Wpisy 136 143 – 136 242
27 lipca 2010 20:38 → 27 lipca 2010 21:49, 100 wpisów
Dodano wpis w księdze gości użytkownika rico
gdzie sie podziały te wszystkie kasie,mysie,pysie,marcysie i inne patysie.tu nawet rozmowa sie nie klei i nie trzyma kupy ani d...y

pampers bioliczby sa korzystne tylko nie morzemy trafic w dziesiatke
ja predzej trafie w kalendarz jak w ich dziesiątke a z żoną i bliżniakami to nawet z plusem
goga,myśl pozytywnie i graj rozsądnie na razie jest w porzo...
jeszcze sobie trafimy w punkt czyli w samą dychę

jeszcze sobie trafimy w punkt czyli w samą dychę

bartek102 nie tak ostro bo jak moja ostatnio chciała zaszalec to juz nie działał

ale jak to mówią dzis lottomat jutro bankomat
ewentualnie dziś lottomat,dziś scianomat

ewentualnie dziś lottomat,dziś scianomat

Łoj szalała,szalała...........
ale już nie bedzie, ale już nie bedzie, bo w MM wszystko przegrała>>>>>>>>eeeeechhh

ale już nie bedzie, ale już nie bedzie, bo w MM wszystko przegrała>>>>>>>>eeeeechhh

jak wyskoczy dzisiaj wielebna @ to też zaspiewamy szalała,szalała i gów....ne kulki wylosowała

DZISIAJ O GODZINIE 14:00 TRAFIŁEM 3/10 Z PLUSEM CZYLI 4 ZŁOTE. ALE MOŻE WIĘCEJ TRAFIE O GODZINIE 22:15. TAK CZY INACZEJ ZYCZE WSZYSTKIM DUŻO TRAFIEŃ.

goga strzelam...na sucho nie s... puszczone 2,5,7,9,11,13,16,20,25,30
motylek najlepszy system mają w studio,tak dopracowany,że nasze zawsze pomijają
motylek najlepszy system mają w studio,tak dopracowany,że nasze zawsze pomijają
deszcze wichury wilcy wyją a ja twardo do lottomatu i jeszczemi parasol połamało jak po czymś taki nie wygram to nie ma sprawiedliwości na świecie i totlotku

KTO DZIS DAŁ W REALU KUPONY NA CHYBIŁ TRAFIŁ. 

szmaticzku powiewała , a przezornie w sałdankach pomknąłem
oczywiście bez skarpet
oczywiście bez skarpetricardos napisal ze w piatek o 7 rano ląduje i bierze sie za typowanie ostro
gorące karty to były ale coż mam poradzic,że wyszlo inaczej.czasami nie mam na to wplywu ale tez tymi liczbami mozna operowac na najblizszy tydzien
ale Monika,ktora ode mnie dostala typy calkem dobrze sobie radzi i wczoraj tez padlo z plusem u niej.mam nadzieje ze to potwierdi
Monika,ach Monika
dziewczyna ratownika
Pół plaży o tym marzy.....
że zaraz się przydarzy..........
dziewczyna ratownika
Pół plaży o tym marzy.....
że zaraz się przydarzy..........
PILKA CZY IDZIE CO NIECO PRZEWIDZIEĆ W TYCH KARTACH CHOĆBY LICZBY DO MULTI MULTI NARAZIE CHOCIAŻ 7/10 Z PLUSEM.

niestety człowiek się napali i szaleje z kuponikami tez to przeszedłem
a to jak przelaciało 9 tysi oduczyło mnie sprawdzać niewysłane kupony

A JA JAK NARAZIE NAJWIĘKSZA WYGRANA 3/3 Z PLUSEM CZYLI 214 ZŁOTYCH. ALE PARE PO 50 ZŁOTYCH TEŻ BYŁO NO I 4 W DUŻYM LOTKU ALE KIEPSKO PŁATNA. A GRAM JUŻ 10 LAT W LOTTO.

multi a tobie się caps zaciął, kup sobie za to sprawną klawiaturkę dzięciole

jak ricardos wróci to zapytajcie jak to jest trafić 7/7 i za chwilę 5/6 w duzym.to musi pikawa latac ja nie moge
OJ NIE NIE. CHĘĆ WYGRANEJ ALBO JUŻ CHYBA NAŁÓG. ALE WYGRANA TEŻ BY SIĘ PRZYDAŁA.

multi ty jestes normalny jesli chodzi o znajomość przycisku caps lock?