli moje szczęśliwe liczby do gier to 48,56,51)
no a teraz to już naprawdę znikam
w styczniu jak na razie 5 razy zagrałam i dwa razy 3
najwięcej 5333zł
.
.
.
gratulacje
.
.
gratulacje
wiesiek dzieki
dzisiaj: 4,7,9,11,15,34,37,39,42,
sama typuje
ale zauważyłam, że wygrywam w mini tylko wtedy kiedy nie ma głównej wygranej
Lila
Bo to egzotyczna astrologia czyli takie bardziej fikuśne czary mary. Tyle, że doprawione europejskim wkładem w wróżbiarstwo czyli numerologią
Bo to egzotyczna astrologia czyli takie bardziej fikuśne czary mary. Tyle, że doprawione europejskim wkładem w wróżbiarstwo czyli numerologią
Na którym mogę być miejscu jeżeli mam 220 punktów ? A na liście osoba na 100 miejscu ma 362 punkty. To dzisiaj się kończy gra na styczeń i w lutym od nowa typowanie
tak, jest więcej, ale ja poluje na 5
medusia...to jak byś miała więcej czasu to mogłabyś sprawdzić moje 3 szczęśliwe liczby? 17,09,1977bo ja na to paczęi nic nie widzę,nie wiem z czym to się je
Ale jak to sprowadzić ?
zmieniam niektóre liczby, przewaznie mam stałą 5 a 4 jest ruchoma, robię to na podstawie ostatnich 10 losowań i intuicji
kruszyna
każdy poluje na 5 ale tak realnie to poluje na 4 a jak cos więcej bedzie to będzie
każdy poluje na 5 ale tak realnie to poluje na 4 a jak cos więcej bedzie to będzie
Chcę wiedzieć na którym jestem !!!
130, 132 160 ?
ja realnie poluje na 5 hehe a 4 wpada przypadkiem
A na co liczysz w jakiej grze MM ? Ja miałem nie tak dawno 4/5 tu i realnie. Tak niewiele brakowało do upragnionego 5/5 !!!
wiesiek..baw się niunia krzyszuna ..
ja nie mam o czym gadać i pintol uciekam..
ja nie mam o czym gadać i pintol uciekam..
wiesiek
jestem zdania, że żeby coś tu wygrać, trzeba mieć farta, ale jeśli chcesz sobie miesięcznie dorobić i liczyc na 5 to trzeba zainwestować...polcz sobie prawdopodobieństwo trafienia 3,4,5....jest troche drogo ale zwraca się
jestem zdania, że żeby coś tu wygrać, trzeba mieć farta, ale jeśli chcesz sobie miesięcznie dorobić i liczyc na 5 to trzeba zainwestować...polcz sobie prawdopodobieństwo trafienia 3,4,5....jest troche drogo ale zwraca się
system 9 a w co grasz ? Ja teraz tylko będę grał w Mini Lotto !!! A po za tym wczoraj zrobiłem 42 karteczki i losowałem co wypadnie to moje liczby da coś z tego ?
krzysztof c
gram w mini systemem 9, jakie masz liczby na dzisiaj?
gram w mini systemem 9, jakie masz liczby na dzisiaj?
krzysztof..musisz karteczki zanieść teraz do zoo i dać do wylosowania jakiemuś pawianowi
fiolka
Bardzo śmieszne jestem ciekaw czy w życiu takim podejściem wygrasz w Mini ? A po za tym jakie jest u was w regionach bezrobocie ?
juz wygrałam kilka razy
krzysztof c będę miała chwilę zeskanuje dowód wypłaty ostatniej wygranej
kruszyna
zgadzam sie że jak chcesz cos grubszego wygrać to tez trzeba za to zapłacić
w systemie pełnym przynajmniej nic nie ucieknie jak trafisz
zgadzam sie że jak chcesz cos grubszego wygrać to tez trzeba za to zapłacić
w systemie pełnym przynajmniej nic nie ucieknie jak trafisz
fiolka..kup 80 jajek niespodzianek i do każdej wsadź karteczkę z numerem a dzieci niech losują
wiesiek dokładnie, nie tylko w lotto tak jest
Test MM.
01, 04, 06, 09, 10, 13, 16, 18, 20, 22, 24, 25, 27, 30, 33, 36, 38, 39, 43, 46.
................................
01, 04, 06, 09, 10, 13, 16, 18, 20, 22, 24, 25, 27, 30, 33, 36, 38, 39, 43, 46.
................................
trisetum
4 w mini kilka razy w systemie 9
4 w mini kilka razy w systemie 9
fiolka...bo najpierw trzeba zeźreć żeby później móc losowanko zrobić
Lila.. .
....................
....................
Trisetum.. .
------------------------------
------------------------------
Fiolka.. .
...........................
...........................
w mm dzisiaj pierwszy raz od jakiegoś czasu puściłam 5/5 4,9,11,36,37 myslicie, że cos wpadnie??
zaraz spróbuje wrzucic skan
zaraz spróbuje wrzucic skan
Wiesiek.. .
.................
.................