Wpisy 13 643 – 13 742
10 lutego 2008 21:34 → 11 lutego 2008 14:45, 100 wpisów
Ano,ja sem rad,Fiolko,jako piszesz,jedno Ci rzikam,ne hraj:1,2,3,odna dwa,tri,do cvrtka,pono,me se ne widi jako se wystupi.dasledanou.
Panie Matycz kochają sie to Jadzia i Jozin ,bo my raczej nie.Tylko co jest do szczęscia potrzebne miłość czy fortuna????
...i wszystkim się zdawało, że to matycz wciąż mataczy jeszcze... A to LOTTO grało:) Powodzenia dziś, pozdrawiam. (zobaczymy Orek czy pójdzie 2 czy 42 czy może obie...?:)
A teraz cisza przed losowaniem he he odliczamy czas do kolejnej porażki jak codzień Julcia - i z nowu dupsko boi ale nie od opalania tylko ujerzania kobyły w siodle ale relax był a rano żeczywistość PRACA!!!
popatrzcie ile w typowaniu jedynek jest zerówek pewnikiem z 5 z nich wejdzie na 102 co wy na to
Cześć Mario Rokito:) Myślisz, że dziś może się powtórzyć trójka 38,42,60 ?
Ja tak kocham grać na powtórki...relaxuję się przy tym:) Pozdrawiam
Ja tak kocham grać na powtórki...relaxuję się przy tym:) Pozdrawiam
Mario mnie tez pupa boli ,ale masaż wszystko wyleczy hihihihi. A cisza jak zawsze .Pozdrawiam
Nie mam passy dobrej ostatnio Orek. Gratuluję Mario za Typowania -oby tak dalej:) Cześć, powodzenia jutro:)
w lotku dziś, jak w życiu, nic nowego, nic dobrego, a jakby człowiek się głębiej zastanowił to tylko się płakać chce... do jutra, punkt 21:55...
a ja dzisiaj 3 na dobry jutrzejszy dzionek matycz nie martw się jutro będzie nowy lepszy dzień
Dzięki Sandacz za pocieszenie -gratuluję -ładnie! Pewnie, że nie da się zawsze przegrywać, myślę, że kiedyś wspólnie uda nam się rozbić bank LOTTO:) Pozdrawiam, powodzenia jutro też:)
Coś ci nie poszło ferdku kiepski co? pozdrawiam!!!
przez 3 godziny dzisiaj siedziałem nad moją unikatową analizą do Dużego Lotka... Jak we wtorek zgarnę kumulację to się z wami podzielę wiedzą, jak nie to i tak nie ma sensu...
Paeta ja nigdy nie miałem brata :
ponieważ jest nas dwóch musimy się czymś różnić.Jak bracia K.......sam to napisałeś Czy myślisz że mój ojciec coś spłodził , o czym mi nie wiadomo ??????????????
ponieważ jest nas dwóch musimy się czymś różnić.Jak bracia K.......sam to napisałeś Czy myślisz że mój ojciec coś spłodził , o czym mi nie wiadomo ??????????????
To była przenośnia........ ot,taka.......literacka Pozdrawiam,i gratuluję zdobytego pucharu.Zyczę dalszych sukcesów na polu poetyckich wyzwań.
http://www.multipasko.pl/typowania/jozin_z_bazin/ml/pewniaki/
Dobrze, że nie gram progresją na pewniaki, bo bym się wyżył chyba na Jadwidze:) Jadźka wróć!
Dobrze, że nie gram progresją na pewniaki, bo bym się wyżył chyba na Jadwidze:) Jadźka wróć!
JOZIN jak mam wracać jak ty na mnie zły jesteś .Dałam Tobie wczoraj popalić .2 nie wpadła powiesz ,że to moja wina.Kocham Cię ale.....
Gram i gram i nie mogę wygrać ,kto mi pomoże ???
krakowianko,my wszyscy gramy i nie możemy jakoś wygrać 10/10,ale chyba nikt nam nie pomoże.Tu potrzebny jest 1 szczęścia łut.Jeśli go się niema to lepiej w ogóle nie grać.Powodzenia i życzę ci jednego szczęścia łut,może go znajdziesz,bo my na razie na niego ni natrafiliśmy.
szukam pomocy a ty nic
Pomoc, znajdziesz w dziale typowania.Tam typują najlepsi i z nich możesz.wybrać liczby do skreślenia.Miedzy innymi są tam moje typy.Powodzenia.
JOZIN TY CHOLERO GDZIE JESTEŚ,PEWNIE SIĘ ZAPIŁEŚ BO 2 WCZORAJ NIE WESZŁĄ.
Przecież liczb ci nikt nie poda - gdybyśmy umieli je przewidzieć to wystarczyłby tydzień i już żaden z nas by nie siedział na tej stronie tylko na Karaibach :)
Beezqp - jak tam prgnozy na DL?? :):D Ja narazie mysle + na numerek dzisiaj :D
wczoraj siedziałem jak chory psychol do 2 w nocy żeby coś wydukać z moich tabelek... potem śniły mi się dziwne rzeczy
karkowianka - ile liczb potzrebujesz?? 10?? moge sie postarac wybrac najbardziej prawdopodobne ktore wpadna ale x PLUSEM! Jesli chcesz?? Nie zajmuje sie ML a czasme cos konkretnego wejdzie.
maniek50 a mnie podaj 4 liczby i zeby wpadły oc dwie :)
eeellaaaa - ok zaraz ci podam tylko pomysle chwilke ale pamietaj proroiem nie jestem :)
ok maniek bo mi ostatnio zle idzie nie martw sie jakby cus to reklamacji nie bede składac :)mnie sie podoba 2,18,52,29 ale mój ostatni pech nie wskazuje na wypadnięcie ich:)
JOZIN TY MNIE DZIŚ CHYBA PRZELECISZ Z 2 JAK TYLKO WPADNIE , WRACAM DO CIEBIE
Oki, Jadźka 2 razy Cię przelecę, tylko wróć!
eeellaaa - masz ode mnie szosteczke:)
1,36,41,46,58,78
Jak nie wejdzie to przepraszam ale kusza do puszczenia:)
1,36,41,46,58,78
Jak nie wejdzie to przepraszam ale kusza do puszczenia:)
maniek ja stojące ty latające wymieszam i moze cus z tego bedzie nie dziękuje bo zapesze :))))
liczby stojace sa najgorsze wedlug mnie dlugo sie czeka ale po pewnym czasie wpadaja zazywaczaj jak ich sie nie pusci multi jest zdradliwe:)
no tak z tym to masz racje.Ja juz długo męcze te 2 i teraz szkoda mi odpuscic ale moja cierpliwosc jest juz na wykończeniu:)
pamietam ze 2 i 80 kiedys ladnie chodzily teraz zaprzestaly. Ale masz racje szkoda odpuscic bo moze akurat dzisiaj wejdzie tego Ci zycze z calego serca :)
Ja to multi odstawilem na bok.Teraz bardzej gram w Numerka i DL ale od czasu do czasu puszcze sobie ta dziesiatke z plusem i 8/10 z plusem mialem:)
Hej,MANEK 50 to fakt,często się zdarza,że jak nie wyślemy to coś tam pada
no wlasnie OPA duzo ludzi wysyla liczby najmnej padajace a ja na tym korzystam i puszczam chodzace i powtorkowe zazwyczaj:)
a ja dla odmiany gram tylko w multilotka :-)
skupiłem się na jednej grze.na dziś ciekawymi przedziałami są 15-19,spory deficyt mają środkowe czterdziestki 44-47.siedemdziesiątki nieco osłabły
skupiłem się na jednej grze.na dziś ciekawymi przedziałami są 15-19,spory deficyt mają środkowe czterdziestki 44-47.siedemdziesiątki nieco osłabły
No ale parzcie 1i3 cały czas lata a 2 pomiędzy stoi az tyle to normalnie nienormalne jest jakieś.Ja to juz chyba ze sentymentu je puszczam bo dalej nie czuje zeby padło to juz 18 bardziej mnie przekonuje ze stojących.
No opa ja własnie gram na jedną liczbe ale jak sie robi tak gorąco jak teraz to potem rozkładam na jakies 4 liczby a czy ma sens hmm no ryzyko jak kazde inne chyba.
no teraz to bardziej graja na 1 liczbe z plusem:) 88zł do wygrania wy7da 5zł a nie trafi lusa tylko inna to ma 4 zl czyli 1 zł do tylu:)
ja dziś wysyłam jeden zakład z wszystkimi najdłużej czekającymi, ale z czystej ciekawości. a dwa wyślę przemyślane w poszczególnych ośmiu przedziałach.
Opa nie wiśta wio tylko rób coś w tym kierunku.Matycz spowiedzi słucha to może też coś nam podpowie hihihi
jak ktoś lubi zabawę to można je podnieść o 1 do góry lub dać do dołu o 1
Ja juz na dziś nic nie wymysle bo mi sie za duzo liczb na dziś podoba
narazie nie mam bardzo dobrych pewniaków,musimy czekać,ostatnio były 16 stycznia,także sami widzicie jak nie jest łatwo,ja czuwam...ty się nie boj...
ja mam problem z dobraniem, ale strasznie mi się "56" rzuca w oczy
Opa Twoje manka moje normalnie juz głupne a ja mam na progresji to nie moge ich az tyle dac wescie sie zdecydujcie góra na 5 liczb hhe:))))
Słyszeliscie? Powstanie jakaś nowa gra w lotto, dużo kasy do wygrania- zakład 2 zł.
Na dzisiaj chyba jakiś ,,tasiemiec,,może 54,55,56,57
Na dzisiaj chyba jakiś ,,tasiemiec,,może 54,55,56,57
u manka mi sie podoba 41,78 u opy 33,63 cholercia juz sama nie wiem no
ooo FIOLKA,ja miałem na myśli 52,53,54,55,56,takie mi się ustawiły w sobotę
eeelllaaaa - spokojnie wybierz to co Ci sie podoba:) i zagraj rozsadnie zebys duzo kasy ne wtopila!! nie ma co szalec!! o to lotto chodzi zeby jak najwiecej wyslac a nic nie wygrac!
Do wpisu 13716,
Czyżby, wielce szanowny Totalizator,z nowym Zarządem potrzebował jeszcze więcej pieniędzy na pensje dla nowych członków zarządu i uruchamia nowy rodzaj gry,aby łowić w swoje sieci nowych naiwaniaków .Czy wiesz o tym coś więcej Fiolka,czy to tylko wczesny żart na PRIMA-APRILIS.Pozdrawiam.
Czyżby, wielce szanowny Totalizator,z nowym Zarządem potrzebował jeszcze więcej pieniędzy na pensje dla nowych członków zarządu i uruchamia nowy rodzaj gry,aby łowić w swoje sieci nowych naiwaniaków .Czy wiesz o tym coś więcej Fiolka,czy to tylko wczesny żart na PRIMA-APRILIS.Pozdrawiam.
Jeśli mogę się wtrącić,spółka prowadzi strategię jak każda...widocznie za mało zarabiają
Biedaki,szkoda mi tych z zarządu Spółki,tak mało zarabiają,chyba Ci nowo wybrani.O jejku,jejku....
Nie wiem dokładnie ale któraś gazeta to opisuje, tak mnie się obiło o uszy w TVN24 siedząc nad analizą liczb.
Prawdopodobnie,coś kombinują za multilotka z plusem,który się nie sprawdził i coraz mniej ludzi w to gra,a 10+ nie było do tej pory.
ale myslę że nie w tym rzecz...każda firma chce podnosić swoje zyski i obniżać koszty,jak byście zarabiali 3000 to kazdy wolałby zarabiać 5000 lub 7000,chyba nikt nie zaprzeczy
jakby nie patzrec totalizator potzrebuje nowej gry. Ale sam to wszystko spieprzył bo podywyszyl cene zakladow DL i ML i ludzie mniej graja.Chociaz z drugie samej mniej zakladow mniej wygranych a zyskie ta same co byly dla totka:D
nikt nikogo nie zmusza na siłę do grania,tak samo do picia czy palenia,do kogo mieć pretensje,wiadomo że nie jest łatwo wygrać,chyba każdy o tym wie